Mr. Smarty Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Da, moj licni...ako mislis na ovu sliku u potpisu Quote
DJ_raBo Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Pa kad moram da pravim listu onda neka bude ovako: 1.Adrian 2.Dave Samo napishesh maiden Quote
Shix Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Za koje pare moze da se nadje nov takav ibanez? Quote
Mr. Smarty Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 (edited) Pa za oko 1500 EU...sto pitas? Edited November 24, 2004 by Marty F Quote
Imenjak Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Jedan moj poznanik iz mog kraja je pricao sa njim. Marti mu je odgovorio da jackson svira samo zbog reklame. Boli ga kad ga placaju. On kuci ima neku fendericu i na njemu svira u slobodno vreme. pa mislim da cak u behind the music-u svira na par mesta fendericu, u studiju Quote
Froiibaad Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Eric Johnson ima najbolji ukus za gitare Quote
Thundersteel Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 ma shta fali solazama helloweena ... najjache su ... mada ce solaze maidena uvijek biti najbolje Quote
DJ_raBo Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 mada ce solaze maidena uvijek biti najbolje Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 CARE SVAKA CHAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobijesh pivo kad te vidim u gradu Quote
-Abraxas- Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 da da i helloween nisu losi mada su solaze od maidena najbolj!1 megadeth su imali super solaze dok je marty tu svirao Quote
Sabbath_Priest Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Naj bolji solo je : Black Sabbath - Live Evil - Heaven And Hell - Tony Iommi To je nesto naj cudnije sto sam cuo Quote
Shix Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Iommi je vrhunsi gitarista ali cini mi se da ja taj solo bas onako "izmuljao" ipak svaka mu cas.... nije to lako odsvirati. Po meni najbolje solaze prave: Murray M.Friedman Steve Vai John Sykes i jos mnogi Quote
Acid Rain Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 U principu najjaca solaza po mom misljenju je Dream tj. Petrucci "Under a glass moon" Evo bas preslusavam Deep purple "Sometimes i feel like screamnig", ima odlican solo i pocetni solo-rif koji me fascinira. Cudi me da niko nije pomenuo solaze grupe Queen, May je imao toliko muda i toliko genijalne solaze da je to strasno May zakon! Quote
tepsha Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Sve je to lepo, ali vratimo se korenima... Ritchie Blackmore i Jimmy Page su odsvirali najbolje solaze.... Dovoljno je samo reci Child in Time i Stairway To Heaven. Quote
Public Animal no. 1 Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Pa malo je glupo reci satriani . Quote
Sabbath_Priest Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Iommi je vrhunsi gitarista ali cini mi se da ja taj solo bas onako "izmuljao" ipak svaka mu cas.... nije to lako odsvirati. Po meni najbolje solaze prave: Murray M.Friedman Steve Vai John Sykes i jos mnogi u pravu si ali solo ne mora da bude tehnicki dobar i melodican da bi ostavio neki utisak...mene je istripovao kada sam ga cuo..mozda zato sto sam to slusao samo jednom... Quote
Shix Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ne mora ali pozeljno je sve manje gresaka :-) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Sve je to lepo, ali vratimo se korenima... Ritchie Blackmore i Jimmy Page su odsvirali najbolje solaze.... Dovoljno je samo reci Child in Time i Stairway To Heaven. koreni su u proslosti Quote
Bora_CarrionBand Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Najbolje solaze: Dave Murray Zakk Wylde (na albumu No Rest For The Wicked od Ozzy Osbourne-a ) Iommy ima dosta dobre solaze takodje. Quote
Sabbath_Priest Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Najbolje solaze: Dave Murray Zakk Wylde (na albumu No Rest For The Wicked od Ozzy Osbourne-a ) Iommy ima dosta dobre solaze takodje. dobar izbor ali po meni Murray (bar ono sto sam cuo na svim albumima Iron Maidena) previse preferira onaj jebeni hamer_on i zato mi nije u top-u rang liste!!! Quote
Recommended Posts