Angelystor Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ja imam dva giga. Jedan sa Marriage II turneje, drugi sa INVICTUS turneje. Quote
Santorini Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ja imam dva giga. Jedan sa Marriage II turneje, drugi sa INVICTUS turneje. Kakva je svirka ...tj.zvuk na ta dva bootleg-a?....Generalno, interesuje me kako zvuche uzivo?..... jbg. ne znam od koga da nabavim neki live... Koja je postava bila za te albume? Quote
Angelystor Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) Zvuk je na obe svirke maltene istog kvaliteta, i to veoma dobrog, znachi uzivancija. Uzivo su izvukli muziku skoro pa isto kao na albumima, i alal im vera. David ne peva bash sve, u stvari ne radi sve vriske, kao naprimer na "Invictus" pesmi, a i na Blood & Gasoline mu "pripomaze" ja mislim Pursino na predrefrenu..ali sve u svemu super su live, i vredi chekati neki LIVE album ili DVD. p.s. postava? Pa klavijature i vokal to znam da je sigurno David DeFeis, isto gitara je sigurno Edward Pursino. e sad za bubnjeve ne znam, za Marriage gig je sigurno Joey Ayvazian,a za ovaj drugi ne znam, ne znam kad je on tachno napustio bend. BAs je Rob DeMartino, poshto je on svirao od LATR. Edited February 22, 2005 by Vanish To Perfection Quote
Santorini Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Zvuk je na obe svirke maltene istog kvaliteta, i to veoma dobrog, znachi uzivancija. Uzivo su izvukli muziku skoro pa isto kao na albumima, i alal im vera. David ne peva bash sve, u stvari ne radi sve vriske, kao naprimer na "Invictus" pesmi, a i na Blood & Gasoline mu "pripomaze" ja mislim Pursino na predrefrenu..ali sve u svemu super su live, i vredi chekati neki LIVE album ili DVD. p.s. postava? Pa klavijature i vokal to znam da je sigurno David DeFeis, isto gitara je sigurno Edward Pursino. e sad za bubnjeve ne znam, za Marriage gig je sigurno Joey Ayvazian,a za ovaj drugi ne znam, ne znam kad je on tachno napustio bend. BAs je Rob DeMartino, poshto je on svirao od LATR. Hvala za komentar .....a dal bi ti to mogao nekako da mi dostavish?ja sam iz Bg-a Quote
Марија П : Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ali, Olivere, onaj pičkasti vrisak ko da mu neko reže jajca... I agree. Tehtove nisam pratila, muzika je ok, ali onaj glas je takoooooooo scary. Quote
Invictus Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Hmmm...vidim da se ucenje malo slabije prima. Za pocetak preslusaj Cry in the Night sa Book of Burning da te glas malo prestane plasiti, a onda konkretizuj stvari sa Victory is Mine sa Marriage II, poslije toga si spremna da odvrnes Age of Consent. Progledaces ubrzo, ne brini. Quote
Angelystor Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 E da, da li je Book Of Burning , ponovo snimljene stare pesme, ili samo reizdanje starih stvari? Quote
Invictus Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Osam starih, ponovo snimljenih i osam novih. Nova, akusticna verzija Cry in the Night...krajnji bol... Aaaarrrggghhh!!! Kaaauuuccchhh!!! Quote
Марија П : Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Hmmm...vidim da se ucenje malo slabije prima. Za pocetak preslusaj Cry in the Night sa Book of Burning da te glas malo prestane plasiti, a onda konkretizuj stvari sa Victory is Mine sa Marriage II, poslije toga si spremna da odvrnes Age of Consent. Progledaces ubrzo, ne brini. Malo sam izgubila volju da ih slusam, ali pokusacu...cim budem imala slobodnog vremena. Quote
Fallen Angel Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 (edited) Definitivno prejak band! Jedan od favorita! David je glazbeni genije! Ko nije sluso odma nabavit! Uzivancija zagarantovana! Edited April 5, 2005 by Fallen Angel Quote
Angelystor Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 (edited) "Keep it true" show will be filmed and recorded for possible inclusion on a DVD. The long awaited DVD will be issued promptly after the next studio album. And speaking of that, Work continues on what will be that next studio album. The Group hopes to have all recording & mixing finished by the end of October, in order to prepare for a release sometime between January & March. In addition to this David DeFeis has been asked to compose yet another “Metal-Opera” for a German theater. We will give you more information on this News item as we here receive it. sa sajta... p.s. a evo je set lista sa Ragnarock festa: AND IN THE RED SEA INTRO KINGDOM OF THE FEARLESS VOICE AS WEAPON INVICTUS VOW OF HONOUR DEFIANCE FROM CHAOS TO CREATION TWILIGHT OF THE GODS (GUITAR & VOCAL SOLO) GREAT SWORD OF FLAME A SYMPHONY OF STEELE THE WINE OF VIOLENCE IN TRIUMPH OR TRAGEDY RETURN OF THE KING NOBLE SAVAGE MIND BODY SPIRIT DOMINION DAY (GUITAR SOLO) LIFE AMONG THE RUINS THE ANGEL OF LIGHT ARABESQUE (DRUM SOLO) PYRE OF KINGS A TOKEN OF MY HATRED TRANSFIGURATION "Marriage..." Theme VENI, VIDI, VICI Encore: EMALAITH THROUGH THE RING OF FIRE THE BURNING OF ROME Jebote pa ja mislim da bolje od ovoga ne moze! Edited August 15, 2005 by Vanish To Perfection Quote
Angelystor Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 http://www.metalzone.gr/interviews/virginsteele.htm Quote
Old School Metal Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Odavno je vreme za novi studio album!! Quote
Vangelis Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Hahaha ali ovo je bend koji je najvise stilova promenio po meni. Najbolji mi je ubedljivo Age of Consent...to je fixno Quote
WoI Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Imam samo jedan album The House Of Atreus i samo mogu da kazem da su ljudi genijalni Muzika im je sasvim drugaciaj od svih ostalih bendova koje sam cuo do sada Quote
Angelystor Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Pa pre se moze reci da je DeFeis genijalan, poshto on uglavnom pishe najveci deo muzike a i sve tekstove. Quote
Invictus Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Hahaha ali ovo je bend koji je najvise stilova promenio po meni. Najbolji mi je ubedljivo Age of Consent...to je fixno Age of Consent, nego sta!!!! Vrh vrhova!!! Quote
Opera Ghost Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Jedini album koji ne podnosim od VS je Invictus... previse obican power....to nisu oni... Life Among The Ruins je npr.fenomenalan,voleo bi da naprave jos jedan takav album... Naravno najbolji album...da me jebes... Atreus I Age Of Consent Marriage II Noble Savage Ko bi ga znao Quote
Angelystor Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 E kako ja ne podnosim "Life Among The Ruins"..previshe cheesy za mene... Nije bash da ga mrzim dodushe..ima tu par pesama koje gotivim tipa "Last Rose Of Summer", "I Dress In Black", "SRMachine", ali ipak mi vishe lezi Toma Zdravkovic nego LATR... S napomenom na to da mi, sa druge strane, "Life Among The Ruins" ulazi u TOP 5 Virgin Steele pesama! Quote
Recommended Posts