hiron Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Evo napomene za hirona: prvo saslusaj tudja misljenja pa onda proceni situaciju :x . Ovo ti je (koliko se meni cini ) druga po redu greska, posle onog: Tobi je le-gen-da Pluju ga samo u Srbiji... Ccc... pripazi malo ma jasno,vidim da ste svi naslusani u p.m. Quote
Lorienne Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Evo napomene za hirona: prvo saslusaj tudja misljenja pa onda proceni situaciju :x . Ovo ti je (koliko se meni cini ) druga po redu greska, posle onog: Tobi je le-gen-da Pluju ga samo u Srbiji... Ccc... pripazi malo ma jasno,vidim da ste svi naslusani u p.m. A sta sad ovo treba da znaci Quote
Invictus Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Hm... znaci izasao je i drugi tribute. Majku mu, to sam propustio. A, sto se tice toga da su ljudi neupuceni u Accept, krajnje je vrijeme da pocnu da se obrazuju najboljim metal bendom ikada (uz Maiden i Manowar, naravno). Nego je sam li vam rekao da imam prvih sest albuma Accept na plocama? And I'moving on and on 'cause my life is on the run Now I feel I need to cry Oh, yeah - I'm aiming high Quote
hiron Posted August 12, 2002 Report Posted August 12, 2002 ma dobro,da bi uhvatio soma moras da buckas,to zna svaki pecaros. Da se vratimo bendu. Koja vam je omiljena pesama i zasto? Meni je BREAKER Quote
Lorienne Posted August 12, 2002 Report Posted August 12, 2002 Aiming High (u ovom trenutku). Podize mi moral Quote
Invictus Posted August 12, 2002 Report Posted August 12, 2002 Hm... kakvo pitanje, omiljena pjesma?! Tesko je izabrati omiljenu, pa cu napisati par drazih: Princess of the Dawn Losing More Than You Ever Had Winter Dreams Another Second to Be Save Us Fight it Back Breaker Midnight Highway Livin for Tonite All or Nothing Kao sto vidite ima ih... Quote
hiron Posted August 15, 2002 Report Posted August 15, 2002 Sat mislite o UDO-vom vokalu Covek kresti nevidjeno,a ipak mi se veoma svidja.. Quote
lady_of_the_snow Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Ej Bosko ja ih znam,i super su doduse imam samo 2 albuma ali mi se bas svidaju! Iako su svabe! Quote
RNA Posted September 1, 2002 Author Report Posted September 1, 2002 Pa, nemam ni ja mnogo vise albuma u svom posedu (bar ne na plocama), ali su super. Quote
Invictus Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 Meni jedino fali pjesma Rich & Famous, koja je na Japanskom izdanju Objection Overruled. Nego, moze li ko da mi nareze taj drugi tribute? Platicu. Quote
Kamena glava Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Nemogu da vjerujem da neki "metalci" nisu culi za Accept. To je jedan od najboljih heavy metal bendova. Uradili su najbolje balade na metal sceni kao sto su: No time to lose Breaking up again The king Seawinds Princess of the dawn je zakon!!!! Quote
Anarki StarScream Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 love child, balls to the wall, metal heart , fast as a shark, the king to je otprilike to sto volim da cujem od njih ah da sada dodadoh princess of the dawn Quote
RNA Posted December 18, 2003 Author Report Posted December 18, 2003 Meni jedino fali pjesma Rich & Famous, koja je na Japanskom izdanju Objection Overruled. Nego, moze li ko da mi nareze taj drugi tribute? Platicu. Jel' to obrada od Gamma Ray? Quote
RNA Posted December 18, 2003 Author Report Posted December 18, 2003 love child, balls to the wall, metal heart , fast as a shark, the king to je otprilike to sto volim da cujem od njihah da sada dodadoh princess of the dawn 'TV War', 'Aiming High', 'Another Second To Be', 'Wrong Is Right'... Quote
Invictus Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Meni jedino fali pjesma Rich & Famous, koja je na Japanskom izdanju Objection Overruled. Nego, moze li ko da mi nareze taj drugi tribute? Platicu. Jel' to obrada od Gamma Ray? Tesko. Quote
geddy lee Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Uffff-stvarno bi voleo da su Grave Digger samo to i nista vise-legenda!!!!!! 8) 8) 8) Quote
Nestvarna Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 : ) Post na mestu... I ja bih to volela Quote
VEPAR Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Metal legende. naj.album je ,,Balls to the wall,, Quote
VEPAR Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 ma dobro,da bi uhvatio soma moras da buckas,tozna svaki pecaros. Da se vratimo bendu. Koja vam je omiljena pesama i zasto? Meni je BREAKER Gotivim vecinu stvari a licno najvise uzivam uz WINTER DREAMS I HELLHAMER. Quote
VEPAR Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Hm... znaci izasao je i drugi tribute. Majku mu, to sam propustio.A, sto se tice toga da su ljudi neupuceni u Accept, krajnje je vrijeme da pocnu da se obrazuju najboljim metal bendom ikada (uz Maiden i Manowar, naravno). Nego je sam li vam rekao da imam prvih sest albuma Accept na plocama? And I'moving on and on 'cause my life is on the run Now I feel I need to cry Oh, yeah - I'm aiming high IMAS PRVI ALBUM ACCEPTA NA PLOCI !!!! KAKO SI GA NABAVIO ????? Quote
RNA Posted January 16, 2004 Author Report Posted January 16, 2004 IMAS PRVI ALBUM ACCEPTA NA PLOCI !!!!KAKO SI GA NABAVIO ????? Imam ga i ja. Bio je pre par godina kod Joce kod SKCa da se kupi, a ja sma moj uzeo u Piramidi 1999. Quote
dr.lecter Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 A jesam li vam vec rekao da imam sve albume ACCEPT-a na plochi osim PREDATOR-a teshko naci,valjda izashlo samo u 1000 primjeraka. Moj best of. Flash Rockin´Man Burning - live from Staying A Life Fast As aShark - ovo je za mene prva Speed Metal stvar - ever Restless and Wild Balls To The Wall Up To The Limit Too HIgh To Get It Right Tv war Generation Clash I Don´t wanna Be Like You Bulletproof Death Row Stone Evil Quote
Recommended Posts