dezinsektor Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Ma nista ne moze da se meri sa Tornado of Souls. dobar. Definitivno najzahtjevnije solaze koje sam cuo bi bile od Malmsteena, Michael Angela, i solaze latino jazz gitarista tipa Al Di meole, Jeff McLoughlina(ne znam tocno kak se pise), a najljepse i najmelodicnije uglavnom od bendova s dvije solo gitare: Judas Priest, Megadeth, Iron Maiden, Running Wild, jer ipak to je, heavy. Quote
Dreadful_Glare Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 po meni Satriani jebe kevu sa solazama.Ako cemo malo da izadjemo iz metal okvira onda moram da pomenem i Hendrixa,Jeffa Becka... tu su jos i Hammet,Andre,Marc,itd. A pesma sa najboljom solazom... sta znam evo par mojih omiljenih Metallica - One Maiden - Alexander the great Led Zeppelin - Stairway to heaven ....... dosta Quote
Hanneman Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 evo mojih metallica:my friend of misery,eye of the beholder iron maiden:mother russia,stranger in a strange land,phantom of the opera deep purple:child in time Quote
Mr.Torture Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Sta seres kad se Frantic izdvaja samo tako Quote
The Best Of The Beast Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 ceo dod...pun je solazha...... Quote
fap_mashina Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 Posto sam diplomirani maidenovac slobodno mogu da kazem da je(po brzini) najbolja solaza-Prowler'88, dok su solaze za sva vremena The Nomad,Hallowed be thy name i Seventh Son. Quote
Mr. Smarty Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Ima ih toliko puno da ne mogu ni jednu da izdvojim...evo ajde jedna trenutna omiljena....Dave-ova iz Judas be My Guide Quote
The Ripper Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Maiden:hallowed,number,brave new world,from here to.... Metallica:fade,sanitarium,one Megadeth:foreclosure of a dream, train of c.,disconect,... Judas Priest:painkiller, ram it down,beyond the realms of death,THE HELLION Gunsi:SWEET CHILD O MINE! Quote
vudun Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 MEGADETH - FIVE MAGICS TESTAMENT - PRACICE WHAT YOU PREACH Quote
Shix Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Arija ima kvalitetne solaze..... Fora je u tome sto su rusi i kopiraju maidene.... nisu poznati u nasoj zemlji Quote
Grave Digger Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Ja volim Malmsteen-ove solaze!! Maidenove! Ima i jedna od Grave Diggera "Haunted palace" !!! Quote
Anno Mundi ! Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Ko to kaze da su najbolje solaze u thrash-u a da nema toliko dobrih solaza u heavy-ju? Sad ce me verovatno mnogi popljuvati,ali sta mislite o solazi u Final Countdown (meni se iskreno jedino svidja solaza u celoj pesmi,mislim da je ne prevazidjena :-)) I uopste o John Norumovsikm solazama?Isto tako mislim da Heaven's Gate,Crimson i Queensryche glory imaju mnogo bolje solaze od vecine gore spomenutih ,mada mnoga deca ovde ih izgleda jos nisu ni slusala... Quote
vudun Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Ma FIVE MAGICS ima ubedljivo najjacu solazu u celokupnome metal opusu, i bolja je od svih tvojih navedenih SIGURNO! Poslusajte Peace Sells album, to ti je album sa najlepsim i najbrzim solama a: Quote
Soundwave Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Heaven's Gate,Crimson i Queensryche glory ... Quote
Secret_Player Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 definitivno sam neopredeljen, ali mozda od Steve vaia iz pesme fire ga rden suite, ili ram it down od Judas Priesta Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 e sada ja ovu temu vraćam u život, vadeći je iz 'naftalina'.... dakle, situacija je veoma jasna, ubedljivo najbolje solaže imaju Maideni i neki prog triperi im tu ne mogu prići i TAČKA(.) sere mi se od iščuđavanja kada mi neko kaže da su Hammetove solaže odlične - čovek ima nekih otprilike manje-više 5 zaista odličnih sola i to su sporije solaže, a za brze nema ni dovoljno tehnike ni feelinga, pretvaraju mu se ili u haos ili u najobičniji trltrl....vijuuuu šablon e sada Friedman je dobar tehničar i obrazovan je kao muzičar, što se lako čuje, ali ima problema, bar po mom mišljenju, sa osmišljanjem....ne smatram ga dobrim kompozitorom,deluje mi monotono, jedva nekoliko njegovih sola volim - btw. kada smo kod toga Malmsteen je takođe nemaštovit gitarista i preteruje sa forsiranjem brzine i zbog svoje neodmerenosti ispada iz konkurencije, mada ja volim brzo uvek mene iskreno čudi da se nekome sviđaju sva sola iz Five Magics, mislim, uvod je tačno kakav treba da bude, ali ono na pola pesme....ne znam,ne leži mi uopšte....deluje nategnuto.... i ja ovde ne mogu da stignem ni sve da iskomentarišem ali 'ajde pomenuo sam nešto što je sigurno bitno....ajde još da kažem da je u 70.-im tu zakon bio Blackmore, koji je btw. jwdan od omiljenih Malmsteenovih gitarista, odlično je slagao melodije u solima, a koristio je i klasiku ponegde.... e sada krajnje subjektivno za mene je jedna od najlepših solaža koje sam ikad čuo prvi solo koji svira Murray iz Powerslave-a - neverovatno....a od brzih najjače su mi sve iz Caught Somewhere ....festival strašnih solaža i brža, takođe Murrayova, iz Fear-a.... Quote
Kamena glava Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Svaka cast tako je Maideni ubijedljivo imaju najbolje solaze,a najjace su caught somewhere...,seventh son...,fear...,ma nevrijedi ih nabrajeti kad je gotov svaka jaka a tako melodicna a: a: Quote
-Abraxas- Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Ja najvise volim malmsteenove solaze!!Mada je becker pravio najbolje!! Quote
VEPAR Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 europe imaju strava solaze kao npr. supersticious. Quote
justhell Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Dobre solaze ima testament i maiden. Tu jje i megadeth Quote
darijus Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 dakle, situacija je veoma jasna, ubedljivo najbolje solaže imaju Maideni i neki prog triperi im tu ne mogu prići i TAČKA(.).... e dobro kad je samo tebi jasna...obozavam kad neko ovako stavlja tacku slovima...i pri tom kaze neverovatnu glupost...maiden-i imaju dobre solaze...???eh...oko ovoga se ne vredi raspravljati...pustis coveka da zivi u nekom svom svetu...gde vruc sneg pada odozdo...i maiden-i kraljevi solaza... Quote
CYBERWASTE Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 najbolje su mi solaze maidena,niko ih ne moze prestici po tom pitanju!!! Quote
Recommended Posts