Crusader Posted January 9, 2002 Report Posted January 9, 2002 Sta mislite o njemu i njegovoj pesmi Poison? Quote
Nestvarna Posted January 9, 2002 Report Posted January 9, 2002 Promasio si ali ja obozavam tu pesmu...vezana je za moju jedinu da kazem "ljubav"...ali sve je to davnoooo proslo 1 Quote
C.O.F Posted January 9, 2002 Report Posted January 9, 2002 PA simpaticna pesmica a mislim se da si ovo trebao da stavis u ostali pravci opusteno pozdravi Quote
Vucica Posted January 9, 2002 Report Posted January 9, 2002 Mislim da svi ljudi koji posecuju kst znaju tu pesmicicu napamet.Pesmicica je simpa,a i gomila ljudi se pogubi kad je cuje Quote
sanguinia Posted January 9, 2002 Report Posted January 9, 2002 Hm, imao je cika-Alice jos 20 godina pre albuma 'Trash' gomilu mnogo boljih... recimo 'Welcome To My Nightmare', ili 'Billion Dollar Babies'... glupo je sto svi spominju samo taj nesrecni 'Poison', ili, eventualno, 'Hey Stoopid'. Covek je bio legenda jos mnogo pre toga. soror sanguinia Quote
Feanor Posted January 12, 2002 Report Posted January 12, 2002 Bila mi je gotivna... ali svaki petak i ponedeljak u KST-u nemoze da prodje bez nje. I na kraju pesma dosadi. Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2002 Report Posted March 13, 2002 Alice Cooper je odlican...ali tu pesmu licno ne volim...poslusajte album "Raise your fist and yell"...to je prava stvar.Ili neka njegova starija ostvarenja. Quote
mpmiha Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 Hmmmmm, Feed My Frankenstein.... bolja je! Quote
spacedyevest Posted November 4, 2002 Report Posted November 4, 2002 Vincent je car careva!!! Ko zna vise o njemu, znace i zasto. Ko nezna nece ni znati. Quote
fighter Posted November 5, 2002 Report Posted November 5, 2002 Hm, imao je cika-Alice jos 20 godina pre albuma 'Trash' gomilu mnogo boljih... recimo 'Welcome To My Nightmare', ili 'Billion Dollar Babies'... glupo je sto svi spominju samo taj nesrecni 'Poison', ili, eventualno, 'Hey Stoopid'. Covek je bio legenda jos mnogo pre toga. soror sanguinia slazem se u potpunosti Covjek ima i odlicnih balada: Love is a loaded gun, Stolen prayer... Quote
Elldamar Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 Moj favorit je Hell`s living without you sa albuma Trash.Inache trash je jedan od najbolji rock albuma ikad napravljen. Quote
Bela Lugosi Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 Ima par dobrih pesama, ali je u sustini sranje Quote
Crusader Posted November 17, 2002 Author Report Posted November 17, 2002 Vidi vidi jos je ziva tema! I dalje mi je dobra pesma, nije mi dosadila. Ima on jos dobrih pesama. Bed of Nails BUUUUAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAA HA HA ha ... izvinjavam se, malo sam se zaneo Quote
хипербилирубинонемија Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 balada jebe k**u a to je mozda najbolja stvar koju je on i napravio "...I wanna hurt you just to hear you screaming my name..." zdrava doza sadizma! Quote
The Lightrider Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Hm, imao je cika-Alice jos 20 godina pre albuma 'Trash' gomilu mnogo boljih... recimo 'Welcome To My Nightmare', ili 'Billion Dollar Babies'... glupo je sto svi spominju samo taj nesrecni 'Poison', ili, eventualno, 'Hey Stoopid'. Covek je bio legenda jos mnogo pre toga. soror sanguinia slazem se u potpunosti Covjek ima i odlicnih balada: Love is a loaded gun, Stolen prayer... Najjacha pesma ubedljivo Schools out. Quote
Alice Cooper Posted December 5, 2002 Report Posted December 5, 2002 Da, da... Vincent Damon Furnier poznatiji kao Alice Cooper. Covek koji zbog muzike i svoje posvecenosti istoj lzvanicno promeni ime je LEGENDA!!! Ali Alice je jedan od najpotcenjenijih umetnika svih vremena. Mislim, svaka cast Ozzy Osbourne-u, ja ga gotivim, ali Alice je postao legenda dobrih 10 godina pre Ozzy-ja. Pesme kao sto su "I'm Eighteen", "School's Out", "Elected", Billion Dollar Babies" mozda nekima sada ne zvuce kako bi trebalo, ali za ono vreme to je bilo nesto. Alice je prvi poceo sa scenskim nastupima tipa giljotina, elektricnih stolica, vesala, sekira itd, sto je danas jedan od osnovnih elemenata svakog metal nastupa i svake metal grupe. Pre Alice-a ljudi su uzimali gitare i pevali. I to je bilo to. Alice je najveci pronalazac u istoriji rock muzike. E, tek posle su to poceli da rade Bowie, Iggy Pop, Ozzy, Kiss, Marilyn Manson, Slipknot itd itd itd. Cak su i Rolling Stones totalno promenili svoj scenski nastup kada se Alice Cooper probio