Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Šteta samo što u ovo naše slepo crevo heavy metala originali dolaze posle godinu dana ili nikad, pa valja sačekati prvi odlazak u inostranstvo za kupovinu CD-a.

A sta konkretno te sprecava

da kupis preko neta?

Edited by fenster
  • 1 year later...
  • 4 months later...
Posted
7 hours ago, Grobodan said:

zanimljiva lista https://www.decibelmagazine.com/2019/08/22/objection-overruled-accepts-albums-from-worst-to-best/

Ja bih Tornilo albume sve pomerio gore, ne slazem se da je Rulet smoren ali sa prva 4 mesta se ne moze niko zajebavati.

Restless and wild Blood of the Nations Balls to the wall Breaker Objection overruled Metal heart Blind rage Stalingrad I am a rebel Rise of the chaos Deathrow Predator Eat the heat Accept

Posted
On 8/28/2019 at 6:52 PM, Kumodraski Vo said:

Nez kako bi poredjao nisam sve slusao, al meni mozda ova nova faza ( ne racunajuci novi) i bolja od matorih, skoro sam bas vrteo Balls i meh mi je..

Restles ne bih dirao doduse..

Dobar deo komentara opravdava nadimak. Odakle rece da si? 😄

• Downvote 1
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Na prvo slusanje novi album zvuci jako dobro Klasican Accept sa Tornillo vokalom Prve tri numere imaju duh Judas Priest a sa Screaming i Defenders a od cetvrte numere vise lice na klasicni Accept I Undertaker zvuci bolje posle vise slusanja a najjacii utisak ostavljaju naslovna Zombie apocalypse Symphony of pain No Ones slave Overnight sensation World gone to Hell

Sigurno jedan od kandidata za top deset albuma ove go-dine

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Ako smo prošli album ovuda nazvali podbačajem, ne znam kako častiti ovo čudo od albuma...

Naravno da nema ni govora o nekom pop eksperimentu ili tako nešto, ali jednostavno dosadan i neubedljiv album. Opet dosta nekih jako mučnih pesama za slušanje sa strane tekstova ("Overnight  Sensation", "Sucks to be You"), možda i najdosadniji Accept single ikada ("The Undertaker"), a i retki dobri trenuci kad su tu, većina se svodi na neki heard it before momenat, čak i na Tornillo-era momente.

Mislim da mi "The Best Is Yet to Come" jedina koju bih opet pustio sa albuma. Možda bih i "Zombie Apocalypse" da nisam alergičan na zombi tekstove :haha:

Sve u svemu, drago mi da smo dobili i onaj run od tri albuma sa Tornillom koji realno niko nije očekivao, tako da na ova druga dva mogu lagano da zažmurim.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Accept je bio i ostao Udo, moze da prica ko sta hoce.
Bend iz 80ih, ovo posle je sve bilo razvlacenje i nazor.
Zanima me jedna stvar: koliko ljudi odavde je islo
da gleda Dirkschneider Back to the Roots turneju?

Edited by fenster
  • 3 months later...
  • 2 years later...