Mr. Smarty Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Accept is a good band ...yes they have many shitty songs, but hey who doesn't Quote
Invictus Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 (edited) ACCEPT HAS NO SHITTY SONGS!!! Nego, sad pazite dobro: Bogovi licno ce se ukazati na bini Szigeta 11.8. Ja sam tamo u prvom redu ili smrt! Ima li ko da bi isao s mnom? Ovo je sad ili nikad! A, da postava koja ce nastupati je (po sadasnjim informacijama) sljedeca: Udo Dirkschneider (a kako drugacije!?), Wolf Hoffmann, Herman Frank, Peter Baltes i Stefan Schwarzmann. Edited March 14, 2005 by Invictus Quote
Invictus Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Evo, upravo gledam onu te mu o odlasku u Budimpestu. Jebi ga, ne bi trebalo da izadje preko 50-70 eura iz Beograda zavisno od cijene ulaznice. No, dobro, do augusta ima jos vremena, razigracemo kont. Prvi red ili smrt!!! Quote
Pringler Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Evo, upravo gledam onu te mu o odlasku u Budimpestu. Jebi ga, ne bi trebalo da izadje preko 50-70 eura iz Beograda zavisno od cijene ulaznice. No, dobro, do augusta ima jos vremena, razigracemo kont. Prvi red ili smrt!!! Apsolutno tako. Ahed of the pack Aj gledaj da nadjens negde cene i ta sranja pa javi. Ja gledao na sajtu pise program tek od proleca Quote
Invictus Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ahead of the Pack, a kako drugacije?! Shake your Heads eventualno... Quote
Swarthyard Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ja cu to cudo Accept gledati dva dana poslje Sabbatjh-a samo bojim se da ce me Sabbath nekim mracnim silama uvuci u crnu rupu, zbog koje ce nastati blackout ... Ali tako je najiskrenija, sta ti mislis Oly? Quote
Pringler Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 E i ti Sabbathi bas su nasli pre Accepta da sviraju Ako bude para i njih cu videti Negom u kojoj postavi nastupaju??? Quote
Invictus Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Sabbathi, a? Kvlt! Ja planiram na Acceptu biti potpuno straight da sve zapamtim, ali zato kad zavrsi koncert...Ja sam Andjeo Skrsha, moje vrijeme je doslo... 11. august.... Quote
Pringler Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ko hoce da napravimo jedan tribute to Accept koncert. Svi prave nekakve nightwish-e pantere o maiden-ima da nepricamo, a niko da se seti nemackih kraljeva. Pa tako pocnemo cisto jedna svirka za nasu dusu, pa ako uspe mi i sledece nedelje, pa mini turneja po Srbiji, pa bivsa Sfrj, pa sziget, pa wacken, pa donington i onda na vrhuncu slave nestanemo bez traga. Pa za 10 god. kad nas svi zaborave mi napravimo povratnicku turneju, ma legende ima da postanemo. A sad stvarno ako je neko zainteresovan za ovu ideju nek javi, cisto 2-3 probice pa koncert. PS. smislio sam i set listu. 1. Nekaki klasicni intro na koga se nadovezuje Metal Heart 2. Midnight mover 3. Turn me on 4. Losing more then you ever had 5. Objection overruled 6. I'm rebel 7. Run if you can 8. Aiming high 9. Donation 10. Man enough to cry 11. This ones for you 12. Another second to be 13. Neon nights 14. Breaker 15. Fight it back 16. Midnight highway 17. Burning 18. Loser and winners 19. Fast as a shark Bis 20. Balls to the walls 21. Cut me out (meni omiljena pesma od Udo-a) 22. Princes of the night Quote
Metal_Heart Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ovo je vrhunski bend... prosto ih obozavam. Quote
Swarthyard Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Sabbathi, a? Kvlt! Ja planiram na Acceptu biti potpuno straight da sve zapamtim, ali zato kad zavrsi koncert...Ja sam Andjeo Skrsha, moje vrijeme je doslo... 11. august.... Oly ako te poznajem dobro ti ces naletit na neku zenku koja ce pitat jesi za mali i tu ce biti prekid filma ali sto kazes ti si Andjeo Skrsha i tvoje vrejeme je doslo, tako je najiskrenije By the way jeli ikada dosao sanus??? Quote
Vule iz Kule Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 (edited) Ovo bi bila dobra set-lista: 01 - Hard Attack 02 - Helldriver 03 - Princess Of The Dawn 04 - Objection Overruled 05 - Screaming For A Love Bite 06 - All Or Nothing 07 - No Time To Lose 08 - Love Child 09 - Breaker 10 - Metal Heart 11 - Crossroads 12 - Generation Clash (I + II) 13 - Restless And Wild 14 - Lady Lou 15 - Stand 4 What U R 16 - China Lady 17 - Winter Dreams 18 - Balls To The Wall ------------------------------------------- 19 - Seawinds 20 - Fast As A Shark 21 - Writing On The Wall Edited March 16, 2005 by Vule iz Kule Quote
