Apeiron Posted November 26, 2002 Report Share Posted November 26, 2002 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted November 26, 2002 Report Share Posted November 26, 2002 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. O'l mi objasnit zasto ne valjaju npr. "X Factor" ili remek-djelo "Brave New World"??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve-harris Posted November 27, 2002 Report Share Posted November 27, 2002 Iron Maiden = Bruce Dickinson Slazem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeGerman Posted November 27, 2002 Report Share Posted November 27, 2002 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. O'l mi objasnit zasto ne valjaju npr. "X Factor" ili remek-djelo "Brave New World"??? BNW je medju najboljim njihovim delima (shteta shto Bruce-tu zaribava polako glas i to se chije na BNW), a X Factor-u fali Bruce i nishta drugo. Ona sirovina shto je pevala na tom albumu ne moze ni da prismrdi Bruce-tu kada je glas u pitanju. Ostalo vezano za taj album je sasvim OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. O'l mi objasnit zasto ne valjaju npr. "X Factor" ili remek-djelo "Brave New World"??? BNW je medju najboljim njihovim delima (shteta shto Bruce-tu zaribava polako glas i to se chije na BNW), a X Factor-u fali Bruce i nishta drugo. Ona sirovina shto je pevala na tom albumu ne moze ni da prismrdi Bruce-tu kada je glas u pitanju. Ostalo vezano za taj album je sasvim OK. Upravo tako. Blaze je sa njegovim pjevanjem od odlicnog "X-Factor"-a napravio samo vrlo dobar album. Sam "X factor" ima genijalnu atmosferu (sjetite se samo "SIT" ili "SSOASS"), ali Blaze tu zajebava. Long live Bruce!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve-harris Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeGerman Posted November 29, 2002 Report Share Posted November 29, 2002 Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan. HA! Ok, ali tvoje je mishljenje takvo (nagadjam) samo zato shto si lud za IM (kao i ja). Ali, zamisli Blaze-a u nekom bendu koji ne svira tako dobro kao IM, ali da ipak imash pozitivno mishljenje o tom bendu. Koliko bi imao pozitivno mishljenje da je Blaze pevach!? Znam, pocheo sam mnogo da serem, ali pokushavam da napravim paralelu. Blaze-a je odrzalo (da ne bude bash tooooooootaalnooooooo omrazen) to shto IM chini tim ZAISTA fenomenalnih muzichara koji sviraju specifichan zvuk i koji teshko da bi i gori pevach od Blaze-a mogao da poremeti. U svakom sluchaju i Paul i Bruce (Bruce pogotovo) su pojam za Blaze-a.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted December 4, 2002 Report Share Posted December 4, 2002 Definitivno je bolji sa Maidenima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve-harris Posted December 7, 2002 Report Share Posted December 7, 2002 Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan. HA! Ok, ali tvoje je mishljenje takvo (nagadjam) samo zato shto si lud za IM (kao i ja). Ali, zamisli Blaze-a u nekom bendu koji ne svira tako dobro kao IM, ali da ipak imash pozitivno mishljenje o tom bendu. Koliko bi imao pozitivno mishljenje da je Blaze pevach!? Znam, pocheo sam mnogo da serem, ali pokushavam da napravim paralelu. Blaze-a je odrzalo (da ne bude bash tooooooootaalnooooooo omrazen) to shto IM chini tim ZAISTA fenomenalnih muzichara koji sviraju specifichan zvuk i koji teshko da bi i gori pevach od Blaze-a mogao da poremeti. U svakom sluchaju i Paul i Bruce (Bruce pogotovo) su pojam za Blaze-a.... Upravu si sto se toga tice da sam lud za maidenima.Ali se ne slazem sa tobom da je paul bolji od blaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 8, 2002 Report Share Posted December 8, 2002 BRUCE IS BRUCE BUT STEVE IS STEVE.TOGETHER AS ONE.BRAVE NEW WORLD IS PROOF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted January 1, 2003 Report Share Posted January 1, 2003 MA BRUCE JE STRAVA I SOLO I SA MAIDENIMA ALI JA VOLIM VISE KAD JE SA MAIDENIMA!!!!!!! BRUCE RULES BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted January 31, 2003 Report Share Posted January 31, 2003 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. tacno 100 % pesme maidena posle seventh son....Nisu bas nesto preterano kvalitetne.Poslusajte samo starije albume mejdena,i novije..Razlika ogromna.A dickinsonovi albumi 90 tih su zaista , zaista dobri.Pa ljudi,balls to picasso je album koji je toliko moderan i za ovo vreme , a ne za *94...i svi ostali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 3, 2003 Report Share Posted February 3, 2003 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. tacno 100 % pesme maidena posle seventh son....Nisu bas nesto preterano kvalitetne.Poslusajte samo starije albume mejdena,i novije..Razlika ogromna.A dickinsonovi albumi 90 tih su zaista , zaista dobri.Pa ljudi,balls to picasso je album koji je toliko moderan i za ovo vreme , a ne za *94...i svi ostali :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 3, 2003 Report Share Posted February 3, 2003 ovako lili onako on je dick salim se dicky bog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 3, 2003 Report Share Posted February 3, 2003 ovako lili onako on je dick :x :x :x :x :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve-harris Posted February 4, 2003 Report Share Posted February 4, 2003 Ma gdje god da je on razbija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 4, 2003 Report Share Posted February 4, 2003 Ma gdje god da je on razbija. pa da ali vise pripada Maidenima!!!!!! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve-harris Posted February 4, 2003 Report Share Posted February 4, 2003 Ma gdje god da je on razbija. pa da ali vise pripada Maidenima!!!!!! a: a: Slazem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 4, 2003 Report Share Posted February 4, 2003 Ma gdje god da je on razbija. pa da ali vise pripada Maidenima!!!!!! a: a: Slazem se. normalno da se slazes!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 Evo je tema o kojoj sam pricao, samo sa malo izmijenjenim nazivom... Sad se zove kratko i jasno "Bruce Dickinson"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 Bruce Bog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 Bruce je dobar zato sto voli Srbe a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 Pa nije valjda samo zbog toga dobar :x ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 Ma zajebavam se... Bruce mi je omiljeni pevac, i po meni jedan od najboljih vokala u metalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharmaceut Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 Ako nekog zanimaju specijalna izdanja Maidena neka ide na http://www.yumetal.net/forum/viewtopic.php...p=284993#284993 ! ~Up The Irons~! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts