Bata Trokrilni Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Ja ne mogu da izdvojim jednu pesmu s novog albuma za koju bih tvrdio da je najjača, sve su mi jake podjednako. Uz to, tekstovi su odlični. Pesma Bucket Full of Hate govori o političarima koji pričaju i pregovaraju o miru, a puni su mržnje prema drugima, No Shelter o tome da bogatstvo ne može da ti garantuje bezbednost, već naprotiv, The Abyss o tome kako smo ujebali planetu, pa se sad kao bojimo smaka sveta, Shades of Death unosi meni omiljene horor motive, Beat the Bastards kaže da treba da ostaviš trulu prošlost iza sebe kad se jednom odlučiš da se upustiš u životnu borbu... Quote
lemmy sixx Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Ma jebe se meni za tekstove.Mogu da pevaju o bubamarama i cirostratusima,samo da ima masnih rifova. Quote
Invictus Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Znači, vrijeme je da se i ja oglasim na temu o ovoj svetinji. Dakle, ovo je veličanstven album! Za razliku od novog Iron Maiden koji je dno dna, ovdje je sve jasno već od prvog tona. Novi pjevač baš i ne kopira Udu, onako je pjevao i u T.T.Quick-u. Album godine! There is no shelter... Quote
IronMetal Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Nikada do ovog albuma nisam ozbiljnije slusao Accept.Medjutim,kada sam video toliko pozitivnih komentara,najvise ocene na vecini recenzija,odlucih se na avanturu.Nemam reci da opisem zadovoljstvo koje osecam svaki put kada preslusavam ovaj album.Ovo je masterpiece modernog heavy metala.Album za udzbenike Najbolje pesme Teutronic terror,Time machine (obavezno preslusati,bonus pesma je u pitanju),Pandemic...ma sve Organizatori koncerata sada imaju zadatak da nam dovedu ove genijalce (i time se uklope u politiku svog poslovanja - da cemo redje vidjati bendove koje su ranije dovodili). P.S.Jeste ovo genijalan album,ali mi je totalno neumesno porediti ih sa Maidenima,konstatacijom da su ovi izdali vrhunski, odnosno, dno dna album...Maideni vecinom svojih pesama u poslednjih 10 godina pisu doktorat na zadatu temu...ali ima nas raznih,tako da cu ja i dalje slusati oba albuma i diviti im se, a ostali neka se zadovolje samo Accept-om (jbg).). Quote
Bata Trokrilni Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Nikada do ovog albuma nisam ozbiljnije slusao Accept.Medjutim,kada sam video toliko pozitivnih komentara,najvise ocene na vecini recenzija,odlucih se na avanturu.Nemam reci da opisem zadovoljstvo koje osecam svaki put kada preslusavam ovaj album.Ovo je masterpiece modernog heavy metala.Album za udzbenike Najbolje pesme Teutronic terror,Time machine (obavezno preslusati,bonus pesma je u pitanju),Pandemic...ma sve Organizatori koncerata sada imaju zadatak da nam dovedu ove genijalce (i time se uklope u politiku svog poslovanja - da cemo redje vidjati bendove koje su ranije dovodili). Pa, šta sam ja rekao. Quote
bloodsucker Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Jedva cekam da preslusam novi album samo da usporedim sa "starim" acceptom! pa cu javit dojmove. inace ,ove spike "dobio album sve petice " mene ne zanimaju! Quote
Invictus Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Znači: http://www.multiupload.com/59KG6EH8GM 1.Rocking For The Sun (Unreleased song from "I am rebel") 2.Morning Sun (Unreleased song from "I am rebel") 3.Run If You Can (Demo for "Breaker") 4.Down And Out (Demo for "Breaker") 5.Can't Stand The Night (Demo for "Breaker") 6.Breaker (Demo for "Breaker") 7.Burning (Demo for "Breaker") 8.Son Of A Bitch (US censored version) 9. Balls to the wall (Are from 1988 audition tape with Michael White on vocals) 10.Is it love (Are from 1988 audition tape with Michael White on vocals) 11.Rich And Famous (Are from japanese edition of "Objection Overruled") 12.Writing On The Wall (Acoustic version) 13.Balls to the wall (Mark Tornillo on vocals) 14.Flash rockin man (Mark Tornillo on vocals 15.Time Machine (Bonus Track Blood of the Nations ) 16.Land of the Free (Japan Bonus track Blood of the Nations) A evo i link za zadnji album sa svih 14 pjesama: http://www.multiupload.com/UEKAIPH211 Quote
mikki270 Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Nikada do ovog albuma nisam ozbiljnije slusao Accept.Medjutim,kada sam video toliko pozitivnih komentara,najvise ocene na vecini recenzija,odlucih se na avanturu.Nemam reci da opisem zadovoljstvo koje osecam svaki put kada preslusavam ovaj album.Ovo je masterpiece modernog heavy metala.Album za udzbenike Najbolje pesme Teutronic terror,Time machine (obavezno preslusati,bonus pesma je u pitanju),Pandemic...ma sve Organizatori koncerata sada imaju zadatak da nam dovedu ove genijalce (i time se uklope u politiku svog poslovanja - da cemo redje vidjati bendove koje su ranije dovodili). P.S.Jeste ovo genijalan album,ali mi je totalno neumesno porediti ih sa Maidenima,konstatacijom da su ovi izdali vrhunski, odnosno, dno dna album...Maideni vecinom svojih pesama u poslednjih 10 godina pisu doktorat na zadatu temu...ali ima nas raznih,tako da cu ja i dalje slusati oba albuma i diviti im se, a ostali neka se zadovolje samo Accept-om (jbg).). Egzaktli d sejm vit mi!!! Bat EGZAKTLI!!! Quote
