Pavao Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Moras da shvatis da, da bi koncert uspeo (konkretno ovaj, da bi se ispaltio cenim da treba oko 1000 prodatih karata), nije dovoljno da samo zagrizeni fanovi dodju na koncert. Dosta ljudi se verujem i ovako necka, a kamoli da putuje u unutrasnjost, jer karta ne bi bila bas mala, ne manje od 1500. Znam da se vi cimate i da je vama to gej, ali to je realnost. Spominjes Madjarsku, a na koncerte tamo ne dolaze samo oni, vec i ljudi iz okolnih zemalja. U pravu je Angelistor, koliko god beorgadska publika bila smorna i lenja, kad bi se ovaj koncert odrzao van Beograda, ne bi uspeo upravo zbog nje. Ipak Beogradjani cine bar petinu publike na velikim certovima, ako ne i vise. A to je, u ovom slucaju oko 200 ljudi, ajd da kazemo 150. 150x1500=225 000. pa ti vidi...sica Koliko ja znam, cijela ova turneja još nije službeno potvrđena na stranicama ovih triju bendova, no neformalno se spominje Zagreb 12.01. Ljubljana nije na popisu, za sada. Boogaloo klub prima maksimalno 1000 ljudi i to ako se svi dobro natiskaju. Dobar je to klub za bendove srednje veličine. Tu su svirali Satyricon, Amon amarth, Wintersun, Saxon itd iako mi se čini da je kapacitet bio skroz popunjen tek na Children of Bodom prije 20-tak mjeseci. Inače, u klubu ne vlada neka posebna akustika, ali je sasvim ok uređen i ima vrlo dobru popratnu infrastrukturu; par šankova, jedan na malo uzdignutom dijelu, prostranu garderobu, spojen je s jednim većim kafićem, veliki WC itd, a i u tramvajskoj je zoni i u poslovnom dijelu grada i lako ga je naći. Koliko bi moglo ovdje biti ljudi teško je procijeniti. Moja procjena je maksimalno 500-600 ljudi. više nema pravila hoće li nešto "proći" ili ne, bez obzira na veličinu grada. U Hrvatskoj se metal koncerti održavaju pomalo i izvan ZG,dakle u Osijeku (Kataklysm, Moonsorrow, Pro-pain), Rijeci (Doro Pesch), Splitu (Dismember...), nekoć davno i u Puli koja je prije 10-15 godina bila najveći centar metala (tu su svirali legendarni Carcass, zatim još kasnije i Cannibal corpse, Krabathor...). Međutim, mnogi koncerti na kojima se očekuje veći broj ljudi podbace ili obrnuto. Pravila nema i za svakog organizatora puno je rizika. inače, Obituary u Hrvatskoj raditi će jedna agencija iz Austrije uz partnere iz Hr, koja je do sada i prije radila koncerte u ZG (Kreator/Dark tranquility, Machine Head itd...). Ovo valjda bude dobro, nadam se, jer Obituary baš i nisu česta pojava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Ljudi kazem vam ne ocajavajte Frubenstajn uvek ima keca u rukavu xexexe . Ne nije to sto mislite, sigurno ih necemo gledati na ovoj turneji ... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 fruboje ima unleashed i bolt thrower u rukavu hahahah (% tacno znam ;p tako da jeb obituary. (% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Koliko ja znam, cijela ova turneja još nije službeno potvrđena na stranicama ovih triju bendova, no neformalno se spominje Zagreb 12.01. Ljubljana nije na popisu, za sada. Boogaloo klub prima maksimalno 1000 ljudi i to ako se svi dobro natiskaju. Dobar je to klub za bendove srednje veličine. Tu su svirali Satyricon, Amon amarth, Wintersun, Saxon itd iako mi se čini da je kapacitet bio skroz popunjen tek na Children of Bodom prije 20-tak mjeseci. Inače, u klubu ne vlada neka posebna akustika, ali je sasvim ok uređen i ima vrlo dobru popratnu infrastrukturu; par šankova, jedan na malo uzdignutom dijelu, prostranu garderobu, spojen je s jednim većim kafićem, veliki WC itd, a i u tramvajskoj je zoni i u poslovnom dijelu grada i lako ga je naći. Koliko bi moglo ovdje biti ljudi teško je procijeniti. Moja procjena je maksimalno 500-600 ljudi. više nema pravila hoće li nešto "proći" ili ne, bez obzira na veličinu grada. U Hrvatskoj se metal koncerti održavaju pomalo i izvan ZG,dakle u Osijeku (Kataklysm, Moonsorrow, Pro-pain), Rijeci (Doro Pesch), Splitu (Dismember...), nekoć davno i u Puli koja je prije 10-15 godina bila najveći centar metala (tu su svirali legendarni Carcass, zatim još kasnije i Cannibal corpse, Krabathor...). Međutim, mnogi koncerti na kojima se očekuje veći broj ljudi podbace ili obrnuto. Pravila nema i za svakog organizatora puno je rizika. inače, Obituary u Hrvatskoj raditi će jedna agencija iz Austrije uz partnere iz Hr, koja je do sada i prije radila koncerte u ZG (Kreator/Dark tranquility, Machine Head itd...). Ovo valjda bude dobro, nadam se, jer Obituary baš i nisu česta pojava... aj kad bude sluzbeno objavljeno baci info oko kupovine karata ili rezervacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 fruboje ima unleashed i bolt thrower u rukavu hahahah (% tacno znam ;p tako da jeb obituary. (% BOLT THROWER? Šta, gde, kad, kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 serem se u zemlju! idem ja u zagreb.............. @Pavao,a gde je taj bogaloo klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Jebo vas Bolt Thrower Hocu da cujem Malevolent Creation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ја хоћу Кееp of Kalessin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ja 'oću In Flames Sa' će prozivka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ja ocu Anal Cunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) to je tekila rekla bolt thrower ne ja (% a tebi satana bar nije problem taj anal %p Edited September 14, 2007 by cotoha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 I meni se gleda Anal Cunt, kad već pominjemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 SLEEEJEEEEEER!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Dying Fetus ili Pig destroyer za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
null Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Dobro je fucktardi, znamo da umete da spamujete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 umemo... DYING FETUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Find The Arise Face Your God Chopped In Half Turned Inside Out Cause Of Death Threatening Skies By The Light Lasting Presence On The Floor Insane Black Inside Evil Ways Drop Dead Lies Contrast The Dead Stand Alone Slow Death Second Chance Slowly We Rot HAHAHAHAHAHAHAHA CAUSE OF DEATH JEBEM TI LEBAC DA TI JEBEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UPUCACU SE !!!! Posle koliko godina ga sviraju ?!!? ? Kazem ja Santola a vi pljujete ). EEEEE SAMO JOS DA SVIRAJU KOD NAS .... AU KURAC ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Find The Arise Chopped In Half Turned Inside Out Cause Of Death Threatening Skies By The Light Додајем: Infected Body Bag I'm In Pain Back to One Killing Time The End Complete Don't Care World Demise Back from the Dead И имамо 15 песама ... Задовољни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 dzaba pisete........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Ja na koncert Obućara ne bih otišao a da ne čujem Platonic Disease. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 A da vi spojite ovu temu i Castle Fest temu a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 buahahhaa ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ne sviraju final thoughts i don't care? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) sijechanj - zagreb vozom full speeeed ahead (% Edited October 3, 2007 by cotoha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Thief Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Jedan od najboljih bendova.Jedinstven vokal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts