AGGRESSOR55 Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 i amamos la vida i sick dirty and mean Quote
Invictus Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 na njemu su najjače title track i All or nothing. All or Nothing, nego sta! Quote
Vule iz Kule Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 i amamos la vida i sick dirty and mean i Protectors Of Terror Quote
Vule iz Kule Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Ljudi, pokažita melo više respekta za ovaj legendarni bend! Quote
Vule iz Kule Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Tek sad sam izvalio koliko je "Fast as a shark" smešna... mislim, peva o monsturmu koji ubija sve živo što mu se nađe na putu, a refren je k'o iz onih veselih pesmica iz 60-ih i 70-ih. Mislim, "brz kao ajkula on će te iskasapiti u mraku, on nikoga ne štedi..." a muzika tina-nina-nana. Quote
Invictus Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Sa onim duplacima i harmonskom solom, tesko da je smijesna. Dobro, mozda intro, ali ostalo... Ma Accept je bozanstvo! Quote
Vule iz Kule Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Pa, samo je refren smešan... ali stvarno smešan. Quote
RNA Posted February 25, 2005 Author Report Posted February 25, 2005 Ево ти још смешнија песма са Удовог новог албума 'Train To Russia'. Quote
Swarthyard Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Meni ljudi stvarno treba Midnight moover tabulatura pomagajte!!! Quote
Invictus Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 I tata bi te tablature, sine. Nego, Train Ride in Russia je prejaka zajebantska stvar. Sve sa onom harmonikom i refrenom na ruskom. Stvar je prica sa njihove turnej. Cijenm kad bend ima zdrav smisao za humor. Uostalom: TRAINRIDE IN RUSSIA (POEZD PO ROSSII) (4:45) Music & Words by Dirkschneider/Kaufmann Poezd po Rossii – idet i idet Poezd po Rossii – sto gramm i vpered Pérestuk koles – neob’yatna dal‘ Poezd nas unes – k natshalu vscech natshal Here I tell my story Believe what I have seen And nothing had prepared us The welcome we received Coming back from Kazachstan The gear has not arrived The fans geared up and ready We rocked them for their lives Trainride in Russia - again and again Trainride in Russia - nastrovje man to man The rolling of the wheels - the distance of the land Trainride in Russia - that’s where it all began With Igor and with Fitty Naked in the car Shouting at each other Who the fuck’s the Tsar Swetlana was a darling Her face will never fade She made Lorenzo happy Showed him the Russian way CHORUS And our crew was blinded A challenge they did raise The Russian guys were ready And won the vodka race When drinking with the pilots A Southern Comfort round Then Stefan’s fear of flying Came crashing to the ground CHORUS Parading for their victory Army, Air and Corps Looking up the building Where Udo was the star And when the tour is over We’re never quite the same Already miss our comrades Until we meet again CHORUS Kvlt, nema sta! Hmmm... doduse, ovo je trebalo na U.D.O. temu, ali what the hell!? Quote
Swarthyard Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Tata bio bi duh da se ti ja zaputimo jednom vozom u Sibir (kad budemo imali brdo love) ... sta mislis Nisam pio ovaj vikend, a pio sam predhodnih 20 vikenda Nisam dobar, al sljedeci vikend je CoF pa ce me to valjda malo smirit... Quote
Invictus Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 He, he, ja ne pusim od prosle subote, a zadnju svirku se cak nisam ni nacugao. Zabrinjavajuce... Uvijek Sibir! Odvrnemo Metal Heart u vozu i krenemo. Votka... Quote
Vule iz Kule Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Nažalost, nisam imao prilike da čujem pesmicu, a baš bih voleo. Quote
Swarthyard Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 He, he, ja ne pusim od prosle subote, a zadnju svirku se cak nisam ni nacugao. Zabrinjavajuce... Uvijek Sibir! Odvrnemo Metal Heart u vozu i krenemo. Votka... Voema zabrinjavajuce valjda ce ti ubrzo snus stici a u medjuvremenu odvrni Balls to the wall do daske SKAAAL! Quote
Invictus Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Balls to the Wall man!!! A kako drugacije? Eventualno Princess of the Dawn... Quote
lemmy sixx Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Tek sad sam izvalio koliko je "Fast as a shark" smešna... mislim, peva o monsturmu koji ubija sve živo što mu se nađe na putu, a refren je k'o iz onih veselih pesmica iz 60-ih i 70-ih. Mislim, "brz kao ajkula on će te iskasapiti u mraku, on nikoga ne štedi..." a muzika tina-nina-nana. Mozda je text smesan,ali pesma u globalu jeste fenomenalna.Dupla bas pedala roka u glavu,brzo i ubitacno...refren je jebeno dobar.Meni je to omiljena Accept stvar,uz naravno Balls To The Wall. Quote
imaginos Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Meni ljudi stvarno treba Midnight moover tabulatura pomagajte!!! probajte ovde. nisam proverio, ali valjda je ok? http://www.mysongbook.com/files/a/accep/Ac...ght%20Mover.gp4 Quote
Invictus Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 H...downoadovao odmah, ali ne znam kako da otvorim. Da ih nemas mozda u .txt formatu? Quote
Pringler Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 (edited) E ja kad god se oglasim trazim nesto. Ako ko ima u mp3 formatu sledece pesme sa staying in life: Neon nights Burning Outro E do kurca ne mogu da se setim koja pesma mi jos fali. Kad bi mi neko poslao na mail ili dostavio na disku. Ja bih bio vecno zahvalan.(citaj placao bih dok moze da stoji na nogama ) Edited March 3, 2005 by Pringler Quote
Vule iz Kule Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 E ja kad god se oglasim trazim nesto. Ako ko ima u mp3 formatu sledece pesme sa staying in life: Neon nights Burning Outro E do kurca ne mogu da se setim koja pesma mi jos fali. Kad bi mi neko poslao na mail ili dostavio na disku. Ja bih bio vecno zahvalan.(citaj placao bih dok moze da stoji na nogama ) Fali ti još Head Over Heels. , zar ne? Quote
Pringler Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Tacno head over heals Jer ima neko ???? Quote
Swarthyard Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 H...downoadovao odmah, ali ne znam kako da otvorim. Da ih nemas mozda u .txt formatu? Tata a da pocnes korisit GuitarPro 4? Quote
Invictus Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Znaci tako! Izdaja i put komercijale! Nikad! Ostacu dosljedno vrijedan trve .txt fajlovima. Nikad sminka i prodaja! Mislim, sta je sljedece? Note? Nego, sad bez zezanja, upravo preslusavam dva tribute-a Acceptu. Kakvi kvltovi! Definitivno najjaci bendovi poslije tributa Judas Priest-u. Shake your heads... Quote
imaginos Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 H...downoadovao odmah, ali ne znam kako da otvorim. Da ih nemas mozda u .txt formatu? probacu da prebacim u obican tekst, pa cu ti poslati. Quote
Recommended Posts