Wildman Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Jel neko gledao alicov koncert brutaly live? Quote
darijus Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Man's got his woman to take his seed He's got the power - oh She's got the need She spends her life through pleasing up her man She feeds him dinner or anything she can She cries alone at night too often He smokes and drinks and don't come home at all Only women bleed Only women bleed Only women bleed Man makes your hair gray He's your life's mistake All you're really lookin' for is an even break zaboravih koliko je ovo savrsena pesma... Quote
SRLE Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Alice Cooper je likcina. Kako je taj tip duhovit. Njegovi intervjui su neprejebivi. Uvek je imao do jaja produkciju. Neracunam ove novije albume. Posto ih nisam slusao. Volim svu njihovu klasiku. Moja omiljan pesma je "No More Mister Nice Guy". Quote
Nebesko Plavetnilo Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Samo da pohvalim Dirty Diamonds - odlican je !!! Quote
LARA CROFT Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 aha sad mi pade na pamet: She can shake it like JLo When the bedroom lights go down But when she hits the dance floor She's a hip-hop hippo clown... Quote
Nebesko Plavetnilo Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Samo mu nije trebala "Stand", barem ne tako uradjena!!! Quote
LARA CROFT Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Da definitivno je ovog aputa bonus track mogao da bude preskocen, jer kvari utusak, totalno nepotrebna.... Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Za mene najveći rock/metal muzičar svih vremena. Nema velikog metal benda na koji nije uticao. Njegov album Hey Stoopid smatram najboljim metal albumom ikada, a ne zaostaju mnogo ni Trash, Constrictor, Raise Your Fist and Yell, Brutal Planet, Dragontown i Welcome to My Nightmare. Omiljene pesme, ako treba da izdvojim njih nekoliko, su mi: I'm Eighteen, Steven, Teenage Frankestein, Life and Death of a Party, Prince of Darkness, Roses on White Lace, Poison, Spark in the Dark, Bed of Nails, House of Fire, Hell is Living Without You, Hey Stoopid, Snakebite, Dangerous Tonight, Might as Well Be on Mars, Burning Our Bed, Love Is A Loaded Gun, Wind-up Toy, Gimme, Pick up the Bones, Blow Me a Kiss, Sex, Death and Money, What Do You Want From Me... Na zadnjem albumu je malo prs'o, ali nema veze. Koncertni snimci koje imam - Thrashes the World (1989) i Live in Montreux (2005) su odlični. Quote
Bata Trokrilni Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Evo, vadim ovu temu iz govna. Stvarno sramota, ili niko ne sluša Cooper-a, ili mislite da je on toliko dobar muzičar da o njemu ne treba trošiti reči. Ako je ovo drugo slučaj, zna li neko ima li šanse da ga vidimo kod nas, pošto su pričali da hoće da ga dovedu? Quote
ZmYchE Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Heh, to bi bio opsti spektakl...Ali bas bas... Mada...hmm...sumnjam da ce manje promoterske kuce moci da ih dovedu. Ako drzava uspe...mada ne znam. Serem. Ali bi bilo vrh...!!!!!! Steeevveeeeennnnn. .... .. . . . Quote
Bata Trokrilni Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Dakle, Alice se ne drogira i tu svoju opredeljenost protiv droge je izrazio pesmom Hey Stoopid. Već četvrt veka ne pije ni alkohol, jer se pre toga uspešno izlečio od alkoholizma. Nikad nije prevario svoju suprugu. A ipak je pojam opakog lika. Legenda. Quote
Blathaddar Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Da,nekad je bio alkoholicar i zadavao je muke svojoj zeni,ali svoje izlecenje i njeno strpljenje presvega je bogato nagradio,i covek i dalje se hvali kako je posle 20godina veze nikad nije prevario,i posvetio joj je srcecepajucu pesmu take it like woman. Verovatno jedan od najboljih rock umetnika,zaista nema na koga nije uticao,prvi je valjda poceo da ga skida (vokalom) menson.... Quote
Bata Trokrilni Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Tematika pesme Take It Like a Woman je razvijena još u pesmi Only Women Bleed. Vidi se da je Alice oduvek imao nešto od tog feminističkog pristupa, tj. osećaja za položaj žena. Quote
Black Diamond Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 dolazi sad nekad svirace u areni Quote
Blathaddar Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Tematika pesme Take It Like a Woman je razvijena još u pesmi Only Women Bleed. Vidi se da je Alice oduvek imao nešto od tog feminističkog pristupa, tj. osećaja za položaj žena. pa bolje da takva osecanja iskaze,no ko bilmez Corba u pesmi jebi ga! Quote
Bata Trokrilni Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 dolazi sad nekad svirace u areni Baš si precizna... A kako znaš? Quote
Minerva_SD Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Meni licno je nebitan lik, ali mi se svidja text sa pocetka teme... Quote
Bata Trokrilni Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Sta mislite o njemu i njegovoj pesmi Poison? Jel' ovaj tekst? Tako se tema ne otvara, a od onih koji su od ovg boga muzike čuli samo Poison se ježim... Quote
Blathaddar Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Jel' ovaj tekst? Tako se tema ne otvara, a od onih koji su od ovg boga muzike čuli samo Poison se ježim... e isto,dobijem prolicv kada neko kaze,e ona poison super stvar ma,wesela je lace and whiskey,i to samo tako :rockdevil: Quote
RNA Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Што, је л' није супер песма? Мислим, има и бољих, али је 'Poison' и сама по себи до јаја. Quote
Blathaddar Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Што, је л' није супер песма? Мислим, има и бољих, али је 'Poison' и сама по себи до јаја. ne sporim da je super,ali cooper ima mnogo bolje stvaralstvo od te pesme,precenjana je. Quote
Марија П : Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Je l' istina da AC dolazi u Bg 31. avgusta? Pu majku mu, gde bash na moj rodjendan. Edited June 29, 2007 by Marija Prokopijevic Quote
Bata Trokrilni Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Možda će leteti preko Beograda. Nismo mi te sreće da se spusti. Quote
Queen_of_the_ryche Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 (edited) Meni je senzualnija pesma BED OF NAILS...mada i mene vezuje poison za prvu ljubav...ah Edited July 14, 2007 by Queen_of_the_ryche Quote
blondie Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 senzualnija? pobogu, nije u pitanju frenk sinatra. a jes, i meni je jaca bed of nails. poison nije precjenjena u konktekstu top lista tog vremena. kad saberes sve stvari, ona je taman za bilbord, druge manje vise. Quote
Recommended Posts