djuk Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 voz je oko 50 evra, jedino je jebeno gde gluvariti posle koncerta do povratka. Quote
Stansfield Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 u parku na klupi....... ja bih isao samo da imam sa kim! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Frubi pravi u Krushevac i digni cenu karte posto moze da stane samo 500 ljudi:P Quote
Stansfield Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 sto da ne jbt,frubi napravi tamo ako moze..... ionako si odatle i stalno pricas kako je glupo sto su svi certi u bg! ja bih isao,pravi tamo.......! Quote
kuruz Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Добра идеја, после идемо у неку јефтину крушевачку кафану и буде нам лепо. Quote
Justin Case Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Da,jel to obavezno mora da bude Beograd? Quote
Justin Case Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Pa sta ja znam,neki Novi Sad mozda.... Quote
Stansfield Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 meni bi bilo do jaja da nije u bg,pun mi ga je kurac........ Quote
oʞɾoƃ Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Najbolje bi bilo da se mi iz Beograda (a 80% nas je odatle) cimamo u neku vukojebinu čisto da ne bi bio Beograd... Quote
Justin Case Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Ne kazem da je lose da bude u Beogradu,ali ako prostor ne moze da se nadje a postoji negde dalje,zasto ne... Quote
Stansfield Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Najbolje bi bilo da se mi iz Beograda (a 80% nas je odatle) cimamo u neku vukojebinu čisto da ne bi bio Beograd... uuuu,a meni je bas do jaja kad treba da idem na cert u bg pa puknem kintu na kartu i jos toliko na put i trosak! a bio sam na nekih 15 vecih koncerata sigurno! i opet uvek najmanje publike bude iz bg! bas da vidim kako bi bilo kad bi se koncerti organizovali negde drugde,koliko ljudi iz bg bi otislo........... Quote
kuruz Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Najbolje bi bilo da se mi iz Beograda (a 80% nas je odatle) cimamo u neku vukojebinu čisto da ne bi bio Beograd... Кога боли курац за вас из Београда (без увреде, наравно)? Зар мислиш да ми из других крајева државе не морамо да путујемо? И мислим да Крушевац није вукојебина, ипак је то био главни град Србије. Quote
WoI Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 pa jebem ti mater idi pa studiraj u zitishte :) kuruze moj Quote
kuruz Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Пуши кару, папку један! Ма Гоја ме нервира, ту кења нешто. :) Quote
Angelystor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 JA bi na Obituary ionako i ishao samo kad bi u Ksh doshao Moze ovde u gimnazijskoj sali sto da ne Quote
Sgt.Splatter Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 opichimo mali fudbal ili basket pre svirke Quote
kuruz Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Ја сам за, баш сам узео нове патике за фудбал. Quote
Angelystor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Fudbal ili basket u sali nashe gimnazije? Nemoguce Nije ono predvidjeno za sportove, samo gimnastiku...nema kosheva, golova..doduse jesu neki igrali fudbala pa i odbojku, ali opet.. Quote
Grobodan Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Ja se bojim Krusevca, Bogdan zamalo nije dusu ispustio tamo, ali na pogresnu stranu Sta cemo da jedemo? Quote
Џрк Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Nije ovo losa ideja uopste, samo da se izreklamira lepo i da se nadje adekvatan prostor, plus karta malo jeftinija da bude zbog puta. Quote
Angelystor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Ja se bojim Krusevca, Bogdan zamalo nije dusu ispustio tamo, ali na pogresnu stranu Sta cemo da jedemo? Za jelo u Ksha najmanji problem, pitaj Baala kake pljeske ima ovde ..e sad Bogdan se hranio kako skapirah kod Neshe, tako da jebiga Quote
Recommended Posts