Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Evo cover za novi album

xecutioners_return_cover_V5.jpg

U pitanju je delo čuvenog Andreasa Marschalla, koga mi ne-tr00 likovi pamtimo po prelepim coverima sa ranih In Flames albuma...

Edited by gojko88
  • 1 month later...
Posted

Legendary Florida death metallers OBITUARY and long-running German thrashers HOLY MOSES will team up for a European tour in January 2008. Exact cities and dates will be announced soon.

:rockdevil::rockdevil:

Posted

Ako sam dobro shvatio citajuci zadnjih par postova ( ne mogu da pogledam info sa linka ) neko se KONACNO setio da ih dovede?

KICK ASS :rockdevil:

Nije vazno ako su skupi. Prave stvari nemaju cenu..Ako sam mogao pre 10 i vishe godina da dajem po 20-30-40 maraka za koncerte, sto to ne bih mogao i danas pogotovu za kultne bendove kao sto su Obucari :mrgreen: Sto se mene tice, karta moze da kosta i 100 € - NE pitam sta kosta :pivopije:

Posted

Pa imali su pauzu od 1998 cini mi se do 2004, onda su 2005 krenuli na neku turneju i snimili album . Sada ide novi album + turneja, koja ce obuhvatiti i nas najverovatnije .

Bice to old school paketchina jer mi ja manager rekao da ce biti jos jedne predgrupe na turneji pored Holy Moses i Avatar, i naravno domace zagrevanje A.D ;)hahahh.

Slavicemo to vece veoma lepo ja se nadam :).

Posted

Јеб'о те Амон Дин више! :) :) :)

Било би лепо довести их, имам осећај да су много симпатични људи и да би направили сјајну атмосферу.