Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma da...zato i kazem...makar je probudio temu icon_smile.gif

Dobro...nacuo sam da U.D.O. snima novi album...od zadnjeg sam video neki spot i moram reci da nisam nimalo odusevljen...previse mi je nekako moderno...

Posted

Ne znam videh samo spot...nisam odusevljen...

...ali zato Breaking up Again...nikako ne konzumirati u sjebanom stanju!!!

Danas idem da reznem onaj DVD kod druga...pa dovece imam sta da radim icon_smile.gif

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Danas sam ceo dan slusao Accept (da obnovim gradivo :) ), i mislim da bi "Russian Roulette" mogao da prodje kao njihov najbolji album. "Eat The Heat" je vrlo dobar, ali cudan bez Udo-a. Mislim da je "Objection Overruled" odlican, ali poslednja dva su :confused: Solaze su odlicne, ali dobar deo albuma stvarno nije pravi Accept. Ipak i sa tih albuma svidja mi se skoro polovina pesama, ali to je nedovoljno.

Ove godine u Srbiju dolazi dosta odlicnih bendova, ali menjao bih sve samo za ACCEPT! Wolf Hoffman je kralj!

Posted

Ja lepo ljudima pricam za "Russian Roulette", ali se svi odmah k'o za inat hvataju za "Metal Heart", "Balls To the Wall" ili neke ranije.

Posted

Accept je bre obavezan materijal za edukaciju!

Nego..gorespomenuti "Metal Heart" ja nikada nisam nesto specijalno cenio..Rulet je ubica na mesto..ali je meni na vrhu RESTLESS AND WILD!

Posted

Accept je bre obavezan materijal za edukaciju!

Nego..gorespomenuti "Metal Heart" ja nikada nisam nesto specijalno cenio..Rulet je ubica na mesto..ali je meni na vrhu RESTLESS AND WILD!

"Metal Heart" je meni takodje do jaja album, kao i "Russian Roulette", ima sjajnih pesama koje mnogi ljudi previdjaju.

Posted

Meni, vala, nijedna sa tog spiska. Kod mene su se nekako napakovale sve brze pesme sa "Russian Roulette" i "Metal Heart".