sale 3sm Larry Flynt Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 Jel moze neko da me uputi kojim redom da citam knjige? Vidim da ima puno izdatih prica i ne znam sta spada u te knjige sa sabranim delima. Sta god ti se cita,nije bitan redosled.Ono sto moze da se nadje su Srebrni kljuc(Dereta),U planinama ludila,Reanimator i ktulu price sve to u Delfima vidi.Imas i Slucaj Carlsa Dekstera Vorda u Cepterovoj knjizari u knezu u tvrdim koricama.Ili sacekas ovaj dopunjeni Nekronomikon.E sad vecinu prica iz ovih navedenih knjiga mozes naci i u Nekronomikonu(ovaj dopunjeni kad izadje),a opet nekih iz Nekronomikona,mislim da nema u ovim knjigama.
xenon Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 E ovo nisam skontao, da se nekronomikon ustvari sastoji od vise prica. Sacekacu ovo ekstra/pizdarija izdanje, valjda ce izdati uskoro.
sale 3sm Larry Flynt Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 pa da,to je skup njegovih prica. Gore u linku bas pise lista kojih prica ima+ove 4 nove NIARLATOTEP DAGON * POLARIS * BEZIMENI GRAD * OTPADNIK HRAM ČUDNA VISOKA KUĆA U IZMAGLICI * ČINJENICE U VEZI SA POKOJNIM ARTUROM DŽERMINOM I NJEGOVOM PORODICOM FESTIVAL GONIČ HERBERT VEST – REANIMATOR S ONE STRANE) PIKMENOV MODEL MUZIKA ERIKA ZANA ISPOD PIRAMIDA PACOVI U ZIDOVIMA UKLETA KUĆA SNOVI U VEŠTIČJOJ KUĆI DANIČKI UŽAS U ZIDINAMA ERIKSA BOJA IZVAN OVOG SVEMIRA SENKA NAD INSMUTOM ZOV KTULUA e sad knjiga Reanimator npr sadrzi - Dragon - Reanimator - Alhemičar - Beli brod - Senka nad Insmutom - Bezimeni grad - Grob Srebrni kljuc -Izjava Randolfa Kartera -Srebrni kljuc -Kroz kapije srebrnog kljuca S onu stranu sna -Snovi u vesticijoj kuci -Ukleta kuca -S onu stranu sna -U klopci faraona -Hram -Necastivi svestenik
sale 3sm Larry Flynt Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 e ako nekog zanima izaslo ultragigamega nekronomikon domace dopunjeno izdanje.meni jos bolje izgleda od onog prvog.danas naleteo u vulkanu slucajno.nazalos imam englesko,tako da preskacem,al svaka preporuka.
Ozziris Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Taj fazon..a za 4 nove price da im dajem neku basnoslovnu cifu ne pada mi na pamet. Uzeo sam http://cache2.bdcdn.net/assets/images/book/large/9781/8402/9781840226423.jpg za 440din u vulkanu. To je neka zbirka njegovih i prica koje je preradjivao od drugih autora. 1
Ozziris Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Zaista ne sumnjam da je knjiga perfektno odradjena, al ta cena ne opravdava cak ni cinjenicu da bi istu trebali da uzmu ljudi koji nemaju prvo izdanje nekronomikona..zbog 4 nove price mi ne pada na pamet tolike pare da dajem. EDIT: E ovo je veeeeomaa interesantno!!! "Ono što je neuobičajeno je mogućnost zamene - staro (dobro očuvani primerci prvog "Nekronomikona") za novo, uz doplatu od 1.000 dinara. Prvo izdanje "Nekronomikona" je objavljeno 2008. godine, i tih 2.000 primeraka se prodalo za samo deset meseci." 1
sale 3sm Larry Flynt Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Sad nalazim ...3864,2500...inace do polovine avgusta mocice kod izdavaca navodno za 1900 da se uzme.Samo 300 primeraka.ffs...mnogo bre konfuzije ovde ima. Koliko god da je ovo fensi,ja u mom Nekronomikonu imam 36 prica.I jos za nju dao manje od 2k 1
VoivodBG Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 preterase ga sa cenom, a prvo izdanje nikada ne bih menjao za ovo dopunjeno.
skulhead Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Meni pre neki dan stiglo drugo dopunjeno izdanje o kome pricate. Cena sa postarionom izlazi oko 2150 dinara i porucuje se direktno od izdavaca ovde . Ova cena vazi u julu i avgustu (posle ce biti visa za oko 25 %), a cena u knjizarama je 3854. Kupio sam ovo izdanje posto nisam posedovao prvo, ali ne vidim razlog zasto bi neko kupovao ovo ako vec ima prvo. U svakom slucaju, fenomenalno izgleda i mislim da vredi svaki dinar.
