Fake Healer Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Ljudi..HEAVY METAL...Testament, Syx, Metallica pripadaju drugim zanrovima! A shto se tiche teme: Judas Priest..i to Painkiller pesmica ako cemo preciznije! I josh bih izdvojio charolije THE ONE AND ONLY! - ANDY LA ROCQUEa! Quote
Skullwrecker Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Tri benda sa najboljim solazama: Helloween, Mercyful Fate i Testament. Najbolje solaze, The Ritual, Painkiller, Return To Serenity, The Dark Ride, Come To the Sabbath, Beyond the Realms Of Death, Dreamer Deceiver, Where The Rain Grows, Burning The Cross,... Quote
Perfector Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 E sad sam zbunjen ,jel se bre misli samo na Heavy bendove ili uopste??? U svakom slucaju,MAIDEN je ne prvom mestu,a posle njih Judas Priest. Quote
-Abraxas- Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 U svakom slucaju,MAIDEN je ne prvom mestu,a posle njih Judas Priest. Pa u redu za maidene ,al ja mislim da su na drugom mjestu HELLOWEEN Quote
DJ_raBo Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Ako gledamo tehnichki onda Romeov solo Of Sins And Shadows,a ako gledamo osecajno gotovo sve solaze Adrijana Smita Quote
Shix Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Na prvom mestu je po meni iron maiden, posle su judas priest, megadeth,helloween, saxon, arija.... Quote
Mr. Smarty Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 (edited) Molim...a Marty Friedman? Edited November 3, 2004 by Marty F Quote
bojan j. Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Ako gledamo tehnichki onda Romeov solo Of Sins And Shadows,a ako gledamo osecajno gotovo sve solaze Adrijana Smita Adrijan Quote
Perfector Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Pa dobro,Marty je odlican gitarista,al mislim da sto se solaza tice ima mnogo jacih bendova od Megadeth-a. Quote
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Pa ne znam bas...po meni Marty pravi savrsene solaze ...ali dobro Quote
Perfector Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 To je tacno,ali Adrijan je ipak broj 1 Quote
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Eto sad si me naterao da napravim listu ...po meni najbolje Heavy solaze prave...In no particular order -> Dave, Marty, Adrian i Glen Tipton Quote
-Abraxas- Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Sto se tice martyja tu nema sta da se prica on jest sigurno najbolji!!Mada njegova sola nisu bas prava heavy metal solo!! Eh ma otkud ja znam dobri su oni svi pa cak i kirk. Quote
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Ma najace solaze su kod John Petruccija al on nije heavy Kod domacih Srdjan vodi ubedljivo Quote
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Eh ma otkud ja znam dobri su oni svi pa cak i kirk. ...kazni se -> ...odmah!!! Quote
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Nije on decko kriv shto svira Jason beckera i svi malo sporiji mu zvuce ekstra melodicno Quote
Shix Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Marty je zakon za sve!!!! Zanimljivo je da ne voli jackson gitare. Quote
Perfector Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 (edited) Pa kad moram da pravim listu onda neka bude ovako: 1.Adrian 2.Dave 3.Tipton Edited November 4, 2004 by AGGRESSIVE_PERFECTOR Quote
Mr. Smarty Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Marty je zakon za sve!!!! Zanimljivo je da ne voli jackson gitare. Odakle ti to Quote
Grave Digger Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 1. Manni Schmidt (Grave Digger) 2. Gus G. (Dream Evil) To je sto se tice onih pravih Heavy solaza, onda idu Adrian, Dave, Glen... Quote
Shix Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Jedan moj poznanik iz mog kraja je pricao sa njim. Marti mu je odgovorio da jackson svira samo zbog reklame. Boli ga kad ga placaju. On kuci ima neku fendericu i na njemu svira u slobodno vreme. Quote
Mr. Smarty Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Hmm...zanimljivo...u svakom slucaju sada je presao u Ibanez...sto znaci da ce covek napokon dobiti gitaru kakvu zeli ...tj. svoj personalni model Quote
Recommended Posts