Runner Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 ...A meni je najbolja orkestralna verzija "Tears of the Dragon", izasla na EPu "Shoot All the Clowns". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Taj live iz Sao Paula je jedan od najboljh koncerata koje sam ikad cuo! Tears of the Dragon i Laughing in the Hiding Bush su mi mnogo bolje sa tog koncerta nego s albuma. Te dve pesme ne znam ako sam preslusao 5 puta studijske verzije, ali zato live ... I ja sam prvo cuo live verziju Tears of the dragon...i to je bilo vantelesno iskustvo. Pustao sam na repeat ceo dan i tako narednih x dana. kad sam cuo original bio mi je smesan...osim sto nema ni te energije, onaj brige deo kada se u live-u sve zaustavi i smiri, u studiu tu gitara svira neki rege ritam, meni se smucilo hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Ima i bolja verzija od te s tog live albuma, evo je: http://www.youtube.com/watch?v=I2ClWgFdEis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ne,znam uvek se covek prvo veze za verziju koju prvo cuje... meni je ova dobra, ali opet mi je bolja ona u sao paolu, a opet najvise zbog bridza koji ovde nije skroz rege kao u originalu ali nije ni perve kao u brazilu ))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 odličan poslednji radio show, sa posebnim tribute to r.j.dio delom: http://www.bbc.co.uk/programmes/b0072kzb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Slušao sam ovo uživo. Dirljivo. Svaka čast Dickinsonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 dick in son? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer je moj drug Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 "Fejku", nemoj da me diras Svaka cast Dickinsonu, ima snage kao konj. Dio je ono sto zauvek ostaje u srcu netaknuto, uz Ariu, dabome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 lucifer, ne znam kako si se ti nasao diranim... sem ako nisi son 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Ovako, meni Bruceova solo muzika jako odgovara, od celih albuma sam preslusao samo Tatooed Millionare i Accident Of Birth, i ovaj drugi mi se neuporedivo vise svidja. TM mi se cak nesto i nije svideo... Ali mislim da od AoB albuma pa nadalje je opet pronasao svoj glas i peva bolje nego ikada, sto se posebno vidi uzivo, ovaj live je sjajan: http://www.youtube.com/watch?v=8nynKeFVrCc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Poslusaj Chemical Wedding - ludnica dobar album, 10/10, medju omiljenim mi albumima, savrseno Poslednji je isto predobar!!! Kako je dobro kad ti se nesto bas bas dopada, a znas da toga ima jos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Da, da, ti albumi su mi vec na listi cekanja! Posle cu overiti ranije albume... Jel si video ovaj live? Najbolja verzija Flight Of Icarus-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Poslusaj Chemical Wedding - ludnica dobar album, 10/10, medju omiljenim mi albumima, savrseno Poslednji je isto predobar!!! Kako je dobro kad ti se nesto bas bas dopada, a znas da toga ima jos Apsolutno se slazem! +1 A ti Breakthru se bacaj na slushanje, oma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Ljudi, da li neko zna sta se deshava sa Dickinsonovom solo karierom? Oce on josh nastupati solo ili ce sva ta remek dela ostati samo na disku? Stvarno bi bila velikaq tuga da te pesme nikad ne cujem(o) live. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Ja mislim da ceka da zavrsi sa Maidenima pa ce se baciti malo na solo rad...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Brate,mani ga u kurac. Daj da ga gledam dok je josh sposoban da ownuje masu. Iskreno bih zeleo da vidim njega live pre nego Maidene. Obozavam Maiden ali sam ih dvared gledo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Brate ko ne bi voleo ali jbg tako je kako je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Da ozivim temu. Inace, Bruce je najjaci pevac ikada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 [media=] [/media] [media=] [/media] Kad već oživljavamo temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So What! Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Scream for me Sarajevo (Part 1) http://metaltalk.net...ns/20100821.php Scream for me Sarajevo (Part 2) http://www.metaltalk...ns/20100822.php Edited July 7, 2012 by So What! 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Baš lepo što si nas podsetio na taj Dickinsonov nastup u Sarajevu za vreme rata, koliko vidim "sa poćetkom u 1800 sati" Idi na neki Hrvatski forum pa tamo kači taj plakat i šlihtaj im se, pošto vidim da ih smatraš braćom. U stvari, mi Srbi puštamo da nas olako pljuju, tako da si ti sa antisrpskim izjavama dobrodošao na ovaj "srpski" forum. I ne, NISAM ŠOVINISTA I NE MRZIM NIKOGA, ali nisam ni anacionalan. Sorry za relativni offtopic. Edited July 7, 2012 by Vule iz Kule 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 to im je i ostao najveći metal hepening ikad. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So What! Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 to im je i ostao najveći metal hepening ikad. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Bruce Dickinson > Svi bendovi sa ovih slika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So What! Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Bruce Dickinson > Svi bendovi sa ovih slika Tada je Bruce solirao tako da je u Sarajevu svirao pjesme sa tadašnjeg albuma "Balls to Picaso". Inače nakon posjete Sarajevu napisoa je ovu pjesmu: http://www.youtube.com/watch?v=_pUWitARq2w Uglavnom kao ličnost jeste možda veći, ali kao solo muzičar definitivno nije. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts