Katahazah Posted January 4, 2002 Report Posted January 4, 2002 Govorite sta zelite, ali mene je Breaking The Chains odusevio! Jeste da se pomalo mesa sa Powerom, al' svaka pesma je himna! Uskoro, sredinom marta treba da izadje The Headless Horsman, kako li cu to docekati.... Quote
Damke Posted January 5, 2002 Report Posted January 5, 2002 hmmm do skoro nisam ni znao za ovaj bend..ali kada sam ga cuo...njam,njam..stvarno su dobri! Quote
C.O.F Posted January 12, 2002 Report Posted January 12, 2002 Meni se licno jako svidjaju,bas leze,i poprilicno su himnoviti,mada imam osecaj da se vecini ljudi bas to ne svidja Quote
Feanor Posted January 12, 2002 Report Posted January 12, 2002 Chuo sam mnoge hvale. Bash ovih dana pokushavam da nabavim neshto od njih. Quote
Svantevid Posted January 13, 2002 Report Posted January 13, 2002 Da odlicni su, iz mog grada su, Melbourne. Znam Johnny-a licno, dobar covek. Pazi te pesmu 'The Patriot' kad izadje novi album, cuo sam promo i bio sam u njin rehearsal. Inace Johnny i Rob su Makedonci. Quote
Katahazah Posted January 14, 2002 Author Report Posted January 14, 2002 Prava Makedonska imena. Istina je da su himnoviti, ja bukvalno znam refreme svih pesama sa albuma. Quote
King Diamond Posted January 15, 2002 Report Posted January 15, 2002 quote: Prvi poslao Svantevid: Da odlicni su, iz mog grada su, Melbourne. Znam Johnny-a licno, dobar covek. Pazi te pesmu 'The Patriot' kad izadje novi album, cuo sam promo i bio sam u njin rehearsal. Inace Johnny i Rob su Makedonci. cek cek zar nisu oni iz portugalije??? inace odlican bend i pomeni mozda malo vise poewr nego heavy Quote
DWoL Cira Posted January 22, 2002 Report Posted January 22, 2002 Ne oni si iz Australije! Nisu mi bas odlicni,ali su zato vrlo vrlo dobri! Quote
nazgaroth Posted January 28, 2002 Report Posted January 28, 2002 nije ni wings of destiny los i naravno da su power Quote
RNA Posted January 28, 2002 Report Posted January 28, 2002 Pegazus dobar bend? To je jedno tesko sranje!!!!! Ja sam se bio odusevio kada sam cuo "Wings Of Steel" pre tri godine i bio sam se polomio da nadjem ceo album, a kada sam ga cuo sledio sam se od strave. Ono je nesto najgluplje i najneoriginalnije sto sam cuo u zivotu. Ceo album od koga valjaju samo dve prve pesme, a ostale su em dosadne, pa jos pride i spore. Uzas!!!!! Quote
solicitor Posted February 13, 2002 Report Posted February 13, 2002 Heh kad sam vido spot Wings Of Steel...polomio sam se od smeha...onaj image, pa oni macevi...jako smesno. Ali ta pesma mi se svidja. Za ostatak ne garantujem. To sto su himnoviti i sto nisu originalni meni ne smeta ako su pesme dobre, a da li su dobre, ne znam jer osim jedne nista nisam cuo... Quote
Faust Posted February 16, 2002 Report Posted February 16, 2002 Meni je Pegazus=bljak... Postoji granica laganoce/mekoce/smoroce koja ipak ne bi trebalo da se prelazi... A Pegazus? Pa recimo da su momci mislili da su kocnice mesta odakle se izvlaci gust med (????) Quote
scissors Posted February 21, 2002 Report Posted February 21, 2002 quote: Prvi poslao Svantevid: Da odlicni su, iz mog grada su, Melbourne. Znam Johnny-a licno, dobar covek. Pazi te pesmu 'The Patriot' kad izadje novi album, cuo sam promo i bio sam u njin rehearsal. Inace Johnny i Rob su Makedonci. ako ti nije problem da mi prebacis njihovu email adresu, htio bih da uradim interview sa njima za moj e-zine stay in FULL METAL CONTACT! Quote
Invictus Posted February 21, 2002 Report Posted February 21, 2002 Odlicni su. Malo mozda previse podsjecaju na ManowaR, ali nema veze. Ionako obozavam ManowaR. Znali iko gdje se moze naci njihov prvi album? Quote
Uros Posted February 24, 2002 Report Posted February 24, 2002 Scissors, mozes li i nama da prosledis nekako taj tvoj zine? Quote
scissors Posted February 25, 2002 Report Posted February 25, 2002 moze kako da ne to ti je ustvari bio faznin, ali sam se prebacio na E-ZIne varijantu, sada sve intervjue i recenzije abjavljujem na netu besplatno... http://scissorsmag.tripod.com/ Quote
Simadin Posted February 27, 2002 Report Posted February 27, 2002 Pegazus je solidan...pesme nisu lose, ne smaraju, ali tu nesto fali... kao da su malo praznjikavi Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 25, 2002 Report Posted May 25, 2002 Da odlicni su, iz mog grada su, Melbourne. Znam Johnny-a licno, dobar covek. Pazi te pesmu 'The Patriot' kad izadje novi album, cuo sam promo i bio sam u njin rehearsal. Inace Johnny i Rob su Makedonci. Al to oni Johny i Rob Stoj odnosno Stojkovski,pustaju ih na radio 202 mlogo su dobri samo nigde ne mogu da najdjem njihov cd Quote
Feanor Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 Dobih ja Breaking The Chains i Wings of Destiny. Dobri su, samo kao sto rece king, vise su power nego heavy. Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 ja nista nisam cuo od njih!!! Koji im je najbolji album da to probam da nabavim!? Quote
Black Knight Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 Feanor je napisao: Dobih ja Breaking The Chains i Wings of Destiny. Dobri su, samo kao sto rece king, vise su power nego heavy Oces da ti dam i The Headless Horseman.Tu ces da vidis da su definitivno power. Willy ovo su ti tri albuma za koje ja znam,mislim da su to i jedina tri albuma jer nigde nisam nasao informacije o jos nekom albumu da postoji.Pa ti sad vidi sta ti je lakse da nadjes Quote
Feanor Posted June 1, 2002 Report Posted June 1, 2002 Feanor je napisao:Dobih ja Breaking The Chains i Wings of Destiny. Dobri su, samo kao sto rece king, vise su power nego heavy Oces da ti dam i The Headless Horseman.Tu ces da vidis da su definitivno power. Apsolutno Quote
Black Knight Posted June 1, 2002 Report Posted June 1, 2002 No problemo,videces da su definitivno power.Imaju sve power elemente. Quote
RNA Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Ma, dajte ljudi. To je verovatno najgori bend koji sam Quote
GOTZE Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 najbolje pesme PEGASUSA su one koje je obradio domaci bend EARTHKUAKE na svom demu!! HA HA HA HA HA!!! Quote
Recommended Posts