pocetkom 70-tih godina. A sto se pesme "Poison" tice, volim tu pesmu, jeste komercijalna, ali je i veoma slusljiva, i meni licno ne moze da dosadi. A ceo taj album "Trash" iz 1989 je takav. Komercijalan i vrhunski produciran. Nije ni cudo kada ga je producirao Desmond Child, jedan od najvecih americkih hit-makera. Sam Alice je jednom prilikom rekao da mu se u jednom trenutku ceo album "Trash" smucio, jer su samo pratece vokale za "Poison" snimali 7 dana! Ali isplatilo mu se. "Trash" je prodat u rekordnom tirazu i posle godina stagnacije (od pocetka '80-tih, kada je izbacio nekoliko, najblaze receno, neobicnih albuma, poput "Flush The Fashion", "Special Forces", "Zipper Catches Skin" i "Da Da") uspeo je da se vrati na scenu. Izmedju albuma "Da Da" [1983] i "Trash" izasla su dva odlicna albuma "Constrictor" [1986] i "Raise Your Fist And Yell" [1987] koji su najavili veliki come back. Alice izdaje jos nekoliko albuma "Hey Stoopid" [1991], "The Last Temptation" [1994] "Brutal Planet" [2000] i "Dragontown" [2001] Koliko sam uspeo da saznam, u pripremi je i novi album koji bi trebalo da se pojavi 2003. Wow ala sam se raspisao. Ako neko ima pitanje u vezi Alice-a neka pita, a ako nekom treba njegova muzika, neka se javi, mogu da narezem na CD, imam sve albume i singlove. Quote
Alice Cooper Posted December 9, 2002 Report Posted December 9, 2002 A i istina je da Alice nije metalac... bar on tako kaze, mada se ne bih kladio da ova dva poslednja albuma nisu... (Posebno "Brutal Planet", on mi je nekako najblizi metalu) Quote
Kakashi Posted December 21, 2002 Report Posted December 21, 2002 Cooper je faca! (pevac, za ovog gore ne znam ) Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2002 Report Posted December 22, 2002 A i istina je da Alice nije metalac... bar on tako kaze, mada se ne bih kladio da ova dva poslednja albuma nisu... (Posebno \"Brutal Planet\", on mi je nekako najblizi metalu) Ova dva poslednja albuma su po meni tesko sranje!Pogotovo "Dragontown"!Zesce sranje od albuma!Zadnji njegov kvalitetan album je "Raise your fist and yell",ovo ostalo su bledi pokusaji vracanja stare slave. Quote
Alice Cooper Posted December 22, 2002 Report Posted December 22, 2002 A i istina je da Alice nije metalac... bar on tako kaze, mada se ne bih kladio da ova dva poslednja albuma nisu... (Posebno \"Brutal Planet\", on mi je nekako najblizi metalu) Ova dva poslednja albuma su po meni tesko sranje!Pogotovo "Dragontown"!Zesce sranje od albuma!Zadnji njegov kvalitetan album je "Raise your fist and yell",ovo ostalo su bledi pokusaji vracanja stare slave. "Raise Your Fist And Yell" je bio nista drugo nego pokusaj vracanja stare slave koji je delimicno uspeo. Slava je vracena albumom "Trash" (izasao 1989. i na njemu se nalazi "Poison") i tu je kraj price o tome. A "Brutal Planet" i "Dragontown" imaju malo dublju pozadinu nego sto mnogi misle. Po meni je "Brutal Planet" jedan od njegovih najboljih albuma, zbog svoje teme i dogadjaja kojima se bavi (pesma "Pick up the bones" - rat u bivsoj Jugoslaviji, kao i ostale pesme koje imaju podlogu u stvarnom zivotu, bez ulepsavanja i lazne nade u bolju buducnost), a "Dragontown" je samo nastavak "Brutal Planet"-a. I slazem se da nije bas prvoklasan, ali sta ces... ne moze covek vecito da pravi savrsene albume Quote
Lady Amalthea Posted December 23, 2002 Report Posted December 23, 2002 Alice je car! stavila sam njegov screensaver sa 'Brutal Planet'a Quote
Alice Cooper Posted December 29, 2002 Report Posted December 29, 2002 Bio sam sinoc u "Holiday" na Skadarliji kad ono pustise "Sanctuary" od Alice-a! Odusevio sam se! Meretrix gde si nasla screen saver daj mi adresu!!! Quote
Alice Cooper Posted December 30, 2002 Report Posted December 30, 2002 Od webmaster-a "First Polish Page Of Alice Cooper" sam saznao da je novi album Alice Cooper-a u pripremi i da ce izaci u februaru/martu. On je bio na nekoliko koncerata u Nemackoj ove godine i imao je srecu da licno upozna Alice-a, da se slika sa njim i da ga pita za novi album, kao i za turneju sledece godine, koja ce biti u maju ili junu. adresa: http://www.biniek.pl Quote
Shaman Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 Obozavam ovog coveka ali vise volim starije pesme kao sto je himna School's OUT. Sto se tice Poison pesma je takodje legendarna. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 Sta mislite o njemu i njegovoj pesmi Poison?] breeeeeeee tu nema sta da se misli coek je genije to je i najci album a o pesmi nema reci Quote
Recommended Posts