The Trooper Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 ima nekih ljudi koji su stvarno dokoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 hahaha! bilo bi do jaja kad bi te sokove delili za dzabe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 A oce l' biti ovih trve sokova na koncertu?? Nije valjda da ne volis frubi sok ?!?!? Nemoj to da mi radis, to je nesto najlepse na svetu ! Nego ce izgleda Rubin da ga ugasi u picku materinu, ceo zivot pijem taj sok . A moja ljubav ne janjava: :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 I ja bre obozavam te sokove....na tome sam porastao ovol'ki muz ...a tek sam sad provalio sta je na lopti...KVLT!!! Ajd stvarno bre dovedi Obituary, to je jedan od bendova koji stvarno imam zelju da vidim...jos i Holy Moses...ubitacan paket... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Artist: Obituary Album Name: Xecutioner's Return Album Year: 2007 Genre: Death Metal Source: CDDA Release Date: Jul/25/2007 Label: candlelight Raped with: Lame 3.97 -V2 --Vbr-New / VBRkpbs 01 - Face Your God [02:57] 02 - Lasting Presence [02:13] 03 - Evil Ways [02:58] 04 - Drop Dead [03:36] 05 - Bloodshot [03:25] 06 - Seal Your Fate [02:31] 07 - Feel the Pain [04:31] 08 - Contrast the Dead [07:01] 09 - Second Chance [03:28] 10 - Lies [03:32] 11 - In Your Head [04:32] Total Time: 40:44 min Total Size: 65,5 MB http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?showtopic=103883 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Evo ovako ako neko ima pametnu ideju, tj .resenje problema neka ostavi komentar , evo o cemu se radi : http://www.legacy-promotion.net/forum/inde...pic,15.260.html zadnji post. Mrzi me da i ovde pisem... uglavnom izgleda slaba vajda od koncerta jer se pada za srpsku novu godinu itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 На прво слушање, албум је одличан, касније још утисака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lhabia Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ok, za one kojima je cimanje skidanje sa torenta, evo linka za direkt download: Obituary - Xecutioner's Return Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ставио сам да се крчка. Видећемо ... пс. Браво за ове слике, није било ништа веће? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Па, све што могу да кажем за сада је да је продукција одлична, нешто између "The End Complete" и "Back from the Dead" и то је, по мом схватању, ултра-позитивно, баш је (баш-баш) heavy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Moses i Avatar, i naravno domace zagrevanje A.D ;)hahahh. Slavicemo to vece veoma lepo ja se nadam . Znaci ako bude amon din predgrupa,kunem se da cu se iskenjati onako ljudski na sred bine dok oni budu svirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 hell yeah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Mislim da ce se zbog tog poteza smoriti sva tri fana Amon Dina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Nego sta nego ce se smoriti...... heh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 aman brate srbine dokle vise taj amon din???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 nadam se samo da ce biti koncerta, a jaka stvar ko je predgrupa. novi album obecava, na prvo slusanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Tjah, nisam oduševljen previše novim albumom. Izgleda da ih je neko zezao kako nemaju solaže u svojim prethodnim albumima pa su rešili da se skroz izdrkaju na ovom. Nemam ništa protiv drkanja pragova, ali ne slaže se sa muzikom Obituary-ja. Oh well, nije im najgore ostvarenje ali nije ni najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kramp Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Seal Your Fate hit, pankerica tresherica prava!!!!!!!!!!! hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) Anonimus lepo rece, solaze su ono fora u rock fazonu, i odudaraju (negativno, ne cujem kako se idejno uklapaju u pesme; "cudno", ali opet je za to odgovoran Santola ). Ali ne znam, pesme mi nisu lose, ovaj album mi vise lezi od nekih prethodnih. Edited July 26, 2007 by Heavy Jerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Bem li ga fali mi neka prepoznatljiva pesma, kao sto je bila On The Floor sa prethodnog . Cenim da su malo izgubili ideje, i da su doveli Santolu da malo "prosara"albumom ... No nije bitno , STA DA RADIM ZA KONCERT ?!?!? JEBO MAMU ? Sta mislite 14.januar?!?!? Nesto cenim da tada niko nije u beogradu, plus ljudi se trezne od sr. nov godine , koga briga da ide na koncerrt? Ce se ispostavi da nema nista i ovog puta od obituary-a ... Ja sam vec pisao na legacy forumu dok nije riknuo, potvrdjen je od strane managementa 13.januar 2008. OBituary+H.Moses+avatar, ali SKC je zakupljen godinu dana unapred kao i svi ostali prostori u gradu. DA jurim halu sportova ,gde treba oko 1500-2000 karata da se sve isplati, mislim da nema smisla ??! Jer nema teorije da prodaju toliko karata po 20evra ! Aj pomagajte jer odluka mora se donese u narednih par dana ... (( Ostali gradovi su takodje zajebani za koncerte (. Sve je takodje zakupljeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Auh...a Mala Sala?Pogon Doma Omladine?Nemam pojma...kako mislis da je zakupljen SKC??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Мислим да сам питао и пре а питаћу и сада - Зашто овај бенд још увек постоји? Зашто и даље снима, концертира кад је био потпуно потрошен пре више од 10 година? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) Brate 14.januar!!! Sta cekas? Zakazuj. Ko hoce da ih vidi, videce ih. Gavrosaurus, idi ih pitaj Edited July 26, 2007 by Heavy Jerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) PA lepo imas BG mafiju ( da ne pricam ko je) koji mogu samo da dobiju SKC u tom periodu, citaj jedan covek moze da dobije samo skc tada. Mala sala ne dolazi u obzir jer mi treba preko 400 karata da isplatim bend samo, a mala sala moze da primi max 400ljudi, ali to da neko umre ! Znaci 350 otprilike. Dom omladine se renovira u neredne tri godine, a i tamo nema mesta za autobus gde da parkirama. Postojala je neka opcija za Posejdon to vam je staro sajmiste ispod brankovog mosta, ali pretpostavljam da je i to zakupljeno , tj. da se cuva za nekog. Hala sportova mozda, ali to je heavy akcija. Gradiliste u novom sadu pripada exitu koji rade nesto tada sigurno. Opcija je i 14.januar ali kao sto sam rekao tesko da ce tada neko biti u beogradu,i tesko da ce tada neko da dolazi na koncert ... Jer je januar najgori datum pored decembra za koncerte , ljudi nemaju pare itd. PS> Gavrosaurus videces ako budu gostovali ovde ... ! Edited July 26, 2007 by Frubi666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 cetrnaesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts