Amphitritê Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 "Tears..." i "Jerusalim" su ok stvari, medjutim, najvise volim sa "The Chemical Wedding" istoimenu pesmu, "Gates of Urizen" i "Alchemist"... Quote
Amphitritê Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Zaboravih fenomenalni live, "Scream for me Brazil" (2000 god.) Quote
Guest Димитрије Љотић Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Bruce Dickinson sa i bez Iron Maidena... De mu je bilo bolje ( Gde je bio bolji )? Брус Шитинсон је антиСрпско ћубре. Крекетао је у Сарајеву 1992 антиСрпска говна, докле су потурице масовно клали Србе и силовали Српкиње по Сарајеву. Срамота што тад нису Срби гранатама осули говнару на концерту. Quote
Amphitritê Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Prijatelju.. Bruce je na jednom certu nosio srpsku zastavu, koliko ja znam! Quote
Mr. Smarty Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Брус Шитинсон је антиСрпско ћубре. Крекетао је у Сарајеву 1992 антиСрпска говна, докле су потурице масовно клали Србе и силовали Српкиње по Сарајеву. Срамота што тад нису Срби гранатама осули говнару на концерту. Sta? Quote
Guest Димитрије Љотић Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Prijatelju.. Bruce je na jednom certu nosio srpsku zastavu, koliko ja znam! Ниси очигледно прочитао интервју са њим у листу слитс. У том интервју говори о томе како је дошао у Сарајево са неким музичарима 1992 и да је свирао против Срба. На смрт је био преплашен један од музичара који је био са њим. Цело време се иживљавао над њим због тога. Quote
Mr. Smarty Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Da pogodim, Slits je bosanski casopis? Quote
Feniks . Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Svi bendovi su deo muzicke industrije koja je deo znamo cega... Maideni su svirali za muslimane u Sarajevu, odmah posle rata ili za vreme rata. Nemaju oni pojma sta se desava ovde, to radi menadzment. Posle bombardovanja mnogi bendovi su snimali pesme podrske siptarima, secam se da je bio Korn... Quote
Defunctus Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Istina je to da je Dickinson svirao u Sarajevu tokom rata. To je poznata cinjenica,muslimani u Sarajevu se jako ponose time i isticu to gdje god stignu... Quote
Defunctus Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Svi bendovi su deo muzicke industrije koja je deo znamo cega... Maideni su svirali za muslimane u Sarajevu, odmah posle rata ili za vreme rata. Nemaju oni pojma sta se desava ovde, to radi menadzment. Posle bombardovanja mnogi bendovi su snimali pesme podrske siptarima, secam se da je bio Korn... Nisu Maideni nikad bili u Sarajevu.To je samo Dickinson dolazio... Quote
Vlaja Buraz Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 'Aj Sarajevo, ali što je bio u Sanskom Mostu... Quote
Mr. Smarty Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Bruce je u Sarajevo sa bendom dosao da svira ...a to sto su "zeleni" od toga napravili "politicki spektakl" je druga prica... Quote
Defunctus Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 'Aj Sarajevo, ali što je bio u Sanskom Mostu... Ne seri!To nisam cuo. Jesi li ti znao da je Gillan bio u Nevesinju (ili Bileci,nisam siguran). Quote
Vlaja Buraz Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Bruce je u Sarajevo sa bendom dosao da svira ...a to sto su "zeleni" od toga napravili "politicki spektakl" je druga prica... To je suština... Šta on kao glupi amerikanac zna. Pardon, on je englez. I još profesor istorije. Joj, jest ova tema krenula u pogrešnom smjeru, a ja se ne mogu prestati smijati. Mada, recimo, ako ćemo o politici i muzici, ima ona kompilacija iz 1999. za kosovske izbjeglice (albance), na kojoj su imena poput Pearl Jam, Oasis, RATM... E, na to valja bacati H8. Elem, biJo, biJo on i u Sanskom mostu, znam da sam čitao one novine "Mirko" i naslov "Čelična djevica u Sanskom mostu". Quote
Amphitritê Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Da, krenula je tema u pogresnom smeru... otkud neko od nas moze da zna sta Bruce misli o Srbiji i Srbima, isto kao o Somaliji ili Francuskoj, Irskoj...? Ma, bas me briga... volim njegov glas, pesme (solo i sa Mejdenima) a kome je do politickih prepucavanja, ima drugu sekciju na ovom site-u Quote
Apeiron Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Sve je to OK, svi mi volimo Dickinsona i Mejdene, ali... sta ce koji djavo u Sanskon Mostu? I jos je pevao sa nekim lokalnim nistarijama, a u publici dede od 80 godina i klinci od 10...ccc... Quote
Amphitritê Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 E, i nasi pevaci i pevacice su pevale politicarima, pa i po muslimanskim kafanama a narod ih slusa, kad me vec vuces za jezik! Quote
Vlaja Buraz Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Bolje i za jezik nego za nešto drugo. Quote
Amphitritê Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Bolje i za jezik nego za nešto drugo. E, taj film nije na repertoaru, druze. Quote
Amphitritê Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 WTF Stana? Je l' to neki tvoj film...? Quote
Amphitritê Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Pa, Bruce je uvek zanimljiv Quote
RNA Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Pa, jeste, ali sta novo radi. Vest da snima film o onom narkosu sto je imao vizije pod dejstvom droge je vec bajata, a nema novosti ni o tome, ne radi nove TV emisije, solo album se ne ocekuje... Quote
Recommended Posts