Crna_Dama Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Ali garantujem da bi se tebi(kao i svakom ffanu uostalom) zavezao jezik...ali ozbiljno pokvareno se smejem Quote
Divlji Tigar Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Taj DVD moram hitno da nabavim!!!!!!!!!!!!!! Quote
Crna_Dama Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 KAKAV JE BIO SLADAK, LJUBIM GA U KOŠULJU RASKOPČANU! Quote
IC666 Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 (edited) KAKAV JE BIO SLADAK, LJUBIM GA U KOŠULJU RASKOPČANU! Iako sam musko ja bih se kresnuo sa Brucom,udao bi se za Harrisa,ozenio bih MC'Brain-a,popusio Murray,Smith-a sve ovo ukombinovano a 6-og clana(mrzim ga ostace ne imenovan)bih ubio!!!! To ne znaci da sam gay,to samo znaci da sam pola svog jebenog zivota posvetio maiden-ima i oni su mi ogromna uteha,i spas u zivotu! A svi koji mrze i ne vole Gvozdenu Devu mogu da mi popuse!!! Zivotom branim ovaj bend!! Edited July 9, 2006 by IC666 Quote
Divlji Tigar Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 (edited) Bruce Dickinson je najveci car!!! Da li neko ima Onaj trostruki DVD, a raspolozen je da ga prosledi(ovaj nareze)? Edited July 13, 2006 by Wild_Tigar Quote
Srba Luster Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 HAHAHAHAHAH!!! Znaci, ovaj IC666 najlik Foruma!! Heheheheh!!! Ko uima DVD, da li hoce da ga proda, etc? Quote
Soul Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 (edited) ajde da se dogovorimo i da da prosledimo tija dvd please!!!!please!!!!please!!!!please!!!!please!!!!please!!!! please!!!!please!!!!please!!!!please!!!!please!!!!please!!!! please!!!!please!!!!please!!!!please!!!!please!!!!please!!!! please!!!!please!!!!please!!!!please!!!!please!!!! Edited July 21, 2006 by Soul Quote
StarbreakeR Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Iako sam musko ja bih se kresnuo sa Brucom,udao bi se za Harrisa,ozenio bih MC'Brain-a,popusio Murray,Smith-a sve ovo ukombinovano a 6-og clana(mrzim ga ostace ne imenovan)bih ubio!!!! To ne znaci da sam gay,to samo znaci da sam pola svog jebenog zivota posvetio maiden-ima i oni su mi ogromna uteha,i spas u zivotu! A svi koji mrze i ne vole Gvozdenu Devu mogu da mi popuse!!! Zivotom branim ovaj bend!! Mene je mnogo strah od ovakvih postova... Quote
MegaDex Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 DA bre osecam se kao da slusam propagandu amerikanaca protiv iracana na radiju Quote
TopOfTheMorning Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Iako sam musko ja bih se kresnuo sa Brucom,udao bi se za Harrisa,ozenio bih MC'Brain-a,popusio Murray,Smith-a sve ovo ukombinovano a 6-og clana(mrzim ga ostace ne imenovan)bih ubio!!!! To ne znaci da sam gay,to samo znaci da sam pola svog jebenog zivota posvetio maiden-ima i oni su mi ogromna uteha,i spas u zivotu! A svi koji mrze i ne vole Gvozdenu Devu mogu da mi popuse!!! Zivotom branim ovaj bend!! Haha, ... my man. Quote
GEORGE_SOAD Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 ko je zainteresovan za original nek se javi na pp Quote
Vule iz Kule Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 To je ono sto se nalazi izmedju V-CARD i E-MAIL-a. Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Privatne poruke druze....odes u profil i kliknes na Personal Message...tu gde su mailovi ,msn i ta sranja... Quote
Guest Velvet_Revolver Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Bruce Dickinson sve sto radi radi genijalno. U svojoj solo karijeri je napravio 2 remek dela pesme "Tears of a dragon" i "Jerusalem" a u Maidenima je napravio milione genijalnih pesama. I ne mogu da se slozim da je jedan od najboljih metal vokala jer je on NAJBOLJI METAL VOKAL. Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 A zasto si se ti uhvatio za dve lagane pesme? Meni je recimo od takvih laganica pesama najbolja 'Arc Of Space', dok mi je jedna od najgenijalnijih njegovih stvari 'Taking The Queen'! Quote
Invictus Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 The Hawklord and the Beast enter your room... Quote
RNA Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ma, ceo '"Accident..." je genijalan, ali te pesme koje nisu hitovi na prvu loptu (pod hitovima mislim na 'Magician' i 'Road To Hell', koje su najmejdenskije pesme na albumu) su najbolje. Kad sam ga kupio 1997 trebalo mi je dosta slusanja da se sviknem na njega i shvatim nivo genijalnosti tog albuma. Posle je "Chemical Wedding" bio samo nastavak. Quote
Amphitritê Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) www.screamforme.com Volim skoro sve njegove stvari... najmanje tetoviranog milionera Edited October 15, 2006 by Vilhelmina Quote
RNA Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Taj album je ionako napravljen kako rokic zezalica, da se malo odmori od Maidena. Sa tog albuma nikako ne mogu da svarim onu obradu 'All The Young Dudes', ali mi je 'Zulu Lulu' mnogo simpaticna, a naslovna je fenomenalna prozivka. Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Sa tog albuma nikako ne mogu da svarim onu obradu 'All The Young Dudes' JA NAJVOLIM BAŠ TU. ŠTAVIŠE, NE VOLIM OSTALE UOPŠTE. A pazi, nije to metal album. Sad mi ne možeš ništa. Quote
RNA Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Apsolutno se slazem da nije metal album, to sam upraov i naglasio u gornjem postu. Ali mi je svejedno ta pesma dosadnjikava. 'Sun of A Gun' je opasna pesma, a od tih laganica sa tog albuma, 'Gypsy Road' je dobra. Quote
Guest Velvet_Revolver Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ali "Tears of the dragon" i "Jerusalem" su do jaja pesme morate priznati! Quote
RNA Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Nisam ja to ni porekao, samo sam napomenuo da ima pesama u tom fazonu koje mi se vise svidjaju. Quote
Recommended Posts