Lord Iffy Boatrace Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 (edited) Kako me iritira ovo lazno ponasanje na spotu...,inace pesma sama po sebi sabija,jako zarazna. Edited May 13, 2010 by BruceBruce Quote
Download_manager Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Novi album http://hotfile.com/dl/63204676/527722d/CMG-2010-Edition-Limited-Nations-The-Of-Blood-Accept_Sparhawk.rar.html Quote
lemmy sixx Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Kako me iritira ovo lazno ponasanje na spotu Pozeri brate. 1 Quote
Grob Bez Dna Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 (edited) nema onog hail metal djuskanja Edited August 20, 2010 by Milenko Tepic Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Jako dosadan album,jedino single nesto vredi... Quote
Grobodan Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Ovaj album pati od iste boljke kao i novi Exodus - dužina. Same po sebi pesme nisu loše ali Accept album ne treba da traje preko 45 minuta, po meni; brzo postaje monotono. Što bi rekao Boško, jebo onoga ko je izmislio CD pa bendovi misle da moraju da natrpaju ful minutažu. Quote
Bata Trokrilni Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Bio sam skeptik, ali ovo je dobar album. 1 1 Quote
Bata Trokrilni Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Da se nadovežem - vrlo dobar album, meni od ovogodišnjih izdanja odmah iza Blazea i Maidena. Pravi žestoki heavy, znaju matorci da ga zaprže. Jeste da je malo predugačak, ali svaka pesma je na svom mestu i ja sa svakim novim slušanjem otkrijem nešto novo. Refren iz Beat the Bastards mi stalno odzvanja u ušima. Teutonic Terror, The Abyss, Rolling Thunder, Pandemic, Bucket Full of Hate... ma sve pesme su jake. I balada Kill the Pain sabija. Quote
Surovi Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 http://www.dizimaks.com/eski-albumler-y/18933-accept-discography-40-cd-releases-1979-2010-a.html Category: Discography Artist: Accept Genre: Heavy metal, Hard rock, Speed metal Disk manufacturers: Germany, EU, US, Japan Label: Nuclear Blast, Epic / Sony, PolyGram, Passport Year of production of discs: 1979-2010 Number of Tracks: 40 CD (451 tracks) Total Time: 34ch 10m 48s Format: mp3 Quality kbps: 320 Archive Size: 4.6 GB Quantity of: 41 Flooded at: depositfiles.com Quote
Bata Trokrilni Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Ne da može proć, nego jebe kevu. Quote
Ciribiribela Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Ne da može proć, nego jebe kevu. kako kome. Quote
Bata Trokrilni Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Mislio sam na novi album, da ne bude zabune. Definitvno tvrdim da se radi o najboljem albumu Accept-a ikada. Otprilike kao i kod novijih albuma Saxon-a, drago mi je da su rešili da sviraju znatno žešći heavy metal od onog koji su svirali nekada. Jedino što još ne mogu da se odlučim da li mi je bolji ovaj ili Blazeov album u 2010. Biće lepo da padne ovo i na originalu, samo još da vidim gde. 1 1 Quote
Grobodan Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Definitvno tvrdim da se radi o najboljem albumu Accept-a ikada. Bitch please. Quote
Bata Trokrilni Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 A koji je po tebi najbolji? Ja do sada i nisam bio neki ljubitelj Accept-a, osim nekoliko standardnih hitova, i to zaključno sa albumom Metal Heart. Uvek su mi nekako bili rezerva kad baš nemam šta drugo da slušam, a i ne mogu da kažem da me Udov glas nešto posebno oduševljava. Zato sam i oklevao da skinem novi album, kad sam čuo da se pojavio, jer sam mislio da će to biti još jedno u nizu bledunjavih izdanja tipa Death Row, Objection Overruled i Predator. Međutim, kad sam to na kraju učinio - bomba! Prosto nisam mogao da verujem da je Accept sposoban za ovakvu dozu kreativnosti i za žestoki heavy metal koji te oduva čim krene prva pesma. Nisam ih bezveze uporedio sa Saxonom, i kod tog benda stariji albumi ne mogu da priđu onome što rade počev od Metalhead na ovamo. A za pevača moram da kažem da je za klasu bolji od Uda i plus nema iritantan glas, pa ne mora niko sa mnom da se složi. 1 1 Quote
Berliner Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 ako invictus ikad procita taj post rasporice te Quote
Bata Trokrilni Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Pa Invictus, koliko ja znam, seče vene i na Motorhead i Running Wild, pa ja nešto ne volim te bendove. Ali heavy metal kakav Accept svira na novom albumu je za mene primer kako bi savremeni heavy metal trebalo da zvuči. 1 Quote
truliandedzombileš! Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Ali heavy metal kakav Accept svira na novom albumu je za mene primer kako bi savremeni heavy metal trebalo da zvuči. za mene je to bio i biće - Grave Digger. 1 Quote
Bata Trokrilni Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Pa na to sam i mislio, novi Accept se upravo može porediti sa najboljim izdanjima bendova kao što su Grave Digger i Paragon. Naravno, pretposlednji album Diggera je merilo, ovaj poslednji nikako. 1 Quote
lemmy sixx Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 A za pevača moram da kažem da je za klasu bolji od Uda i plus nema iritantan glas, pa ne mora niko sa mnom da se složi. Ovaj pevac u potpunosti kopira Uda i koristi isti stil pevanja.Nije mi jasno kako te Udo iritira,a ovaj ne,kada je manje/vise isti kurac.Ono za najbolji Accept album ikada ne bih da komentarisem,teska glupost. Ali da je album jako dobar,to stoji.Iznenadjujuce,nisam ocekivao tako dobar album.Od pesama bih izdvojio Teutonic Terror,Locked And Louded,Rolling Thunder,Pandemic (jes' da ima toliko iskliseiziran intro,ali jebacki je dobra) i Bucket Full Of Hate.Produkcija je odlicna,gitare zvuce jebacki.Jedina mana albuma je sto su neke pesme predugacke (Shades of death recimo,smara do bola,da je kraca mogla je biti super,posto ima odlican main riff),i slazem se sa nekima koji su ovde rekli kako je to boljka moderne produkcije (u ovo vreme su stvarno retkost albumi sa 10 pesama od 3,5-4 minute).No,to ne umanjuje kvalitet albuma koji je zaista jako dobar. Quote
Bata Trokrilni Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 On kopira Uda zato što peva u Acceptu, pa mora, inače se radi o pevaču benda TT Quick. Stvar je u tome što, i kad kopira Uda peva mnogo moćnije od njega. Udo dibidus krešti, ovaj zvuči punije. Quote
lemmy sixx Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Naravno da mora zbog toga da kopira,ali poenta je u tome da kopira.Ovo ostalo je cisto subjektivna stvar,i tu se mozemo prepirati do sutra,nema poentu.Meni je Udo doktor nauka za ovoga. Quote
Recommended Posts