Invictus Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Da sam u BG-u, odmah bi pristao da sviram u takvom bendu. Metal Heart! Quote
Invictus Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ipak bih rekao Living for tonite... Quote
crusader84 Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 (edited) Ja bih odma' pristao da radim tribute bilo kom legendarnom heavy metal bendu, znači i Accept-u, samo kada bih imao pojma da sviram bilo šta! Nego evo vam predlog za ime benda (ako bend bude u BGu): Belgrade LeatherBoys Edited December 18, 2005 by crusader84 Quote
Invictus Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Belgrade Leatherboys, a? Iskreno, nema sta. Ja sam imao bend koji se zvao Metal Heart. Quote
Grobodan Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Setam ja Loznicom,gradom u kom je pojam naci CD Metallice i naletim na Breaker original za 350 dindzi!Najlepsa su neocekivana iznenadjenja. Quote
Dead Man Drinking Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 'Ajde prodaj mi ga za 400 Quote
Grobodan Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 hehe,dobar si...Ne znam sta da napisem,a da ne izgleda kao vredjanje. Salim se.Odgovor je - necu. Quote
Angelystor Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 420? Nego...mnogo dobar novi UDO bre!...mrzi me da trazim temu, heh Quote
StarbreakeR Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Accept jebe kevu...blago receno...skoro sam nabavio onaj dokumentarac...ono Live in Japan + neke zajebancije iz bavcstagea + spotovi...razbija.. Mrzi me da nabrajam omiljene pesme ima ih...ehehehe... Sto se tice Tribute benda tesko mogu da pomognem...ali zelim vam svu srecu... Sto se tice...Invictus kazes isao si na cert u Metal Hammeru...kakvi su pod starim danima??? Quote
Invictus Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Vrh vrhova. Uostalom, imas ceo opis koncerta par strana prije ove. Suze... Quote
Dead Man Drinking Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 @grave Koliko trazis za album najboljeg metal benda na svetu Quote
Grobodan Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 (edited) Nije na prodaju,zao mi je. E,a znate sta je bedak - taj lik je imao i Metal Heart,ja se obradujem,otvorim disk a unutra neki levi CD,greska u pakovanju. Edited December 25, 2005 by grave Quote
RNA Posted December 25, 2005 Author Report Posted December 25, 2005 Setam ja Loznicom,gradom u kom je pojam naci CD Metallice i naletim na Breaker original za 350 dindzi!Najlepsa su neocekivana iznenadjenja. А знаш како је лепо кад претураш по гомили безвезних плоча и нађеш Atrophy, Nocturnus, Tyrant и Death Angel? Стварно, нема лепшег осећаја! Quote
StarbreakeR Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Nego ja mislim da bi i ovaj topic trebao da bude vazan topic...ipak po mom misljenju Manowar nije nista bolji od Accept... Quote
Dead Man Drinking Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Realno Ja mislim da je Accept najbolji Heavy bend Quote
StarbreakeR Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Takodje...nekako mi je...kako da kazem...ima pesama poput I'm a Rebbel a ima i Fast as...za sutiranje do besvesti...kvalitetni su muzicari pre svega... Nego jel video neko Wolfovu galeriju slika...on je fotograf znate..nasao sam na njegovom sajtu kada sam trazio bio...na sajtu pise : Wolf's Photo gallery....tako nekako...a pored toga Accept info Can be found here...:)Sumnjam iskreno da iko dolazi...mada su fotosi fenomenalni... Quote
Invictus Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Realno Ja mislim da je Accept najbolji Heavy bend Dobro mislis. Quote
Tomislav Sawyer Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Accept je suvi kvalitet. Evo pustio sam Balls to the wall prvi put posle 7-8 godina i usrao sam se u gace. Jedan od najpotcenjenijih hm bendova. Ziveli Quote
Dead Man Drinking Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Ma nisu oni potcenjeni, samo je retko ko cuo za njih (iz nekih meni nepoznatih razloga). Ko ih cuje jednom slusace ih do kraja zivota Quote
StarbreakeR Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Da...ja sam se navukao prvi put na Balls to the Walls...pure Perfection...onda Fast as... a ostalo je moja istorija Quote
Pringler Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 eto i mene posle 100 godina na sajtu SA JEBENOM TASTAUROM KOJOJ MORAM DA ZAKIVAM SLOVA DA BI SE UKUCALA Jos nenadjoh bend a vec imam 3 Die hard fana. Hvala vam puno, ovo radim zbog vas, vi ste meni vazni ne lova:rockdevil: Nego jos se niko ne javi al nema veza ja i dalje vezbam i skidam polako pesmice pa ce se vec nako zajeb... mislim prijaviti INACE ACCEPT TEMA MORA DA BUDE VAZNA Quote
Recommended Posts