FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Pa sigurno je koliko sam upucen jer je njihov manager za evropu koji pravi turneje isti manager sa kojim smo radili Blind guardian, therion/g.digger,pa opet b.guardian. U sustini kada pravi turneje bilo kojih bendova mi dobijemo ponudu sada da li cemo prihvatiti ili ne to je nasa stvar. E sada kada sam ja pricao sa njim oko obituary-a sam je rekao da traze mnogo para , u prevodu vise nego m.angel . Tada sam rekao nema sanse, a sada kada malo bolje razmislim , sve je ovo rock n roll, pa nece biti prvi put da izgubimo pare. Za njih mi barem nece biti zao . Al da ne malerisemo ovde... :)ahhaha Quote
Feniks . Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 (edited) E pa to sam misljenje promenio... dovescemo ih pa barem nedosao niko na koncert ! samo da snime ovaj novi album i da krenu na evro turneju i eto nama obucari :)ahhaha, da nas izuju iz papuce !: ) Slusaj, sada sam se gadno napalio, bices gadno povredjen ako ih ne dovedes, jesi cuo? I kako to da su skuplji od Morbid Angel? Edited December 8, 2006 by Strahinja Quote
RNA Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Valjda zato sto su povratnici kojih su se ljudi vremenom uzeleli. Morbid Angel nikad bnisu ni prestajali sa radom. Video bi kakav bi haos nastao da obajve da se raspadaju, naprave pauzu od pet godina, a onda objave povratnicku turneju. To bi bio odlican marketinski potez, mada sam siguran da kod Obituary-ja to nije lsucaj. Quote
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 U tom slucaju, iako ne volim nesto Obituary, potrudicu se do certa Quote
Жвакић Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Bas bih voleo da Obaturi dodju! To bi bila brutalna smejurija! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ali kako kidaju uzivo jebem li ti sunce .... znaci tek kada sam ih odgledao uzivo sam shvatio kakav su bend ! Leb ti jebem ! Quote
Nesquik Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ako dovedes taj bend Frubi, pa cak iako karta bude 10 000 eura, ima da ubijem sve i ko zna sta jos da uradim samo da bih dosao da ih vidim. Quote
Feniks . Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ubicemo frubija ako nam ne dovede obucare Quote
Nesquik Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Vala bas! Pa ti Frubi vidi da li da ih dovodis il' ne. Samo ti je zivot u pitanju. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ako je tako onda ih nikada necete videti :)ahhaha. Mislim ako me ubijete :)hahaha. Quote
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Imam resenje. Ubicemo te na certu. Ima da te razapnemo na obrnutom krstu. Mesto Slowly we rot pevacemo Slowly Frubi dies Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Aj vazi al posle koncerta :)ahhaha. Quote
Guest BOBO_BOBI Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Minatata godina gi gledav vo Sofija i voopsto ne zazaliv. Ako sum pri pari ke dojdam da gi gledam i kaj vas. Podobro Obicjueri nego Kanibal Korps! Quote
RNA Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 To sigurno, sto se mene tice ne mogu da se porede! Quote
Radnaskela Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 bilo bi lepo kada bi došli. kao što kaže frubi, super zvuče uživo a i slušao sam ih i ja live i stvarno kidaju uživo. znači da bi bio dobar koncert a i plus što bi se sočno smejao zbog tardy-evog glasa. ja nisam neki ljubitelj death metala ali oni su jedan od retkih death bendova koje gotivim. kapiram da bi bio dobar koncert kada bi došli. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Kakvo crno smejanje zbog Tardijevog vokala si ti lud bre ?!)))))))) Covek ubija na mesto !: )ahaaha Quote
dudi Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Baš sam pregledao neki butleg video snimak sa koncerta iz Rumunije to mora da je bio neki festival jer ima jako puno ljudi, Inače snimak je dosta dobrog kvaliteta. skidam kapu ...vrh nastup A gde si ih ti gledao frubi kod Bugara ili kod Rumuna? Ajde frubi odaj tajnu za koju lovu sviraju Quote
Radnaskela Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Kakvo crno smejanje zbog Tardijevog vokala si ti lud bre ?!)))))))) Covek ubija na mesto !: )ahaaha ok, lik ima specifičan glas i savršeno se uklapa u obituaryev fazon, to stoji. ali opet jeste malo smešan (barem meni). isto ko i chris barnes ali u six feetu. Quote
Жвакић Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 I meni je pevanje smesno. Tacnije kreveljenje. Secam se kad sam slusao Don't care kako sam se slatko kikotao. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 NE DIRAJTE LEGENDU !!!!!! Dudi: to je iz rumunije i nije bio festival vec njihov koncert ! Verovao ili ne oko 1800prodatih karata je bilo , a oko 2000ljudi je bilo na tom stadionu. Inace mnogo je dobar prostor za koncerte, kao neka arena. Ja sam gledao u Sofiji dan nakon Rumunije. I ubica od koncerta. Sto se tice njihove cene ja stvarno to ne smem da iznosim u javnost. Quote
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Onda ovako. Kazi koja je od opcija najbliza tome: 1. 3 000€ 2. 5 000€ 3. 10 000€ 4. 2 000€ 5. 4 000€ 6. 6 000€ 7. 7 000€ 8. 8 000€ Quote
oʞɾoƃ Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 a i plus što bi se sočno smejao zbog tardy-evog glasa Pa to možda za vreme platonic disease, ali kad krenu najstarije stvari, ili početak insane, ne bi bilo smešno Quote
darthmoog Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 ma i na wikipediji je pre pisalo da mu je smesan glas Quote
Жвакић Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 ma i na wikipediji je pre pisalo da mu je smesan glas Zaista? He, vastra! Quote
Feniks . Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ja cu sad da pustim Slowly we rot! Quote
Recommended Posts