RNA Posted June 29, 2005 Author Report Posted June 29, 2005 Бар 3 песме са "Russian Roulette" МОРАЈУ да буду на листи за свирање уживо, иначе не признајем! Quote
Angelystor Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Lista je majka. Tachka. E sad..voleo bih i ja neshto sa Predatora.. Quote
Invictus Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Ma volio bi Ja da sviraju 30 sati i da sve svoje stvari presviraju tri puta, ali i ovo ponudjeno sa 5 najkvltnijih albuma ce da bude kraj univerzuma. Jedino se pitam sta kad ovo pogledam? Sta onda? Mozda na pivo na Skadarliju... Quote
dr.lecter Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Opet su se popickali Bilo par ruznih izjava po stampi Necu da ti malerisam ali drzi im palceve do 11.08 Quote
blondie Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 ima li neko ovdje upucen u pjesmu the king? s kog je to albuma.. trazih nesto po google, ali neuspjesno! da li je to uopste njihova pjesma? Quote
NeSa Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 U,LEGENDARNI BEND...DO JAJA SU,SLUSAO SAM IH INTENZIVNO PRE 2 GODINE...SAD MALO MANJE Quote
Pringler Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Listen now you lucky bastard, I want totalno apsolutno svaki detalj sa tog koncerta, Najiscrpniji izvestaj ikada. Zato nemoj da se napijes ko dzukela pre a ni posle (da ne bi zaboravio nesto) Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 nemoguce. taj se ne sjeca pola koncerata na kojima je bio. zali boze placenih karata sto za prevoz, sto za svirke Quote
Invictus Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Jedina stvar za kojom Ja u zivotu zalim je sto nikad nisam startao neke ribe koje su mi se bas svidjale i samim tim nikad nisam saznao sta bi bilo da jesam. No, kako god, takvi se propusti vise nece desavati. Na Accept odoh totalno straight, zelim da se sjecam svakog Wolfovog tona. Ali kad se vratim zato... Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Jedina stvar za kojom Ja u zivotu zalim je sto nikad nisam startao neke ribe koje su mi se bas svidjale i samim tim nikad nisam saznao sta bi bilo da jesam. No, kako god, takvi se propusti vise nece desavati. Na Accept odoh totalno straight, zelim da se sjecam svakog Wolfovog tona. Ali kad se vratim zato... ajde de.. i kaci slike.. i bez propusta.. Quote
Apeiron Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Srecan put ovom dedici, da pozelim i na temi na koju sam verovao da nikad necu otvoriti, a kamoli postovati na njoj Poz! Quote
Pringler Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 WHERE IS A FUCKING REPORT FROM CONCERT Quote
Apeiron Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 WHERE IS A FUCKING REPORT FROM CONCERT WHERE IS MY FUCKING (CHUBBY) GUITAR PLAYER Quote
Pringler Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 I AM HERE AND WHERE IS REPORT FROM KONCERT, ok, ok, and where is that guitar player (did i say chubby???) Quote
Pringler Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Ako za 12 h ne ostavis recenziju koncerta, dobro se pazi u KST-u na headbaners veceri (ili kako vec) Quote
Invictus Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Al' ste navalili, a tek sam sad stigao u BL. Dakle, bilo je prestrasno. Nikad bolja svirka. Maiden su maleni za ove. Tracklist je otprilike bio ovakav: 01. Starlight 02. Living For Tonight 03. London Leatherboys 04. Metal Heart 05. Flash Rockin Man 06. Breaker 07. Bass Solo / Head Over Heels 08. Neon Nights 09. Guitar Solo: Bolero / Sabre Dance / Hall Of The Mountain King / Pomp And Circumstance 10. Medley: Restless And Wild / Son Of A Bitch 11. TV War 12. Monsterman 13. Love Child 14. Fast As A Shark Encore: 15. Princess Of The Dawn 16. Balls To Tha Wall Svi su bili prestrasni, ali Wolf je bio apsolutno nedostizan. Nisam u zivotu gledao boljeg gitaristu. Nemam rijeci da opisem ovaj dogadjaj, ali mislim da ce biti dovoljno da kazem da sam osjetio kako mi se oci vlaze od suza kad je Wolf poceo uvod u Neon Nights. Prodao sam strata sa avatara da bih otisao da ovo ispostujem i nije mi zao ni sekunde. Vidio sam bend koji sam najvise na svjetu zelio vidjeti. Sta je sljedece? Quote
Invictus Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Prije bih rekao Judas Priest & Scorpions. Quote
Pringler Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Moja pretnja je urodila plodom A publika, a atmosfera, pa koji si red bio, Pa sta su nosili, jel Udo opet izigravao generala u onoj uniformi Pa pirotehnika, pa jel su bili raspolozeni???????? A to sta su jeli i pili necu ni da pitam??? Quote
VEPAR Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Toliko sam se naprzio da ih slusam ceo dan. HELLHAMMER , HELLHAMMER... Quote
Recommended Posts