Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovako stoje stvari sto se tice koncerta, nasao sam koncertni prostor koji se zove VIZURA . To je kosarkska sala u kojoj je igrao Atlas dok je postoja, danas sam bio hala je veoma dobra i veoma funkcionalna za odrzavanje koncerta ,moze stati 1000ljudi sigurno bez tribina. Problem je sto se jako tesko dolazi do nje, ustvari ona je 200m iza studenjaka , i ovako ide par linija autobuskih.

Recite mi sta mislite da li vredi da pravimo docek nove godine u toj hali ili da zaboravimo sr.nov godinu i da radimo 14og u SKC-u ?!

Posted

To uopste nije losa opcija. Naravno, za one koji se ne mogu snaci (ja ne znam gde ali bih nasao), moze da napravimo npr. dogovor u tad i tad kod konja npr. da se nadjemo i svi zajedno da krenemo.

Posted
Ovako stoje stvari sto se tice koncerta, nasao sam koncertni prostor koji se zove VIZURA . To je kosarkska sala u kojoj je igrao Atlas dok je postoja, danas sam bio hala je veoma dobra i veoma funkcionalna za odrzavanje koncerta ,moze stati 1000ljudi sigurno bez tribina. Problem je sto se jako tesko dolazi do nje, ustvari ona je 200m iza studenjaka , i ovako ide par linija autobuskih.

Recite mi sta mislite da li vredi da pravimo docek nove godine u toj hali ili da zaboravimo sr.nov godinu i da radimo 14og u SKC-u ?!

Obituary 14..............

Posted
Da, jedina sansa da ih vidimo 14.og ali koliko ljudi tu moze da bude ?! Meni se nece tek tako isplatiti koncert, trebace preko 600prodatih karata u tom periodu... a po dosadasnjim uzorcima tesko da ce to moci da se napuni u tom periodu, da je 14.marta bilo bi do jaja. Ovako nove godine+bozic+srpske nove godine+ slave + preslave .... ?

Realno pobozni metalci su pickice.Ko ih jebe ni ne moraju da dodju.Ali ako dovedes Amon Din SIGURNO ce doci svi HRISCANI...

Posted

jebo mater : 14 je nemoguce odraditi .... ma jbg. izgleda nece ni da bude koncerta ... kada vas mrzi da idete dalje od skc-a.

znaci manager ceka samo na moje da ili ne :

Legendary Florida death metallers OBITUARY will team up with long-running German thrashers HOLY MOSES for a European tour in January 2008. Also appearing on the bill are Swedish metallers AVATAR. Confirmed dates are as follows:

Jan. 03 - Holland Zwolle - Hedon

Jan. 04 - Holland Tilburg - O 13

Jan. 05 - Germany Osnabrueck - Hyde Park

Jan. 06 - Germany Hamburg - Markthalle

Jan. 08 - Poland Warsaw - Proxima

Jan. 09 - Poland - Krakow - Studio

Jan. 11 - Austria - Vienna - Planet Music

Jan. 15 - Italy - Milan - Alcatraz

Jan. 16 - France - Lyon - CCO

Jan. 17 - Spain - Barcelona - Razzmatazz 2

Jan. 18 - Spain - Bergara - Sala Jam

Jan. 19 - Spain - Madrid - Heineken

Jan. 21 - France - Rennes - Antipode

Jan. 22 - France - Paris - La Locomotive

Jan. 23 - Germany - Bochum - Zeche

Jan. 24 - Germany - Frankfurt - Batschkapp

Jan. 25 - Germany - Schweinfurt - Stattbahnhof

Jan. 26 - Germany - Glauchau - Alte Spinnerei

Jan. 27 - Czech Rep. - Prague - Abaton

Jan. 29 - Hungary - Budapest - A 38

Jan. 30 - Germany - Munich - Backstage

Jan. 31 - Swiss - Pratteln - Z7

Feb. 01 - France - Strasbourg - La Laiterie

Feb. 02 - Belgium - Antwerpen - Hof Ter Loo

Feb. 03 - England - London - The Fridge\

s'tim da je 11.ljubljana, 12.zagreb, 13-beograd? koga nece biti izgleda...

a s'obzirom da sam ja gledao vec obi prosle godine...

Posted

Frubi, javljaj da ce da bude,neces valjda zbog glupog yu metala i par komentara da treba da bude u SKC da otkazes koncert? Ko hoce da dodje, taj ce doci u bilo koji prostor. Pogotovo sto ce reklama da ide mnogo pre koncerta...

Posted

Jaooo ljudi ziv nisam , nemam pojma sta da radim ,nisu male pare u pitanju... pa da se tek tako zajebavam i da zakazujem koncert u tako nezgodnom i neproverenom trenutnku :(.

Videcu sutra sta je sa Poseydonom, pa cu videti ako daju pristojnu cenu i ako je slobodan da ga tu radimo.

Posted

Кога бре мрзи да се цима? Па, није у Панчеву, па да их мрзи, него на Новом Београду. Има после и ноћних до центра града, никакав проблем.