FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 JEBEM TI SUNCE ! KAKI BRE NILE... NEKA STANU ONI PORED OBITUARY NA BINU! NAJBOLJI LIVE BAND NA SVETU !!! KAKVI CAREVI !!!! AUHHHHHHHHHH MAJKO MOJA ... EVO JEDNE SLICICE : Poslacu uskoro sve slike sa koncerta... Quote
djuk Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Odavno ih bije glas da su live-ubice, i da prave nevidjenu atmosferu, ja nazalost nisam imao prilike da se uverim Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ja se nadam da cemo ih dovesti u Srbiju, barem za nasu dusu ako nista drugo... To stvarno vredi da se vidi. Ja sam se raspaemtio od kada sam dosao samo slusam obituary kuci ! Neopisivo.... Ja jos nevideh da devojke krecu da skacu sa bine , ej bre?!? Kazem ja doziveo sam mocne devedesete kada je przio old school i doziveh Floridu :)hahhahaha. Quote
djuk Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Bilo bi dobro kad bi dosli ovde, mnogo su jaki Quote
Grobodan Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Gde si gledao Obituary,jebote?????Boli te kurac E,da mi je to da vidim,otkinuo bih glavu sa ramena,vec sad znam. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 (edited) Znate da je John TAardy digao Srpsku zastavu u sred Sofije, zamalo da najebemo zbog toga.. tedose neki bugari da nas biju bem ti kube :)hahah. Jedino sto nismo uspeli da slikamo taj trenutak foto aparate je zakasnio dve secunde majke mu ga... ima samo se vidi delic zastave kada tardi spusta zastavu :)hahha... Posle kazite da se ne trudimo :)hahahahaa. Majke mu ga nabijem bugarin nam uzeo zastavu i izgazio je, ali jbg. nismo bas smeli nas trojica i moja devojka da se tamo sa njima kacimo dovoljno je i ovo bilo... DA izgubimo glave bog vas vas :)hahaha. Edited June 20, 2006 by Frubi666 Quote
WS Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Da, uz Nile-ov 'Annihilation of the wicked', najbolji dm album 2005. godine. Barem meni. Mada, nista se ne moze porediti s 'Cause of Death' i 'Slowly..'. And yes, thanx to Murphy. Može - THE END COMPLETE Naj-gitar-zvuk ikada! Eh, kada bi došli... Quote
MudriPanj Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Posle kazite da se ne trudimo :)hahahahaa. Majke mu ga nabijem bugarin nam uzeo zastavu i izgazio je, ali jbg. nismo bas smeli nas trojica i moja devojka da se tamo sa njima kacimo dovoljno je i ovo bilo... DA izgubimo glave bog vas vas :)hahaha. sto tardy nije urliknuo, odma bi se razbjezali Quote
oʞɾoƃ Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 (edited) hahahaha Zamisli, oni dolaze da se biju, a on samo izleti napred i vikne INSANE!!! Edited June 21, 2006 by gojko88 Quote
Glogov_Kolac Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ljudi ajde da glasamo na legacy-promotion.net za Obituaru pa mozda i dodju. Malo ga preterase tamo kad su rekli da je Morbid Angel najbolji dm bend na svetu.Zaboraviliu su OBITUARY jebem li ih u usta satanisticka;o)))) Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Nemoj da prozivas ! Znas da za morbid angel ! Naravno da je obituary vrh pored morbida ! I moracemo da ih dovedemo . Quote
Grobodan Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ljudi ajde da glasamo na legacy-promotion.net za Obituaru pa mozda i dodju. Malo ga preterase tamo kad su rekli da je Morbid Angel najbolji dm bend na svetu.Zaboraviliu su OBITUARY jebem li ih u usta satanisticka;o)))) Morbid Angel je jebeno najbolji Death metal bend ikada!Tacka. . Quote
Glogov_Kolac Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) Jeste jeben ali ne najbolji.Obutjari su sasvim normalni momci za razliku od tamo nekih.... Edited June 30, 2006 by Glogov_Kolac Quote
djuk Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) ja sam glasao za njih, odlicni su mozda i najbolji, ali cinjenica je da su najnormalniji, muzika surova, a likovi sasvim normalni bez izvrnutih krstaca i slicnih prevazidjenih sranja morbidi su izuzeti od ove kritike kod njih sve valja Edited June 30, 2006 by djuk Quote
Glogov_Kolac Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 (edited) To sto su normalni je mnogo vazno jer kad covek vidi Obutjare moze lakse da prihvati death metal nego kad vidi Glen Benton-a.Oni su bas zato bitni jer ruse predrasude o death metal-u kao satanistickoj muzici cime je priblizuju obicnim ljudima.Na slican nacin je to radio pokojni Chuck.Morbidi su bolji muzicari ali Obituary ima bolje pesme,koje se ruku na srce mnogo lakse sviraju Ta Tampa je bre bas zajeban grad..... Edited July 1, 2006 by Glogov_Kolac Quote
djuk Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Nezahvalno je porediti ta dva benda jer apsolutno nemaju niceg slicnog. Death, Morbid Angel i Obituary su sam vrh dm-a, i nikad nisam razmisljao koji je bolji od tih bednova. Ta tri benda su neprikosnoveni u death metalu a medjusobno su neuporedivi!!!!!!!!! Quote
Glogov_Kolac Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Slazem se samo je malo cudno da su svi iz komsiluka a kao da su na tri kraja sveta.Da li se ti ljudi uopste poznaju ili su sujetni jedni na druge Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 (edited) Ja koliko znam Alex Webster i Kanibali se druze sa lokalnim bendovima sa Tampe i podrzavaju mladje snage(P.Disfigurment,Aeon,Spawn Of Possession itd.). Mislim da je slicno sa Obituary. Sa Morbidima je druga prica. Trey-a ne zanima Death Metal scena uopste . Od Death Metala jedino voli Vader, Angel Corpse(RIP) ,Nocturnus(RIP) i H.Eternal valjda. Inace slusa privatno The Gathering, Van Hallena, Uli Jon Rotha i ostalu kompaniju. Naravno da nisu sujetni jer svako ima svoju pricu, valjda... Edited July 3, 2006 by Frubi666 Quote
StarbreakeR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Znate da je John TAardy digao Srpsku zastavu u sred Sofije, zamalo da najebemo zbog toga.. tedose neki bugari da nas biju bem ti kube :)hahah. Jedino sto nismo uspeli da slikamo taj trenutak foto aparate je zakasnio dve secunde majke mu ga... ima samo se vidi delic zastave kada tardi spusta zastavu :)hahha... Posle kazite da se ne trudimo :)hahahahaa. Majke mu ga nabijem bugarin nam uzeo zastavu i izgazio je, ali jbg. nismo bas smeli nas trojica i moja devojka da se tamo sa njima kacimo dovoljno je i ovo bilo... DA izgubimo glave bog vas vas :)hahaha. Heh...i posle neko kaze da posao novinara nije riskantan...heh... Enivej sto se tice Obituary prvo sam od njih cuo kasetu "The End Complete"(Nema jacheg iskustva od kasete)...kasnije sam tek nabavio Mp3 koji je stradao u padanju Hard Disk Particije...tako da nikad nisam imao priliku da cujem nista vise od "The End Complete" i "Frozen in Time"...i fin bend overall Najvise mi se svidja sto otvoreno kenjaju protiv RoadRunnera...koji mi nije bas prirastao za srce... Quote
Grobodan Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ne casi casa,nego nabaljaj Cause of Death koji je sigurno u top 10 Death metala ikad,onda pojuri odmah i Slowly we rot,onda ovo ostalo...ali,Cause of Death - odmah!Pod hitno! Quote
gavrosaurus Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Cause of Death - odmah!Pod hitno! Слажем се! Death Metal искуство је некомплетно без овог албума. Класик, са потпуним правом. Quote
LazaGNR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Nemoj da prozivas ! Ma pusti ga bre. IQ tog Kolca je tu negde oko donje granice Quote
Recommended Posts