Breberina Posted January 15, 2002 Report Posted January 15, 2002 Jednom "davno" postojao je dechak koji je u IPS-u kupio album Obituary-a ead,jao bash je bio srecan, cim je dosao kuci pustio je CD i odmah primetio da na albumu ima 18 umesto 16 pesama koliko je na spisku..."hm dobro da vidim koje su to pesme" pomislio je dechak..."aaa znam ovo je solid state..."odusevljeno se odusevio ..."ali ovo ,sta bi to moglo biti?"I do dana danasjneg dechak nije saznao koja je "18 PESMA"i pored toga sto dechak misli da ima sve albume(Slowly we Rot,The End Complete,Cause of Death,Back from the Dead,World Demise)i dalje ne zna koja je to pesma ...Usrecite malog dechaka i otkrijte mu tajnu "18" pesme Quote
DDT Posted January 15, 2002 Report Posted January 15, 2002 Slusaj ti, ja ne znam ima li ovde pedofila ali ja nameru nemam da usrecim tamo nekog decaka ............ Quote
Breberina Posted January 15, 2002 Author Report Posted January 15, 2002 DDT...ne se*i ...ti imash sopstvene nachine da ...usrechujesh... [ 15 Januar 2002: Poruku izmenio Spirit Crusher ] Quote
DDT Posted January 15, 2002 Report Posted January 15, 2002 Znam ........ ali ne male nesrecne decake Quote
solicitor Posted January 16, 2002 Report Posted January 16, 2002 CAuse Of Death je antologijski preterano fenomenalni kultni album. Sve ostalo mi se manje svidja...narocito 18. pesma sa nekog albuma tamo... Mali decace, ostani nesrecan! Quote
Guest Posted January 16, 2002 Report Posted January 16, 2002 Hajde daj da je cujem pa cu probati da provalim..Ako ja ne znam Maki ili Kole sigurno znaju... Quote
Breberina Posted January 17, 2002 Author Report Posted January 17, 2002 Ok Moloche-chim se budemo videli... Quote
Nestvarna Posted January 18, 2002 Report Posted January 18, 2002 Sve je to lepo ali trudite se da on otvarate teme koje su vec otvorene...Vec receno o njima dosta...za mene su isuvise dobri u odnosu na druge...dosta za chuti... Quote
Breberina Posted January 19, 2002 Author Report Posted January 19, 2002 Ok nisam znao da je bila otvarana tema Obituary ali sam pretpostavljao...ova tema je vezana samo za jednu stvar-18-u pesmu! Quote
solicitor Posted January 20, 2002 Report Posted January 20, 2002 E stvarno, ovakav bend nije za sprdanje , ipak sam ja uz njih odrastao (vidi se na meni) Quote
Breberina Posted January 20, 2002 Author Report Posted January 20, 2002 Ma ko se sprda...oni su moj omiljeni bend... Quote
Baphomet Posted February 21, 2002 Report Posted February 21, 2002 neki sam dan kupio njihov CD "anthology" koji sadrzi 20 stvarki... pesmice kao demo "find the arise" ili "intoxicated" nikad nisu pogresne... Quote
gollum junior Posted April 25, 2002 Report Posted April 25, 2002 [/size]REST IN PEACE !!! TRUE METAL GODS !!! :x :x :x Quote
Grobodan Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Stvar se zove Killing Victims Found i nalazi se na Dont Care EP-ju. HAIL OBITUARY! Quote
atomant Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Ne znam da li vam se svidja novo ostvarenje Alena westa....zove se Lowbrow....kakav uticaj SFU Meni je Alen West pravio mnogo dobru muziku kada je bio u obituary-u a posle...mada bilo je i dobrih stvari u SFU...ali Lowbrow je..... Quote
moon_dust Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Cause Of Death i The End Complete razvaljuju...... sigurno medju 10 najboljh death metal albuma .............?!!??.... slus'o neko Resurrction-Embalmed Existence (RIP).... bend veoma slican Obituary-u (posebno vocals i bubnjevi)...... za bubnjevima Alex Marquez (Solstice).... Quote
Vintersorg Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Najbolji death metal bend koji je ikad postojao i koji ce ikad postojati .Al serem a?:)Ma ozbiljno Cause of Death je po mom misljenju njihov najbolji album a pesma Find the Arise(Demo) i Chopped in half Quote
ZorGe Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Imaju oni i jedan album iy '97 ili '98. ȩni mi se da se zove "Not Dead Yet" ili tako neto. Moda je tu?! `DEAD` `98 Quote
spawn Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Tardy je definitivno najludji vokal u istoriji muzike !!!!!! Najbolji album: Cause of Death Najbolja pesma: Chopped in Half Quote
Srki Posted November 5, 2003 Report Posted November 5, 2003 Odlican bend! U KST smorise sa Final Thoughts :roll: Kada bi mi MachineHead vratio MOJ MP3 ne bi bilo lose :x :x :x Quote
Guest TakeTheRedPill Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 imam samo world demise, ali su mi svejedno mozda i najbolji death metal bend final thoughts rastura...i solid state...i redefine...ma sve... Quote
vudun Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 Pa naravno, a tek sto vokal rastura - najbolji na underground sceni Quote
Night_Blade Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 Odlican bend kad sam prvi put preslusao The end Complete bio sam odusevljen!!A kasnije.... Quote
Recommended Posts