RNA Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Ono bez svedoka je bilo merni namenjeno, ap sam rekao da Quote
blondie Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Znam ja za jadac, ne ostajem sa njom nasamo ni za sekund. Sigurno? A ako se predomislis u medjuvremenu? :roll: Quote
Nesha Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 Pegazus me ne odusevljava bas sa svojom kreativnoscu. Quote
RNA Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Ma, mani se tog 'stil 80-ih'. I sa tim fazonom ima mnogo boljih bendova. Ve Quote
blondie Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 Ma, mani se tog 'stil 80-ih'. I sa tim fazonom ima mnogo boljih bendova. Ve Quote
Hamsun Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 jesam li pomenuo da su mi prsti u zavojima?imao sam probu juce sa bendom :roll: :roll: Quote
blondie Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 jesam li pomenuo da su mi prsti u zavojima?imao sam probu juce sa bendom :roll: :roll: Bravo, to se tako radi! Quote
Hamsun Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 jesam li pomenuo da su mi prsti u zavojima?imao sam probu juce sa bendom :roll: :roll: Bravo, to se tako radi! Samo da mi se ne desi kao Dave-u Quote
RNA Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Od vežbanja se takve stvari ne dešavaju. Samo iz nepažnje, nesrećnog slučaja ili trapavosti. Quote
GOTZE Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 PO GRADJI VISE LICIS NA BLAFA ILI OBELIKSA NEGO NA ZALOSNU SOVU! :roll: HAIL HAIL HAIL AND KILL !!!!! Quote
Black Knight Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 PO GRADJI VISE LICIS NA BLAFA ILI OBELIKSA NEGO NA ZALOSNU SOVU! :roll: Quote
steve-harris Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 Odlicni su cim sam ih cuo odma su mi se svideli. Quote
Crusader Posted November 20, 2002 Report Posted November 20, 2002 Slusao sam onaj album Breaking The Chains, paaa dobri su, nisu bas originalni od pesme do pesme, ali to ne znaci da ih ne treba slusati. Neko je napisao na temi "Najgora Power grupa" da je to Pegazus, I'll have to disagree! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 20, 2002 Report Posted November 20, 2002 Mo e, ali ta fali heavy fazonu? Mislio sam da ti to voli ? Volim. Volim Pegazus... I tako to. Ni Manowar nisu nista inteligentniji ali ih volim. Ne volim kad mi neko pametuje "polomih prste" solazama. pa i manowar ima "polomih prste" solaze... aaaaaaa moj jubilarni 2000 post... hvala, hvala ... Quote
blondie Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 "] Mo e, ali ta fali heavy fazonu? Mislio sam da ti to voli ? Volim. Volim Pegazus... I tako to. Ni Manowar nisu nista inteligentniji ali ih volim. Ne volim kad mi neko pametuje "polomih prste" solazama. pa i manowar ima "polomih prste" solaze... aaaaaaa moj jubilarni 2000 post... hvala, hvala ... FACO!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 "] Mo e, ali ta fali heavy fazonu? Mislio sam da ti to voli ? Volim. Volim Pegazus... I tako to. Ni Manowar nisu nista inteligentniji ali ih volim. Ne volim kad mi neko pametuje "polomih prste" solazama. pa i manowar ima "polomih prste" solaze... aaaaaaa moj jubilarni 2000 post... hvala, hvala ... FACO!!! e pa sad... nadam se da to nije zbog broja postova... kad bi isli po toj logici ispalo bi da je Black Knight najveca faca a to ni ne zelimo da pomislimo... Quote
Black Knight Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 "] "] Mo e, ali ta fali heavy fazonu? Mislio sam da ti to voli ? Volim. Volim Pegazus... I tako to. Ni Manowar nisu nista inteligentniji ali ih volim. Ne volim kad mi neko pametuje "polomih prste" solazama. pa i manowar ima "polomih prste" solaze... aaaaaaa moj jubilarni 2000 post... hvala, hvala ... FACO!!! e pa sad... nadam se da to nije zbog broja postova... kad bi isli po toj logici ispalo bi da je Black Knight najveca fac a a to ni ne zelimo da pomislimo... Black Knight je najveca faca kako god da okrenes. I prestanite sa ovim ogovaranjem iza ledja i na topicima na koje ne dolazim :x :x :x Quote
RNA Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Hej, ja ovde vidim poguban Goce-ov uticaj. Nemoj to da ti se dešava, opasno je po život! Može čak i da te tuži za zloupotrebu fazona. Quote
Recommended Posts