Queen_of_the_ryche Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Pa jbn sexy pesma...sta drugo reci... Poison je preterano gurana...ali hitcina, nema sta... Pa Blondie...mi imamo slican muz.ukus=? Ko bi rekao? Quote
blondie Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 fakat, ko bi rek`o.. prvi put kad sam cula Elisa, bila je `88. a prvi album, presnimljen na kasetu `89. i kao, krijemo se, opasni smo, krisom slusamo i te fore.. i sto se tice poezije, imamo isti ukus takodze Quote
Bata Trokrilni Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Meni je senzualnija pesma BED OF NAILS...mada i mene vezuje poison za prvu ljubav...ah Senzualnija i seksualnija. Sadistička do bola. Mada, kad već pominjemo pesme sa tog albuma, valjalo bi obratiti pažnju i na Spark in the Dark. A što se prve ljubavi tiče... jebi ga, kad sam se prvi put zaljubio, nisam imao pojma ko je Alice Cooper. Prošle su godine dok nisam saznao... Quote
Blathaddar Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 tek sad shvatam koliko je celokupni brutal planet jbno savrsenstvo!!! Quote
Queen_of_the_ryche Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Pa bas fino...milo mi, em drago :pivopije:Sto se tice Alice-a...nemam reci...Mean motherfucker Quote
AIC Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Trash i jeste njegov najbolji album,tj. najkomercijalniji...meni se najvise svidja From The Inside....odlicni textovi Quote
Bata Trokrilni Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Kad već nabrajamo razne albume, da ne zaboravimo ni Constrictor, sa kojim se Alice Svojevremeno vratio dobrom zvuku i na kome su odlične pesme, poput Teenage Frankenstein, Life and Death of the Party, The World Needs Guts... Quote
AIC Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 (edited) Meni se najvise svidjaju albumi koje je snimao 70tih...Special Forces mi je najbolji koji je snimio 80tih... Edited July 16, 2007 by AIC Quote
Bata Trokrilni Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Special Forces je jedan od albuma koje bolje da nikad nije snimio. To nije ni rock, ni metal, već neka alternativa. Period između Alice Cooper Goes to Hell i Constrictor za mene ne postoji. Quote
AIC Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 meni je album OK....From the inside ne slusam zbog muzike,vec zbog textova.... Quote
_powerslave_ Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Danas sam na VHS-u gledao koncert Trashes The World, i mogu da kazem da je to jedan od boljih koncerata koje sam gledao, videcu ovih dana da ga nabavim na dvd-u ako ima. Setlista je fenomenalna i svidja mi se sto ima dosta pesama sa albuma Trash. A i kozna jakna koju nosi na tom koncertu je fenomenalna, voleo bih da imam takvu jaknu. Quote
Bata Trokrilni Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Danas sam na VHS-u gledao koncert Trashes The World, i mogu da kazem da je to jedan od boljih koncerata koje sam gledao, videcu ovih dana da ga nabavim na dvd-u ako ima. Setlista je fenomenalna i svidja mi se sto ima dosta pesama sa albuma Trash. A i kozna jakna koju nosi na tom koncertu je fenomenalna, voleo bih da imam takvu jaknu. Koncert je super, a što se tiče setliste - u principu, ja nisam oduševljen nijednom setlistom sa kojom Cooper nastupa, jer svira stvari sa aktuelnog albuma + hitove iz osamdesetih. No, pošto je Trash u pitanju, može da prođe. Na novijim koncertima, recimo, jedina pesma sa tog albuma koju izvodi je poison, što je šteta, jer iz perioda 1986-1991. ima naboljih pesama. Quote
Rox Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Da nisi mislio na hitove iz 70-ih? To pretezno svira plus, kao sto kazes, aktuelni album. Inace, svirao je u Zagrebu na Trash turneji ali sam morao propustiti taj koncert, i danas mi krivo. Quote
_powerslave_ Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Jbt. sta bih dao da ga gledam na Trash turneji, mada ne bih se bunio da ga i sad gledam. Inace steta sto samo izvodi Poison sa Trasha, to mi je definitivno jedan od boljih albuma ikad. Quote
Bata Trokrilni Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Da, mislio sam na hitove iz sedamdesetih. Ja bih najviše voleo kad bi u njegovim setlistama bili zastupljeniji albumi Constrictor, Raise Your First and Yell, Trash i Hey Stoopid (koji mi je omiljeni i za koji mislim da je nadmašio Trash). Quote
_powerslave_ Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Trash sigurno nije, dobro mozda je tebi bolji Hey Stoopid ali za mene je Trash neprevazidjeno remek delo. Quote
LazaGNR Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 I meni je nekako bolji Hey Stoopid...iako je komercijalniji,al' jebi ga svidja mi se Izmedju ostalog,na Hey Stoopid-u (toj pesmi) gostuje i Slash Danas sam na VHS-u gledao koncert Trashes The World, i mogu da kazem da je to jedan od boljih koncerata koje sam gledao, videcu ovih dana da ga nabavim na dvd-u ako ima. Setlista je fenomenalna i svidja mi se sto ima dosta pesama sa albuma Trash. A i kozna jakna koju nosi na tom koncertu je fenomenalna, voleo bih da imam takvu jaknu. Gledao sam taj koncert na DVD-u i dobar je i koncert i ta jakna Quote
Bata Trokrilni Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Gostuje i Joe Satriani, ne samo na toj pesmi, već na još par njih. I Ozzy Osbourne. Quote
_powerslave_ Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Jel zna neko kad otprilike izlazi novi album Coopera ja sam cuo nesto da treba da izadje u maju 2008. Quote
Bata Trokrilni Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 I ja sam čuo. Samo kad bi promenio stil u odnosu na poslednja dva albuma. Quote
LazaGNR Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Hm,koce ga znati...vljda ce se opametiti,pa promenuti stil... Quote
Minerva_SD Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Da, ranije je bio podnošljiv... Na početnim albimima... Quote
Recommended Posts