Grobodan Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Pa meni se ovo slusa sad, naravno uz drinking game. Quote
Angelystor Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Da, i meni malo lik recenzijom kao digao hajp da čujem ovo da se ismejemo Quote
Dinarski Ratnik Posted July 8, 2023 Report Posted July 8, 2023 Kako slabašan zvuk. Bez ikakvog smjera, fokusa i osjećaja. Žalosno. Al bar je DeFeis malo oladio sa autotjunom. Quote
azal Posted July 9, 2023 Report Posted July 9, 2023 dobro ime za Virgin Steele trentuno, Dinarski Ratnik 😄 2 Quote
HEFEST Posted July 11, 2023 Report Posted July 11, 2023 (edited) Preslusah ceo novi album i nije bas nesto. Ima po nesto dobro, ali nije ni prineti ranijim radovima. Vracam se nazad slusanju novog albuma Jack Starr`s burning Starr. Atilla>>>Dionysus Edited July 11, 2023 by HEFEST Quote
Grobodan Posted December 12, 2023 Report Posted December 12, 2023 Nisam jos cuo novi album ali sam obrnuo one Gothic Voodoo Anthems i Ghost Harvest kompilacije koje mi bleje na hardu godinama i mogu iskreno da kazem da ne pamtim da sam gore parce muzike cuo. Covek bukvalno snimao sve sto mu ikad palo na pamet prebojeno horor vokal izvedbom. Favoriti su ipak obrade gde se izdvaja 9ominutna verzija Wicked Game sa psovanjem u liriksima i AiC koji je jebao u dupe i svrsio mu u facu. Ne verujem da novi album moze biti gori od ovog svakako. Quote
HEFEST Posted December 13, 2023 Report Posted December 13, 2023 (edited) Kao što rekoh gore slušajte ljudi Jack Starra legendu. Ne gubite vreme na Virgin Steele kao što sam ja. Svaki novi album mu bolji od prethodnog, pa čak i kada dođe novi pevač. Matori me oduševljava. Edited December 13, 2023 by HEFEST Quote
Recommended Posts