Јарослав Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 i to je klasični Obituary, slažem se Quote
Talvi Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Kaze covek koji drka na hipster metal. Quote
Phallusifer Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 I ovo je recimo Obituary. http://youtu.be/TVx8BsXH87U Obituary mi je jedan od najomiljenijih death metal bendova ikad ali od reuniona nisu trebali nista da snimaju vec samo svirke da rade. Svaki album im je od tad mega ispod proseka. 1 Quote
BLAGOJE Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 kad su vesta izbacili pisi propalo.ispade da je on bio u najmanju ruku faktor X a mnogo je realnije da je trevor samo vesta napijao i potpisivao se mjesto njega Quote
Сале Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Ако цео албум буде као ова песма онда Боже жали што овај бенд још увек постоји. Могу слободно да кажем да је песма тешко срање. Али ТЕШКО!! Мислим да би и најаматерскији демо бенд направио бољи риф од овога што су ови изасрали на овој песми и врте га целу песму. Quote
Berliner Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 i to je klasični Obituary, slažem se mnogo dobar album world demise iz ove perspektive, ima jebackih rifova i zvuk je interesantan, mada jeste malo previse kilav straobalni vokali u pesmi, sam vrh. Quote
Јарослав Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 meni je takav zvuk sjajan za taj album, nosi neku tešku atmosferu, nekako se uklapa i u sam naziv albuma Quote
vudun Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Jedan od boljih DM materijala. Težžak, zajeban... Quote
Сале Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Тај албум јесте добар али и дан данас ми је некако чудан,јбм ли га. Final thoughts ми убедљиво најбоља са тог албума. Quote
Јарослав Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 a mi ovde, inače, pljujemo po njemu Quote
Berliner Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Ne secam se da je nesto hvaljen a secam se da je par puta unizavan u odnosu na prva tri, doduse davno. Quote
BLAGOJE Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 šta je, kog kurca, hipster metal? Don't Care! Тај албум јесте добар али и дан данас ми је некако чудан,јбм ли га. Final thoughts ми убедљиво најбоља са тог албума. da je srece za ovakve gluposti bi leceli spermabanovi 1 Quote
HeLLsarma Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 da je srece za ovakve gluposti bi leceli spermabanovi Blagoje,da se razumemo,trolujem Jareta za Deafhaven. Meni je WD odlican album,a Don't Care Ep obozavam. Pa jebeni Solid State i Killing Victims Found,kud ces bolje. Quote
Berliner Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 (edited) uglavnom secam se da su ljudi decenijama (irl a i na yumu konkretno) hejtovali one semplove u splattered, kao osrednji pokusaj industrial metala, ali ta pesma je jednostavno zakon, ima i vise nego legitimne rifove ispod tih semplova i kao socially-aware tematika je komercijalno pederisanje, oce da budu ratm i sl baljezgarije; kako to izgleda smesno iz ove perspektive nije dobro Edited August 28, 2014 by Čarli Quote
Grobodan Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Meni je nazad u dan bio WD podbačaj ali tad sam imao da ga poredim sa CoD. Sad kad ga poredim sa post reunion materijalom je majka mara. I da, nova pesma smor. 1 1 Quote
Demon Seed Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 šta je, kog kurca, hipster metal? Don't Care! da je srece za ovakve gluposti bi leceli spermabanovi Ova dva posta gore nemaju veze jedan s drugim, brateuu Quote
BLAGOJE Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 brateuu napusi se kurca bratauu nemo' ko da mi je dirao WD znate li vi brate ko sam ja odje 5 Quote
Demon Seed Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Brataaeuu, napusi se ti kurca, fin album ali nista specijalno u odnosu na prva tri Quote
BLAGOJE Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 to dovoljno govori o tebi,budalo 4 Quote
Kumodraski Vo Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Nazivas coveka budalom zato sto mu se vise svidja jedan album od drugog. 1 Quote
BLAGOJE Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 i zato sto je budala moze mi se,sta da ti kazem Quote
Recommended Posts