Mr. Smarty Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) Kako ko...pa Viggo! Edited March 12, 2006 by Marty F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 kaze mi buraz da oni ladno imaju nekoliko albuma.. priceless! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Gospode! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 malo je offtopic, al ajde.. slusam bas Corrosion of Conformity - Wiseblood.. kakav zvuk gitare, yummy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Slusao sam taj bend davno...dobar svuk al' mjuza nije bas za pohvalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 kad covek malo bolje razmisli, na kraju ispada da iron maiden imaju najbolja sola... uvek imaju neku melodiju, smisao i uglavnom je paljevina na mestu. Maiden sole...krajnje granice... Sve imaju smisao, sustinu, bit i srz. Pogotovo Caught Somewhere in Time. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatnick Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Dosta vise raspravljanja o to me ko bolje svira solo,svako svira super na svoj nacin,a ako ocete i vi da tako svirate sedite i vezbajte i ne provodite vreme na ovakvim sajtovima.Inace evo vam adresa ako ocete da kupiti video kurseve gitare,mozda nesto i naucite: http://www.geocities.com/neshas2001/neshas Video sam da tamo ima dosta skola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Randy Rhoads - Mr Crowley. Znam da nije bas HM, ali solaza definitivno jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ma maideni su bogovi! njihove sole su rula! ubjedljivo naj naj sole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Iron Maiden ima najlepse solaze ali ne teske za skidanje i sviranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) u proseku i nije tesko, mada postoje odredjeni momenti koji jesu, adrian je generalno tehnicki najlaksi.... Edited March 26, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 janick gers je razvalio solo na pesmi weekend warrior Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ma Wolf iz Accepta je keva i otac za solaze... Metal Heart,Fast as a Shark...ma samo izaberite pesmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Po meni najkomplikanije solaze svira Frank Gambale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Blaze- Silicon Messiah E to je solaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Holly wars ... the punishment due e ttoooooooo jjjeeeeeee solllllllllaaaaazzzzzaa ALi za thrash inache za Heavy . Eddie Van Halen - ERUPTIONi nezaobilazni MAIDEN trio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ma Wolf iz Accepta je keva i otac za solaze... Metal Heart,Fast as a Shark...ma samo izaberite pesmu O tome Ja govorim cijelo vrijeme. Wolf je najveci i drugih bogova nema. Starbreaker, bice nesto od tebe. Minimalno pukovnik. Mada, obratiti paznju na sole u Lovechild, Princess of the Dawn, Turn Me On, Head Over Heels, Generation Clash.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 O tome Ja govorim cijelo vrijeme. Wolf je najveci i drugih bogova nema. Starbreaker, bice nesto od tebe. Minimalno pukovnik. Mada, obratiti paznju na sole u Lovechild, Princess of the Dawn, Turn Me On, Head Over Heels, Generation Clash.... Pa ajde dobro neka bude on ajde....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 O tome Ja govorim cijelo vrijeme. Wolf je najveci i drugih bogova nema. Starbreaker, bice nesto od tebe. Minimalno pukovnik. Mada, obratiti paznju na sole u Lovechild, Princess of the Dawn, Turn Me On, Head Over Heels, Generation Clash.... Ma znam ti ja to...nego udaram ove najpopularnije koje se najlakse pronalaze da cuju oni koji mozda nisu... Inace Head Over Heels Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Onaj iz Europa pravi vrhunske solaze, Nuno Bettencourt ima zanimljiv stil soliranja, Buck Dharma je kralj nad kraljevima(ali dobro, on ne svira heavy metal), van halen-no comment i ima jos njih dosta samo ne mogu da se setim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Onaj iz Europa pravi vrhunske solaze, Nuno Bettencourt ima zanimljiv stil soliranja, Buck Dharma je kralj nad kraljevima(ali dobro, on ne svira heavy metal), van halen-no comment i ima jos njih dosta samo ne mogu da se setim Europe....cudno,solaze su im veoma za ochekivati po meni je najbolje da solo bude vishe tematski nego suvoparno pokazivanje brzine i tehnike.A da Malmsteen je zbog toga shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ma Malmsteen...sada je tu Dragonforce...hehehe...i Malmsteen je dobio konkurenciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Iron Maiden ima najlepse solaze ali ne teske za skidanje i sviranje jesi siguran? jel svirash i koliko dugo, ili samo preprichavash priche nekih! nisu bash toliko teshki( adrian) ali janick je vec malo zajebaniji! a ustvari nije bit tezina sviranja! bitna je kompozicija i sklad, osecanje, melodija, kuzite shto hocu da reknem, a ne izdrkavanje, tipa Malmsteen( svaka mu chast,ali brate malo je preterao, za razliku od satrianija koji ima melodiju, malm je nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Da...da Malmsteen malo preteruje...da preteruje...jeste da ume brzo ali ipak nije sve u tome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 U pravu si za solazu da treba da bude melodicna i da zvuci dobro u pesmi i ja to najvise podrzavam i po meni su za te stvari NAJBOLJI iron maiden i niko drugi. Sto se tice tehnike i tezine solaza za sviranje(da budemo realni) oni su klinje u odnosu na extreme, megadeth, van halen ali Murray, Smith i Gers su svetski gitaristi od kojih moze da se pokupi dosta fora(ja sam ih malo kupio ali nema veze ) Meni je iron maiden omiljena grupa i uvek sam bio da solaza bude melodicna i da budi neko osecanje. Malmsteen je medju najboljima sto se tice brzine i pravi takodje dobre solaze samo mi se ne svidja sto preteruje i nekako mi dodje njegov stil soliranja na istu foru, jednostavno me smori i onda se pitam cemu to vodi. Nemam nista protiv Malmsteena samo zelim da istaknem svoje misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts