Katahazah Posted September 30, 2001 Report Share Posted September 30, 2001 Aha, pa znaci ti me svo vreme za***avas (provociras), da vidis kol'ko znam? Dobro... neka, neka, zapamticu ti ja ovo... auh, pa ja sam se za***ao... prekrstio sam Ariana u Stevea Harrisa! Moja greska izvini, na njega sam mislio, jer on je svirao Bruceu za vreme solo karijere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted September 30, 2001 Report Share Posted September 30, 2001 e Boxy ti si se stvarno natripovao, zar ne :-) Mada ja mislim da bend ako nastavi ovako nece ga izvuci ni Steva, ni Bruce ni Smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted September 30, 2001 Report Share Posted September 30, 2001 Ma Boxy nisam ja mislio nista lose..samo sam te htio nauciti ako neznas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katahazah Posted September 30, 2001 Report Share Posted September 30, 2001 quote: Prvi poslao Demonic Alliance: e Boxy ti si se stvarno natripovao, zar ne :-) Mada ja mislim da bend ako nastavi ovako nece ga izvuci ni Steva, ni Bruce ni Smith Zaista jesam Neznam sta mi je u poslednje vreme? Sto, mislis da lose zvuce sada? Po meni se oni blago komercijalizuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renana Posted October 1, 2001 Report Share Posted October 1, 2001 Isprobashe sve i s Bruceom su u kombinaciji najbolji.nema diskusije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted October 2, 2001 Report Share Posted October 2, 2001 Zasto mislim da su losiji... zato sto, kad ih slusam, ne prolaze mi zmarci kroz kicmu, ne pocnem da slinim, creva ne pocnu da igraju brejkdens od unutrasnje satisfakcije... ma nema onog filinga kao pre ali nisu za baciti, nadam se... AJDE LJUDI, IZVUCITE SE! A i ako ne uspeju, oprosticu im, samo da ne postanu metallica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted March 1, 2002 Report Share Posted March 1, 2002 Mislim, neznam, ono, kao... mozda me neki linchuju zbog ovoga, ali meni su Accident Of Birth i Chemical Wedding bolji od Brave New Worlda... Brejv mi je jedno vreme bio omiljeni album, i radovao sam se zbog povratka Brusa u Mejdene... Ali sad kad sam cuo Eksident i Kemikl nisam toliko radostan... Mejdeni su bolji bend, ali mi se chini da su se ispucali i da nemogu da naprave nesto novo toliko dobro koliko bi Brus napravio sam... We shall see... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpmiha Posted March 1, 2002 Report Share Posted March 1, 2002 Bruce je legenda i moze da peva kako hoce, ali u kompletu su neprevazidjeni! The Chemical Wedding je sjajan album (posebno istoimena pesma i Jerusalem) ali ne bih mogao da to uporedim sa Brave New World-om. BNW je povratnicki album koji zvuci sjajno i u stilu, a to sto su neke Brucove solo pesme bolje od nekih sa albuma to je stvar i ukusa i misljenja. Meni su se svidjali i albumi sa Blazeom i iako ga pljuju Blaze ima glas dobrog HM pevaca With or without, they're BEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted March 3, 2002 Report Share Posted March 3, 2002 Solo albumi su mu stvarno pojaki (osim skunkworks, sta mu je to trebalo?), ali Maiden je iznad svega. Gledao sam Maiden i sa i bez njega, sta je reci? Definitivno je bolje sa njim. Up the Irons! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted March 4, 2002 Report Share Posted March 4, 2002 E, da - taj skunkworks je shkart prvi... neznam shta je mislio time da uradi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luciferka Posted March 12, 2002 Report Share Posted March 12, 2002 Daklem...... MAIDEN, MAIDEN, MAIDEN, MAIDEN!!! Jedno vreme cak nisam ni slusala Dickinsona solo, mada je dobar, ali ipak, sa Maidenima je cudo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 12, 2002 Report Share Posted March 12, 2002 Bruce je Bog i sa Maidenima i bez (ali je bolje kad je u Maidenima ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruceD Posted September 13, 2002 Report Share Posted September 13, 2002 Ja mislim da se jednostavno ne moze porediti njegova solo karijera sa karijerom sa Maidenima. Kako god okrenes on je savrsen vokalista. E sad druga je stvar sto mi je drazi kad je sa Maidenima. Ali o ovakvoj temi je totalno nepotrebno pricati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowitzki Posted September 13, 2002 Report Share Posted September 13, 2002 Bruce je mnogo bolji u Maidenima nego u solo karijeri a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeGerman Posted September 17, 2002 Report Share Posted September 17, 2002 Di'Anno, Dickinson, Bayler pa opet Bruce!? Postaje malo konfuzno, al' Dickinson je Dickinson! Dobro svi su bili dobri i imali su svoje hitove, al' nikoga publika nije prihvatila kao Brucea! Trebalo je vremena, al' evo i on se vratio! Inace i u Samson-u je bio OK! D'Anno je bio ok, ali Bruce rulla. IM su svakako imali strava stvari koje je pevao i Blaze, ali Blaze jednostavno nema raspon glasa kao Bruce. Ponekad mi se chini da chovek sve pesme peva istom "visinom" tona, dok Bruce izvlachi sve tonove, i visoke i niske. Uostalom, uporedite samo kako je Bruce otpevao Sign Of The Cross, a kako Blaze! Razlika ko nebo i zemlja. Bruce je legenda i solo i sa IM, ali sobzirom da IM najbolje zvuchi sa njim, onda je to varijanta za koju "glasam". P.S. najbolji solo album Bruce-a mi je svakako "Balls To Picasso"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastadon Posted September 23, 2002 Report Share Posted September 23, 2002 Lilah, ne slazem se. Bruce jeste bolji u Maidenima, ali ni oni ne bi pomrli bez njega. Ja ga ne obozavam bas, ali znaci im. Mada ne mislim da je najbolji. On i Nicko su mi nekako antipaticni. :? :? :? :x :x :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorienne Posted September 24, 2002 Report Share Posted September 24, 2002 Dickinson treba da je u Maidenima i nigde vise. On je uneo malo zivosti i raznovrsnosti u njihove tekstove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 24, 2002 Report Share Posted September 24, 2002 BRE BOLJE MU JE SA KALUDJERICAMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ianna Posted October 6, 2002 Report Share Posted October 6, 2002 Bruce je i ovako i onako odlican, mada ipak mislim da je sa Maidenima za nijansu bolji, ako nista, ono zbog, po meni, boljih pesama. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruceD Posted October 9, 2002 Report Share Posted October 9, 2002 BRE BOLJE MU JE SA KALUDJERICAMA NE IGRAJ SE SA ZIVOTOM:evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastadon Posted October 9, 2002 Report Share Posted October 9, 2002 BRE BOLJE MU JE SA KALUDJERICAMA NE IGRAJ SE SA ZIVOTOM:evil: TAKO JE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eurinoma Posted October 11, 2002 Report Share Posted October 11, 2002 Da, i ja mislim da mu je mnogo bolje sa Maidenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 Ne znam. Meni su svi njegovi solo albumi super, mada su se ljudi navikli da ga vide kao integralni deo Maidena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 bolji je solo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBg Metalka Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 Glupo pitanje! Maideni sa Dickinsonom i bez njega su potpuno 2 razlicita pojma. On ima uspesnu solo karijeru, ali Maidene ipak ne mozemo da zamislimo bez Bruca i obrnuto. Tako da... BOLJI JE SA MAIDENIMA! [/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts