RNA Posted February 10, 2007 Author Report Posted February 10, 2007 Ko sve niej svoje koncerte i truneje nazvao oprostajnim. Setimo se poslednje Megadeth turneje od pre par godina. Quote
abraxas Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Naravno! Bilo bi steta da prekinu! Quote
Dead Man Drinking Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Nazalost mislim da oni vise nece svirati. Lani sam bio na oprostajnom koncertu. Tako su ga barem nazvali! Mrzim te Quote
Dead Man Drinking Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Jedina razlika izmedju Accept-a i drugih metal bendova je sto je Accept najbolji, a ostali nisu Quote
abraxas Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Najbolji,hm Onaj Hofman svira cisto gitaru,imaju ritam,ali ne znaci da su najbolji! Quote
Dead Man Drinking Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Ovde se komentarise uglavnom o albumima od "Breaker" do "Russian roulette", ali ne zaboravite i prva 2. Drugacija, ali takodje odlicna Quote
RNA Posted February 12, 2007 Author Report Posted February 12, 2007 Ja ih uglavnom ne komentarisem zato sto su iz danasnje perspektive obican hard rock, stvarno nista posebno. Mozda je za ono vreme i bilo neobicno i snazno, ali bledunjavo pogotovo u poredjenju sa kasnijim radovima. Quote
The Trooper Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Jedina razlika izmedju Accept-a i drugih metal bendova je sto je Accept najbolji, a ostali nisu hehe.. ala si se sad prosrao ko nikad u zivotu Quote
Dead Man Drinking Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Subjektivno misljenje Quote
RNA Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 Vrlo ekstremno subjektivno misljenje, ali volim kad neko misli da je Accept najbolji, barem za promenu od nekih uobicajenih bendova koji su vec dosadni. Quote
RNA Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 Pa ne, vec smara da sa svih strana slusas kako su Maideni najbolji, ili Metallica, ili Slayer, Megadeth i ne znam ni ja ko. Evo, ja otvoreno i bez trunke stida kazem - SPACE EATER JE NAJBOLJI! :) Quote
Dead Man Drinking Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Nista losiji od gore navedenih (mozda od Maidena) Quote
Angelystor Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Ja ih uglavnom ne komentarisem zato sto su iz danasnje perspektive obican hard rock, stvarno nista posebno. Mozda je za ono vreme i bilo neobicno i snazno, ali bledunjavo pogotovo u poredjenju sa kasnijim radovima. Sto se mene tiche..Accept prolazi 'the test of time'..kao i AC/DC..mozda je to za danashnje standarde "blaga" muzika...ali meni je dobar deo Acceptovih numera (pre svega) brzi, a i tezi od dosta pesama danashnjih bendova koji se sas modernu produkciju trude da zvuche sto brze i teze, a od kvaliteta nigde, a kamoli neceg drugog.. Quote
RNA Posted February 14, 2007 Author Report Posted February 14, 2007 Naravno da su preiveli ispit vremena, da nije tako ne bi ih ljudi danas slusali. Quote
Dead Man Drinking Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Vidite da su popularni kao Iron Maiden i Metallica! Uf, zajebao sam se. Ipak nisu Quote
Invictus Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Accept JESTE najbolji i o tome se uopste nence dikutovati. Svaki autor suprotnog misljenja ce da okusi strarsnu tatstaturu moderatora. METAL HEART!!! Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Postavili su standarde nemačke heavy metal scene, mada ih ne svrstavam u sam vrh po kvalitetu, kad je o ovom pravcu reč. Međutim, njihova pesma Metal Heart daleko zasenjuje sve ostale; smatram je trećom najboljom heavy metal pesmom svih vremena, posle Ozzy Osbourne - Mr. Crowley i Savatage - Gutter Ballet. Quote
RNA Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 Znaci, spisak se nastavlja. Koja je cetvrta po redu? Quote
Shix Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Prvi bend koji je poceo da svira heavy metal. Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Znaci, spisak se nastavlja. Koja je cetvrta po redu? Četvrta je Dio - Don't Talk to Strangers. To kažem zato što si pitao, inače ne volim da offtopicujem. Quote
Recommended Posts