Glavx Posted February 10, 2002 Report Posted February 10, 2002 e ajde sada, da li je Virgin Steele heavy ili power? neki kazu da je heavy, neki da je power, a oni kazu da su Barbaric Romantic Opera sve u svemu najjaci su. "for honor, for Zeus, for Xenia, for truth!" Quote
Feanor Posted February 10, 2002 Report Posted February 10, 2002 Oni prvi albumi definitivno nisu power, mislim na pesme tipa sex religion machine (jesam li odvalio naziv?). To neznam kako bih nazvao, vishe lichi na neki blagi HM. Ali albumi od invictusa pa na dalje se mogu svrstati u power, chvrshci su i melodichniji. Quote
King Diamond Posted February 10, 2002 Report Posted February 10, 2002 pa da do Invictusa to je i bio neki heavy ali posle toga odlican power!!! sada su izdali dva reizdanja prvih albuma (ne bas reizdanja nego the best) sto malo po meni zvuci kao komercijalni pokusaj (izdali su dva diska a mogli su sve pesme da stave na jedan i izdali su ga u isto vreme ??) ali sve u svemu odlican bend! i videcemo ih Azal i ja uskro na metal festivalu Quote
Prowler Posted February 10, 2002 Report Posted February 10, 2002 Mislim da se radi o heavyu. Isto tako se davno i manowar nasao na listi power metala, iako manowar nikako nemoze biti u kategoriji powera, oni su takodjer heavy.. Quote
Briox Posted February 10, 2002 Report Posted February 10, 2002 Znas sta King,na glavu si mi se popeo! Inace,VS su po meni nekad bili "sweet metal",ali sada su definitivno Heavy. Quote
Invictus Posted February 21, 2002 Report Posted February 21, 2002 Odlicni su, samo da malo manje kpiraju Manowar. Quote
Briox Posted February 22, 2002 Report Posted February 22, 2002 Ne bih se slozio s tim da oni kopiraju Manowar. Quote
Will-O-The-Wisp Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Od "Invictusa" su mjesavina power i heavy metala. Prvi albumi su nekakav ljigavi sweet metal. Fuj! Poslije toga su kopirali malo Manowar (daklem, bili su heavy)! Sto se tice "House Of Atreus" (oba albuma) - definitivno najbolji power album, ikad!!! a: a: a: Quote
Will-O-The-Wisp Posted February 10, 2003 Report Posted February 10, 2003 Zar niko nema nista da doda o DeFeisu i kompaniji??? :? 8O :? Quote
RNA Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 sada su izdali dva reizdanja prvih albuma (ne bas reizdanja nego the best)sto malo po meni zvuci kao komercijalni pokusaj (izdali su dva diska a mogli su sve pesme da stave na jedan i izdali su ga u isto vreme ??) ali sve u svemu odlican bend! i videcemo ih Azal i ja uskro na metal Ne vreujem da je to baš neki gadan pokušaj da se izmami novac, ali definitivno će dobiti pare na tome što dosta ljudi traži ta njihova dva albuma koja su do skora bila izdata samo na pločama. Čini mi se da su dostizali neke astronomske cifre. Quote
RNA Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 DeFeis definitivno mnogo bolje zvuči otkako je počeo da se ugleda na Erika Adamsa. Ranije je imao tako smešne ispade u vriskove da sam se valjao svaki put kad bih čuo neku od starijih pesama, a "Cry For Pompeii" defintivno nije smešna pesma! Oni su u Americi uživali status kultnog benda tokom 80-ih godina, a uspeli su da se probiju tek sredinom 90-ih. Istina, kvalitet je tada stvarno isplivao. One njihove 'opere' su stvarno... skidam kapu! Quote
Will-O-The-Wisp Posted February 23, 2003 Report Posted February 23, 2003 Kakav je novi album "The Book Of Burning"??? U tradiciji "Invictus" i "THOA" ili kao oni stariji albumi??? Zivo me zanima... Quote
Earendil Posted February 28, 2003 Report Posted February 28, 2003 Vrlo dobar bend ali sam ljudski prelusao samo the house of .... Quote
Pagan Saviour Posted April 30, 2003 Report Posted April 30, 2003 Ja prvi put kad sam cuo Virgine Steel pomislio sam:"Jebote kako ja nisam cuo ovu pesmu od Manowar-a". Quote
Old Smuggler Posted April 30, 2003 Report Posted April 30, 2003 chuo sam samo THOA I & II i prvi je dojaja, a ni drugi nije losh i kakve oni veze imaju sa manowarom? zar kod manowara ima dominantnih klavijatura? Quote
RNA Posted April 30, 2003 Report Posted April 30, 2003 Ja prvi put kad sam cuo Virgine Steel pomislio sam:"Jebote kako ja nisamcuo ovu pesmu od Manowar-a". E, to su ovi noviji albumi. Da čuješ one stare... Quote
RNA Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Kao npr. "Age Of Consent". Svaki album je više nego solidan, ali na tim ranim radovima David DeFeis zvuči veoma smešno. Ne da ima ružan vrisak, nego... 8O Quote
Invictus Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Ne, ne, ne, ne, Age of Consent je fantastican i tacka (tj. uzvicnik)! Quote
RNA Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Ne, ne, ne, ne, Age of Consent je fantastican i tacka (tj. uzvicnik)! Ali, Olivere, onaj pičkasti vrisak ko da mu neko reže jajca... Quote
Protagonist Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 AAAAAAAAAA! Odlicni su! stvarno prze! napokon sam ih dobio,yeah! "THOA" je odlican! Hail Quote
Invictus Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 Ne, ne, ne, ne, Age of Consent je fantastican i tacka (tj. uzvicnik)! Ali, Olivere, onaj pičkasti vrisak ko da mu neko reže jajca... To je Duh!!! Quote
Recommended Posts