Swarthyard Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 (edited) Hmm zaboravio si mozda Turn Me On, Can't Stand The Night i Living for Tonight Edited March 16, 2005 by Swarthyard Quote
Vule iz Kule Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Hmm zaboravio si mozda Turn Me On, Can't Stand The Night i Living for Tonight Te prve dve nešto ne mogu da se setim, ali ova treća je precenjena i krajnje nepotrebna. Quote
Pringler Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Living for tonight percenjena???? Aj opet ti poslusaj tu pesmu Quote
Swarthyard Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Za living for tonight sam emocialno vezan i mislim da nisam jedini... uopste nije precjenjena... Pozz Quote
Vule iz Kule Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Living for tonight percenjena???? Aj opet ti poslusaj tu pesmu Poslušao opet... i dalje mislim da je precenjena... kao i London Leatherboys i još par njih. Inače, "Mistreated" me mnogo podseća na istoimenu stvar od Deep Purple. Samo što tamo kaže "I've been mistreated" a ovde "I've not been mistreated". Inače, muzika, glas... Quote
Invictus Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) Livin fo Tonite precijenjena!!! Hmmm...ti ocigledno nisi dovoljno proucio Metal Heart i Staying a Life albume. Procitaj moju recenziju Metal Hearta u zadnjem Butcherian Wibe-u, i trk do Muzickog uredjaja, pojacaj do kraja i uzivaj. Najbolje da to uradis prije izlaska u grad uz koje pripremno pivo, progledaces, ne brini. A i London Leather Boys i London Leather Boys... Nego, sto se tice tog tribute-a, Ja sam imao tu ideju jos prije, ali Hoffmann je malo nedostizan za sviranje. Tesko da se to moze uraditi sa par proba, a skrnaviti svetinju ipak je smrti grijeh. Uskoro cu poceti svirati sa jednim bendom gdje cemo svirati samo kvltove tipa Accept, Judas Priest, Scorpions, Skid Row, itd..., pa cemo i svirati Metal Heart, Balls to the Wall i Princess of the Dawn. Ko zna mozda kasnije i uradimo i Head over Heels, Lovechild (kakav fantastican solo) i naravno najveci kvlt: Midnight Mover. Samo da jos malo uvjezbam te solaze. Edited March 17, 2005 by Invictus Quote
Pringler Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Pa ti ces da radis tribute, a ocu i ja. Pa jer je moguce da nema ljudi koji bi to ovde u BG. svirali. Ma jedan koncert cisto da me zelja mine Dakle ako ima zainteresovanih Quote
Metal_Heart Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Livin for tonight je odlicna pesma, po ceo dan je sviram. Mislim da ni malo nije precenjena... i mislim da bi trebalo da ubacis jos neku pesmu sa metal heart albuma Quote
Vule iz Kule Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Jeb'o vas sve Metal Heart, ceo album je precenjen!!! Quote
Swarthyard Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) ma ti nisi normalan!!! precjenjen je tvoj mozak kad imas tako los ukus i kada si ovdje... ako ti se ne svidjaju accept, pa nemoj na ovu temu, ostavi nas tr00 fanove da ih ispostujemo A ti Invictus-e? Radit cete midnight Mover a? Samo hrabro imas moju podrsku u medjuvremenu odvrni Midnight Mover-a do daske i sjeti se ljeta uskoro cemo opet palit i zarit opet cemo living for tonight pozz Edited March 17, 2005 by Swarthyard Quote
Invictus Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Livin fo the May, nema sta. Boca Jacka i hrabro Glodarus von Kupusistus... Vrijeme je da Tore upozna Andjela skrsa licno i personalno. Nego, hoce li onaj tab? Ma, svirao bih Ja i cijeli Metal Heart album, ali, malo je van mojih mogucnosti. Quote
imaginos Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Nego, hoce li onaj tab? da, tab... nisam zaboravio. ono je u GP4. treba nam neko ko ima GP4 samo da uradi jedan najobicniji "export to text file", i da baci ovde.. ja imam GP3 koji ne cita GP4 fajlove. mada sam siguran da sam imao i GP4, ali ne mogu da ga nadjem (ne koristim GP vec godinama).. da pitamo na "mestu za muzicare", mora da tamo ima neko ko moze da konvertuje? Quote
Recommended Posts