fenster Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 (edited) Šteta samo što u ovo naše slepo crevo heavy metala originali dolaze posle godinu dana ili nikad, pa valja sačekati prvi odlazak u inostranstvo za kupovinu CD-a. A sta konkretno te sprecava da kupis preko neta? Edited September 22, 2017 by fenster Quote
Bata Trokrilni Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Poštarina. Naručivao sam preko jednog sajta gde nema poštarine, ali su prestali da šalju u Srbiju. Quote
fenster Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Imas discogs npr. Proberes, vidis gde je najniza, i udri. Svakako nece biti "100 dukata" Quote
Grobodan Posted August 28, 2019 Report Posted August 28, 2019 zanimljiva lista https://www.decibelmagazine.com/2019/08/22/objection-overruled-accepts-albums-from-worst-to-best/ Ja bih Tornilo albume sve pomerio gore, ne slazem se da je Rulet smoren ali sa prva 4 mesta se ne moze niko zajebavati. Quote
Angelystor Posted August 28, 2019 Report Posted August 28, 2019 Ovaj I'm a Rebel treba niže pod jedan, "Blood of the Nations" meni u top5 bez problema. Što se tiče prva tri mesta, raspored ovako: 1. Restless 2. Balls 3. Metal 1 Quote
Grobodan Posted August 28, 2019 Report Posted August 28, 2019 Top 5 npr hmmmmmmm 1. restless 2. metal 3. balls (ove tri reci kad se citaju zajedno ovim redom super naziv za album) 4. rage 5. breaker 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 28, 2019 Report Posted August 28, 2019 Nez kako bi poredjao nisam sve slusao, al meni mozda ova nova faza ( ne racunajuci novi) i bolja od matorih, skoro sam bas vrteo Balls i meh mi je.. Restles ne bih dirao doduse.. Quote
Assassin68 Posted August 28, 2019 Report Posted August 28, 2019 7 hours ago, Grobodan said: zanimljiva lista https://www.decibelmagazine.com/2019/08/22/objection-overruled-accepts-albums-from-worst-to-best/ Ja bih Tornilo albume sve pomerio gore, ne slazem se da je Rulet smoren ali sa prva 4 mesta se ne moze niko zajebavati. Restless and wild Blood of the Nations Balls to the wall Breaker Objection overruled Metal heart Blind rage Stalingrad I am a rebel Rise of the chaos Deathrow Predator Eat the heat Accept Quote
fenster Posted August 30, 2019 Report Posted August 30, 2019 On 8/28/2019 at 6:52 PM, Kumodraski Vo said: Nez kako bi poredjao nisam sve slusao, al meni mozda ova nova faza ( ne racunajuci novi) i bolja od matorih, skoro sam bas vrteo Balls i meh mi je.. Restles ne bih dirao doduse.. Dobar deo komentara opravdava nadimak. Odakle rece da si? 😄 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 30, 2019 Report Posted August 30, 2019 Ne kontam konekciju :D mozda zato sto sam iz tog kraja.. Quote
Angelystor Posted October 3, 2020 Report Posted October 3, 2020 Zar nije trebalo sad Accept da ima 6 članova? 1 Quote
Assassin68 Posted January 30, 2021 Report Posted January 30, 2021 Na prvo slusanje novi album zvuci jako dobro Klasican Accept sa Tornillo vokalom Prve tri numere imaju duh Judas Priest a sa Screaming i Defenders a od cetvrte numere vise lice na klasicni Accept I Undertaker zvuci bolje posle vise slusanja a najjacii utisak ostavljaju naslovna Zombie apocalypse Symphony of pain No Ones slave Overnight sensation World gone to Hell Sigurno jedan od kandidata za top deset albuma ove go-dine 1 Quote
Angelystor Posted February 16, 2021 Report Posted February 16, 2021 Ako smo prošli album ovuda nazvali podbačajem, ne znam kako častiti ovo čudo od albuma... Naravno da nema ni govora o nekom pop eksperimentu ili tako nešto, ali jednostavno dosadan i neubedljiv album. Opet dosta nekih jako mučnih pesama za slušanje sa strane tekstova ("Overnight Sensation", "Sucks to be You"), možda i najdosadniji Accept single ikada ("The Undertaker"), a i retki dobri trenuci kad su tu, većina se svodi na neki heard it before momenat, čak i na Tornillo-era momente. Mislim da mi "The Best Is Yet to Come" jedina koju bih opet pustio sa albuma. Možda bih i "Zombie Apocalypse" da nisam alergičan na zombi tekstove Sve u svemu, drago mi da smo dobili i onaj run od tri albuma sa Tornillom koji realno niko nije očekivao, tako da na ova druga dva mogu lagano da zažmurim. Quote
dAdAiSt Posted February 26, 2021 Report Posted February 26, 2021 Ako je ovo budućnost metala ode mas u propas'. Hoće li neko da mi navede još neki album u rangu sa Metal Heart? Quote
fenster Posted February 27, 2021 Report Posted February 27, 2021 (edited) Accept je bio i ostao Udo, moze da prica ko sta hoce. Bend iz 80ih, ovo posle je sve bilo razvlacenje i nazor. Zanima me jedna stvar: koliko ljudi odavde je islo da gleda Dirkschneider Back to the Roots turneju? Edited February 27, 2021 by fenster Quote
Demon Seed Posted June 1, 2021 Report Posted June 1, 2021 Dobar ovaj Holger Judt komentar od 3 days ago... This August, the albums of the year! Dirkschneider& the old gang and KK'S PRIEST! Never stop believing... Quote
jovan888 Posted June 1, 2021 Report Posted June 1, 2021 Udo obećava. Stara škola njemačke metalurgije. Quote
Recommended Posts