Ancient_Queen Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Obituary legende totalne!!!! Pricha se da ce doc u Bg.Da je srece....aooo ima da budeee mrtvih Quote
ZWER Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Obituary legende totalne!!!! Pricha se da ce doc u Bg.Da je srece....aooo ima da budeee mrtvih Odakle ti taj podatak??? Quote
Ancient_Queen Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Pa nemam pojma,rekao mi je neko ovdje u Pg da se valjda pregovara o tome da bude koncert obituary-a ove zime.Nishta to nije sigurno.... Quote
Azog-Gauroth Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 ja chuh 27 sa morbid angelom... Quote
Ancient_Queen Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Au...ludnica.... No ko zna oce li bit to uopshte Quote
Hamsun Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 to mora da su zakljucili iz par recenica sa ovog foruma, kada je neko kontaktirao onog njihovog menadzera. 6.000$ + hotelski smjestaj za 18 osoba?! I DON'T THINK SO! Quote
ΣΟΚΙ Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 pevac ima najjaci glas..........nanananannnanananananannana kao da su mu poubijali pola blize i dalje familije............... p.s. kolko nisam bio na ovom raspalom yumu zaboravih da kucam............hehe.moj povratnicki post Quote
ZWER Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 moj povratnicki post Dobro dosao nazad ahahaha Quote
dudi Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ja mislim da će uskoro novi album ili su već i izdali ne znam.Verujem da će biti ubitačno. Quote
soul reaper Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 novi album su najavili za 2005,nadam se da ce biti dobar,meni je cause of death najbolji ba bih volio da lici na njega Quote
soul reaper Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 novi album su najavili za 2005,nadam se da ce biti dobar,meni je cause of death najbolji pa bih volio da lici na njega Quote
KRANG Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 novi album će biti raspad najgori, tačno znam Quote
soul reaper Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 novi album će biti raspad najgori, tačno znam pokazi bar malo optimizma,ja se nadam da ce album biti dobar Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 ALBUM CE BITI KEVA... Po recima John Tardija ,koji je bio extra raspolozen da uradi intervju za Nocturne ! ocekujmo pokolj u maju,... Quote
Vintersorg Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 ALBUM CE BITI KEVA... Po recima John Tardija ,koji je bio extra raspolozen da uradi intervju za Nocturne ! ocekujmo pokolj u maju,... pusi ga.... Quote
RokateLi Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Dobar bend, Cause of death razvaljuje Quote
Perfector Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ni Slowly We Rot nije nista losiji Quote
Grobodan Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Legendary death metal band Obituary will enter Red Room studios in Tampa, Florida on February 17 to begin recording their new album, tentatively due this summer via Roadrunner Records. Jebo ih Roadrunner,ima da ih tretiraju kao govna.Bolje da su potpisali za Earache ili CMediu. Quote
Vintersorg Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Jebo ih Roadrunner,ima da ih tretiraju kao govna.Bolje da su potpisali za Earache ili CMediu. mis'is... 10 godina su uspesno izbacivali albume za njih, ne verujem da ce ih posle comeback-a jebati... ali sto velis biznis je to... svako svakog jebe u svakom slucaju Quote
solicitor Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Legendary death metal band Obituary will enter Red Room studios in Tampa, Florida on February 17 to begin recording their new album, tentatively due this summer via Roadrunner Records. Jebo ih Roadrunner,ima da ih tretiraju kao govna.Bolje da su potpisali za Earache ili CMediu. NA prolece cika Soli to slusa ... provereno Quote
Grobodan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 mis'is... 10 godina su uspesno izbacivali albume za njih, ne verujem da ce ih posle comeback-a jebati... ali sto velis biznis je to... svako svakog jebe u svakom slucaju Pa jes' to istina,ali znas i sam sta se forsira u Roadrunneru ovih dana...No,nas zanima samo dobar album,a to ce valjda da bude. Quote
Perfector Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Nadam se da ce da bude,ali videcemo Quote
solicitor Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Iskopah live nastup u Marquee klubu 1991 ... Turned Inside Out .... joj sto je dobra atmosfera,slamovanje, stage diving .... uf m moram ih videti live u Beogradu Quote
Recommended Posts