Lou Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Kako se naručuje sa ovoga, ništa ne mogu da skontam? Sajt je pravljen u devedesetim, pa još loše. Našao.
Ozziris Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 Koliko sam video iz jednog pdf-a, ilustracije samih prica (uvodi u iste) su identicni sa prvim izdanjem, kao i one price o lavkraftu, nekronomikonu i objasnjenja o licnostima i fiktivnim stvarima..uz par izmenjenih strana. Da nije tiraz velicine sudoku nedeljnika mozda bi se nekad i iscimao da zamenim uz doplatu..ovako nema teorije da jurcam ko budala samo da se ne bi razgrabilo. 1
VoivodBG Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 jel neko primetio da ovo zensko lice na novoj omotnici, strasno slici kao ono na circle of snakes od Danzig-a?
VoivodBG Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Pre neki dan sam bio u Beopolisu i pregledao sam to dopunjeno izdanje, i izveo sam par zakljucaka: papir je mnogo manje kvalitetan nego li kod prvog izdanja; crtezi su takodje izmenjeni, dodata im je neka zuckasta boja i tamniji okvir da izgledaju mnogo starije, a meni se takav efekat uopste ne svidja;
HeLLsarma Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Nisam imao prvo izdanje,pa sam uzeo ovo dopunjeno. Slazem se sa Voivodom. I sreca pa je jos trajala ova promotivna cena,ispade me 2.150 din sa postarinom. Ovako ce biti 3.800,sto je stvarno mnogo,preterano nabijena cena.
Lou Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Ja sam to pre koju nedelju nabavio za 1900 kinti, jer je lik u mom kraju.
Ozziris Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 (edited) Preoprucujem ovu pricu koja je verovatno zbog velicine (65str) zaobidjena u regularnim izdanjima kod nas. Elemenata horora nema toliko koliko fantastike i to sjajno uklopljenih tj produbljenih mitova o ktuluu i ostalim bozanstvima koja se stalno provlace kroz njegove price. Sigurno jedna od pet najboljih prica koje sam citao. http://www.hplovecra.../fiction/mo.asp P.S. Na tom sajtu ima prica kojih nema ni u jednom izadnju nekronomikona. http://www.hplovecra...itings/fiction/ Edited July 28, 2012 by Ozziris
Ouroboros Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 nisam ovu citala, hvala za sjajnu preporuku meni je najjaci utisak ostavio srebrni kljuc. do sad.
Kumodraski Vo Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Ljudi jel neko ima tabernaklova izdanja Lavkraftovih prica? Interesuje me koje su price objavljene u knjigama, sem prica iz knjige Ktulu Price, jer njiu imam i u njoj su : 1)The Call of Cthulhu 2)The Haunter of the Dark 3)The Dreams in the Witch House 4)The Thing on the Doorstep 5)The Shadow Out of Time 6)Through the Gates of the Silver Key
HeLLsarma Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Citao sam Ktulu price,ortakova knjiga,odlicna je zbirka. Imam oba romana u Tabernaklovom izdanju,planiram da kupim i ostale zbirke na sajmu knjiga,mogli su da imaju malo bolje prevode,ali opet imaju neke price koje nemaju u Ognjanovicevoj Necronomicon zbirci.
Kumodraski Vo Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 U Ktulu Pricama ima dosta pravopisnih gresaka i typo-a al to i nije veliki problem.. takodje su i fusnote preobimne, Interesuju me te price u ostalim zbirkama, da li znas o kojim pricama se radi i koliko ih ima?
skulhead Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) Ja imam S onu stranu sna. Sest prica u njoj i to S onu stranu sna, Ukleta kuca, U klopci faraona, Hram, Necastivi svestenik i Snovi u vesticijoj kuci. U Reanimatoru se nalaze: - Dagon - Reanimator - Alhemičar - Beli brod - Senka nad Insmutom - Bezimeni grad - Grob Edited October 3, 2012 by skulhead 1
Kumodraski Vo Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Hvala ti puno za ovo! Samo me zanima jos jedna stvar - da li si siguran da se u S onu stranu sna nalaze Snovi u vesticijoj kuci jer je ta prica objavljena i u Ktulu Pricama?
HeLLsarma Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Moguce je. Mozes pogledati na Tabernaklovom sajtu. Snovi u vesticjoj kuci je po mom misljenju u prvih pet najboljih Lavkraftovih prica. Imas i zbirku Srebrni kljuc. Da kupim Reanimatora,Srebrni Kljuc,Ktulu Price i S Onu Stranu Sna i kompletiracu njihove zbirke .
Recommended Posts