bloodsucker Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Odmah na pocetku slusanja novog albuma skuzio sam da je to onaj pravi accept stari prepoznatljivi heavy zvuk. u tom smislu nikakve zamjerke nemam cak sam ugodno iznenadjen ,melodicno je to to, to je accept. ali zbilja ne znam kako bih komentirao novog pjevaca, ne znam jeli dobro ili lose sto je lik slican Udo-u sa krikovima, jer jedan je Udo-netko ce reci, u tom smislu vjerna zamjena-mozda i prevjerna ne znam koliko je dobro kopirat starog pjevaca koji je bio najprepoznatljviija karika u bendu. generalno, zadovoljan sam, iako mi je precudno malo sve skupa, s vremenom cu komentirat dalje kad steknem neke jos dojmove. Quote
Baron Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Jbt kako kida ovaj novi album! Odushevio me! Definitivno jedan od najboljih ove godine! Quote
Bata Trokrilni Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 2. februara su u Budimpešti. Moglo bi se overiti, ako budem imao vremena za putovanje u tom trenutku. Quote
Berliner Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 zasluzio je vise hvale ovaj novi accept ja mislim. stvarno kida album, suv kvalitet. Quote
Dead Man Drinking Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 @Princ Je l' "vremena" 'Bem ti život, što nisam milijunaš Meni je za sada prioritet TSO u Beču sredinom marta, ali u zavisnosti od razvoja događaja (hint: ako dobijem na lotou) moglo bi (i) ovo da upadne. Quote
Bata Trokrilni Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Pa gledaj - dok ne radiš, imaš vremena, ali nemaš para, a kad počneš da radiš, imaš para, ali nemaš puno vremena. Ja doduše ne znam kakav će mi raspored biti u februaru, pretpostavljam zajeban, a koncert se u sredu pada. Quote
bloodsucker Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 koncert srijeda ? ja mislim da ne! uglavnom ima li zainteresiranih za koncert u Pešti? evo ja jesam, 99 posto siguran da cu ici. Quote
Bata Trokrilni Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Ja sam sto posto siguran da ću ići ako budem bio slobodan početkom februara (što je u ovom trenutku nemoguće predvideti). S tim što bih voleo kartu da kupim unapred, a nema još na našem Eventimu - no, valjda se i tamo koncerti tog tipa retko rasprodaju. Planiram da ovog puta malo više prošetam po Pešti i kupim neke diskove. Quote
bloodsucker Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Da ,eto nisam upucen u karte znam da je preko Eventima al eto i ja cu "otezat" jos koliko mogu s nabavkom. Quote
Talvi Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 (edited) Swedish metallers STEELWING will support reformed heavy metal legends ACCEPT on their European tour in early 2011. Edited December 22, 2010 by Talvi Quote
Bata Trokrilni Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 Piše to na Accept-ovom sajtu još otkad. U Britaniji im je predgrupa Wolf, šteta što nije i ovde. Što bi bila jaka kombinacija da su sva tri benda u igri. Quote
bloodsucker Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Jel uzeo ko kartu do sada? Quote
Bata Trokrilni Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 99 posto idem u sopstvenoj režiji. Računam da će biti karata na dan koncerta. Quote
Grobodan Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Pa zar nema karata u Eventimu, što ne kupiš tamo? Quote
Bata Trokrilni Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Ima za Beč, nema za Peštu. Ne znam zašto je to tako s nekim koncertima u Pešti. Slično je bilo i za Megadeth prošle godine - za sve druge gradove u okruženju bilo je karata, a za Peštu ne, ali su ih ipak pustili u prodaju neke dve nedelje pred koncert. Možda i ovde bude taj slučaj. Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Isti slucaj je i sa Slayer-om.Jos uvek nema karata za Pestu,a ima za Bec i Zagreb. Quote
Bata Trokrilni Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Set lista iz Osnabricka sinoć, fino: http://www.setlist.fm/setlist/accept/2011/osnabruck-osnabruck-germany-4bd2e32e.html Mada mi nije jasno zašto nema Beat the Bastards, ta pesma otvara album i zvuči idealno za live nastupe. Quote
Recommended Posts