Jump to content

Recommended Posts

Posted

Намерно сам изоставио 'Road To Hell' и 'Magician', пошто су оне највише потенциране, а искрено мислим да су песме које сам навео боље. Мада, додао бих ту дефинитивно и 'Arc Of Space'. Каква песма, нисам у животу чуо бољу акустичну песму.

Posted
Намерно сам изоставио 'Road To Hell' и 'Magician', пошто су оне највише потенциране, а искрено мислим да су песме које сам навео боље. Мада, додао бих ту дефинитивно и 'Arc Of Space'. Каква песма, нисам у животу чуо бољу акустичну песму.

I ja sam hteo da je dodam ali sam je svrstao pod sve,a definitivno je zaslužila da je dodam !!!

Pesma je vrh,kao i većina stvari koje je ikada pevao sa ili bez Maiden-a!!!

:pivopije:

Janković Boško!!!!!!!!!!!!!!!!!

СРБИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted
Meni je ekstra Tears Of The Dragon, jedna od jačih heavy balada.

Apsolutno se slazem, fenomenalna pesma, a takodjer bih dodao Arc of space i mozda change of heart. Izuzetno mi se svidja spot za Tears of the dragon :muzicar:

Posted

Stvarno je covek car...poslednji albumi su mu fenomenalni...neverovatno ali sve je super sto ima veze sa iron maiden...oni sami, bruce i blaze, svi imaju genijalne albume...obicno soli i side projekti bidnu bezveze ali ovde to nije slucaj!

Posted
Stvarno je covek car...poslednji albumi su mu fenomenalni...neverovatno ali sve je super sto ima veze sa iron maiden...oni sami, bruce i blaze, svi imaju genijalne albume...obicno soli i side projekti bidnu bezveze ali ovde to nije slucaj!

meni su zanimljivi cak i albumi koje je pre Maidena snimio sa Samsonom :pivopije:

Strasno harizmatican covek, fenomenalan glas, pozitivan lik....

Posted
meni su zanimljivi cak i albumi koje je pre Maidena snimio sa Samsonom :pivopije: .

to jos nisam cuo...a voleo bi' !! Ako neko zna gde ima da se skine....bio bih mu zahvalan !! :bigblue:

Posted
to jos nisam cuo...a voleo bi' !! Ako neko zna gde ima da se skine....bio bih mu zahvalan !! :bigblue:

Ja imam 4 albuma, zanimljiv zvuk, nije metal, ali opet vredi cuti. Ja sam ga skinuo preko eMule, a mozes da instaliras bilo koji torent i to je to :pivopije:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...