Grob Bez Dna Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 nije losa. standardan accept. Quote
Јарослав Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Супер је ствар. Баш добри рифови и вокал. Quote
Bata Trokrilni Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Pesma je fantastična, a stigli su da odsviraju su i rusku himnu. Jedva čekam da se original nađe u mojim rukama, a nažalost idem van neposredno pre izlaska albuma, tako da ću verovatno morati malo da čekam. Quote
metallicus Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 (edited) :rockdevil: Nova pesma http://www.youtube.c...d&v=42HAT56UC2o Mrtav link... Edited February 28, 2012 by metallicus Quote
Talvi Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 (edited) I oni izgleda skontali za omote, evo je nova verzija: Edited March 19, 2012 by Talvi Quote
Bata Trokrilni Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Meni se više sviđa onaj prostiji. Quote
Dead Man Drinking Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Meni je svejedno sve dok je muzika dobra. A ova dva poslednja albuma su 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 cepaj! http://www.mediaboom.org/365266-accept-stalingrad-2012.html Quote
Bata Trokrilni Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 To je to, jebanje keve već od prvih taktova prve pesme, nema potrebe da čekam kraj da bih napisao utisak. 1 Quote
Bata Trokrilni Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Znači, osim nesumnjivog hita na prvu loptu Stalingrad, i za ostale pesme se može reći da su izuzetne, naročito za prvu polovinu albuma. Album ima i par chilling momenata, kao najjače bih izdvojio neke deonice iz Shadow Soldiers. Jedino u čemu ovaj album zaostaje za prošlim je što je tamo bilo 13 fenomenalnih pesama, a ovde 10, mada čekamo i tu bonus pesmu. Quote
Divlji Tigar Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Album ubija koliko je dobar, nema nijedne loše pesme. Najbolja pesma je "Shadow Soldiers" :rocdevil: Quote
Bata Trokrilni Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Baš ta. "We're living ooon through yoooou!" Quote
metallicus Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 (edited) Accept je jedan od rijetkih bendova sa decenijskim stažom koji još uvijek izbacuje odlične albume.Novi album je čistoktvno hevi prangijanje od prve do poslednje pjesme.Svaka pjesma je potencionalni hit,ako baš moram izdvojiti neke onda su to Stalingrad,Hellfire i Flash to Bang Time. Edited March 31, 2012 by metallicus 1 Quote
metallicus Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Accept je jedan od rijetkih bendova sa decenijskim stažom koji još uvijek izbacuje odlične albume.Novi album je čistoktvno hevi prangijanje od prve do poslednje pjesme.Svaka pjesma je potencionalni hit,ako baš moram izdvojiti neke onda su to Stalingrad,Hellfire i Flash to Bang Time. Još samo da dodam da mi je album BOTN bolji od Staligrada. Quote
Sreta Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Taj rad , Hellfire mi je nekako odmah udario u vangliju . Svabe ne mase , kebu jevu na sve strane ! Quote
Angelystor Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Znači, osim nesumnjivog hita na prvu loptu Stalingrad, i za ostale pesme se može reći da su izuzetne, naročito za prvu polovinu albuma. Album ima i par chilling momenata, kao najjače bih izdvojio neke deonice iz Shadow Soldiers. Jedino u čemu ovaj album zaostaje za prošlim je što je tamo bilo 13 fenomenalnih pesama, a ovde 10, mada čekamo i tu bonus pesmu. Onaj lead na "Shadow Soldiers" cista pobeda Tek sam na drugom slusanju, ali to mi je, i bice, glavni favorit albuma. Sto se tice duzine, podrzavam manji broj pesama, prosli je sa svim tim bonusima bas bio prenatrpan. Ovo za sada, u ovakvom obliku, bas ima vrlo fin flow. Quote
Grobodan Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Da i ja pohvalim veoma fini novi album, na prvo slušanje mi je bio mlak utisak, nešto kao B-sides prethodnika ali ponovljena slušanja su dovela sve na svoje mesto. Doduše ostaje primedba da je ovo brat blizanac Blooda, samo se razlikuje po tome što je kraći i malo konkretniji pa ne vidim koliko će imati inspiracije da teraju jedno te sito, ali za sad sve šljaka kako valja pa bolje da ćutim Favoriti naslovnica koja mi je dočarala duh Metal hearta i Shadow soldiers, kao svima. Quote
Bata Trokrilni Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Počela turneja pre neki dan. Ovo je set lista: http://www.setlist.fm/setlist/accept/2012/le-bataclan-paris-france-13de0d6d.html Quote
Angelystor Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Setlista samo redjanje pobeda. PF moze samo da se povije i sakrije pred ovim. Zna li iko ima li Accepta negde blizu nekad? Kol'ko vidim sada im je turneja previse zapadno orijentisana. Inace, novi mi odlicno lega uz slusanja u slusanje, nije bolji od proslog, ali taman fin nastavak na isti. Favorizujem HDQ, F2TT, SS i ToF. Quote
Bata Trokrilni Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Biće na jesen verovatno još gradova u okruženju, pored Zagreba. Set lista je kao i na prošloj turneji fantasitična, jedino mi upadljivo nedostaje Starlight, a i Love Child je onda bila baš dobro legla. Ali dobro, sad su tu i nove pesme, mora nešto da se žrtvuje. Quote
Recommended Posts