Yngwie Tatica Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Menjaj nick u Pursino Cale. Pursino-Starr još bolje! Quote
Angelystor Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Eh, pa kol'ko bi sad to logichno bilo...a i VS pravi daleko bolju mjuzu sas Pursinom u ekipi...a slushao sam i Starrov projekat..Guardians Of The Flame se valjda zove...ne nesto posebno zanimljiv.. Quote
Wise Owl Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Zar mislite da bi to trOO vece proslo bez sove? BTW - eto njih za nedelju dana, al' u Italiji Quote
The Trooper Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 e nisam odslusao nikad ni v od virgin steel, daj nek mi neko baci neki link Quote
Ashen Shugar Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 (edited) News ... 29 July 2007 VIRGIN STEELE is currently working on two brand new studio albums, and will perform at the sold out Prog Power Festival, which takes place in Atlanta, Georgia on October 5th. Nadam se da ce ovi albumi da imaju bolju produkciju od prethodnog i KAD CE VEC TAJ LIVE DVD!!! Edited August 17, 2007 by Ashen Shugar Quote
Angelystor Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Jest majku mu, samo zvuk bi mogli malkice da poprave. Album jedva chekam ..a i da svrnu negde blizu da sviraju...znam da skora bili u italiji..but that's a bit beyond my reach.. Quote
Bata Trokrilni Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Zanimljiv heavy sa neoklasičnim klavijaturskim elementima. Najviše mi se sviđa album The Marriage of Heaven and Hell. Quote
ZmYchE Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 e nisam odslusao nikad ni v od virgin steel, daj nek mi neko baci neki link Možeš naći snimke na youtubeu... Ja sam ih pre slušala nešto i naletela sam na neke bzvz albume (iskreno sad ne mogu da se setim koji su bili, to beše period srednje, ali se sećam da mi se uopšte nisu svideli) - te sam batalila bend. A onda mi je bivši pre par godina dao mp3 u fazonu da preslušam, svideće mi se, moj su žanr slušanja... I obratih pažnju na njihov rad osamdesetih i oduševih se.... Sad ga već slabije slušam... Mogla bih da obnovim sluškanje Quote
_powerslave_ Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ovih dana neprestano slusham Virgin Steele, jebu kevu shta da kazhem, a pesma Burning Of Rome je toliko zarazna da nemam rechi. Quote
RadOwaR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) Ей, супер е че тука има толкова фенове на тази група, една от най-любимите ми! С нетърпение очаквам нещо ново, доколкото знам вече има доста записан материал Edited January 14, 2008 by RadOwaR Quote
ZmYchE Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Lepo lepo. Videcemo vec na sta ce da lice ti novi albumi... s obzirom da su se menjali ko vreme... Quote
Hudini Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Menjali su se u okviru jednog albuma, i to su im najbolji albumi takvi. Na šta li će sad da liče ne smem ni da zamislim. Quote
Angelystor Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 malopre bash raspalih Vs posle 100god..uzeleh se kulta jaaoooo kad bi doshli na kesla, ne bi bilo srecnijeg choveka od mene!!!! Desire is torture like thirst without water So just beware of the girl...in your bed Quote
_powerslave_ Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Evo sad uzeh da slusham album Life Among The Ruins...sasvim dobar album ima dosta dobrih pesama al ima i slabih...mnogo mi se svidja Last Rose Of Summer...strashna balada... Quote
Angelystor Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Ma koliko voleo VS, nikad necu uspeti da svarim taj album. Ali nikada. Jebeni vajtsnejk. Quote
_powerslave_ Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Whitesnake rules nego mene neshto i ne podseca na njih... Quote
ZmYchE Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Mind, Body, Spirit... meni kultna stvar. Mogla bih stalno da je vrtim. Vokal neverovatan, rifovi kidaju.... Quote
Invictus Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 I sing of magic, power & faith a sonet of pure victory... itd... Quote
Bata Trokrilni Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Meni se od VS najviše sviđaju dve pesme koje liče jedna na drugu: Victory Is Mine i Blood of the Saints. Quote
Angelystor Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Da nemam ova rebra glupa, sad bih sam sebi odgrizao testise. Quote
_powerslave_ Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Burning Of Rome...nema bolje... Quote
hypnos Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Burning Of Rome...nema bolje... ma prvi album je kult .ja se kidam na njega Quote
ZmYchE Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Da nemam ova rebra glupa, sad bih sam sebi odgrizao testise. :D :D Jel sam ja tebi rekla koliko te volim? HAahahaahahha ... Hvala na prvom jutarnjom smehu, trebao mi je!!! Ah Virgin Steele, mogla bih da se pozabavim njima ovih dana, nisam dugo Quote
RNA Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ја сам имао намеру, али ми јуче измаче "Guardians Of The Flame". Quote
Angelystor Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 :D :D Jel sam ja tebi rekla koliko te volim? HAahahaahahha ... Hvala na prvom jutarnjom smehu, trebao mi je!!! Ah Virgin Steele, mogla bih da se pozabavim njima ovih dana, nisam dugo Pa kako pre ne prochita to Kol'ko ti mene volesh, tol'ko mene ovaj POD zna da me izludi sa komentarima : ) Ja cu sad kad odem u Ksh da se druzim sa VSom dosta... Quote
Recommended Posts