ZWER Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Frubi, a Suffocation??? Ajd' mi kazi da je i to otkazano Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 PA bre to je trebalo biti u paketu, i to je otkazano... Quote
ΣΟΚΙ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 U paketu??? Ajoj majku mu...... ti si baksuz...stvarno...mislim to je zbog mirisa verovatno... Quote
dudi Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Frubi aj šapni mi koliko traze , Jer znam ljude ovde u Kanadi koji se bave takvim poslovima naročito sa bendovima takvog kalibra. Jel veruješ da je Motorhead svirao u Torontu u jednom manjem mestu za 15.000 Kanadskih..Za takav bend ja mislim da nijew puno.. Quote
ZWER Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 ti si baksuz...stvarno...mislim to je zbog mirisa verovatno... Da, verovatno zbog tvog mirisa (ili bolje reci smrada) Quote
soul reaper Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 a jebem ti sve,nadao sam se ovom koncertu inace cuo sam novu stvar od legendi,insane,stvar je odlicna,bas onakva kakva treba da bude OBITUARY!!! Quote
solicitor Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Novi album Frozen in Time nije ispunio moja ocekivanja. Produkcija je odlicna, stilski se Obituary poznaje na 100 km, i po tom pitanju nema zamerki. Jedino su pesme monotone, vec ranije odsvirane, u smislu da nema zrno noviteta, a pri tom nema zaraznih pesama kao na pocetku karijere. Ovaj albummogu da slusam ceo dan i da mi ne smeta, ali mi srce nece zaigrati kao kad slusam Cause Of Death, Slowly We Rot , i pojedine hitove sa kasnijih albuma. Necu reci da je izdanje lose, ima dobrog feelinga, mocan je zvuk, ali po meni, to nije to. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 e da frubi na kojju fora ova slidza sa trejom???samo da znas da te mrzim zbog nje :tr00: MA bre foto montaza .... Sto se tice albuma, ne mogu da docekam da ga cujem!!!! Quote
ΣΟΚΙ Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Da, verovatno zbog tvog mirisa (ili bolje reci smrada) nec bih da se ponavljam, ALI TVOJOJ MAMI SMRAD NE SMETA... Quote
ΣΟΚΙ Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Novi album Frozen in Time nije ispunio moja ocekivanja. Produkcija je odlicna, stilski se Obituary poznaje na 100 km, i po tom pitanju nema zamerki. Jedino su pesme monotone, vec ranije odsvirane, u smislu da nema zrno noviteta, a pri tom nema zaraznih pesama kao na pocetku karijere. Ovaj albummogu da slusam ceo dan i da mi ne smeta, ali mi srce nece zaigrati kao kad slusam Cause Of Death, Slowly We Rot , i pojedine hitove sa kasnijih albuma. Necu reci da je izdanje lose, ima dobrog feelinga, mocan je zvuk, ali po meni, to nije to. kak' mogu da ga nabavim...os prodas ili nesto sl... Quote
ZWER Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 nec bih da se ponavljam, ALI TVOJOJ MAMI SMRAD NE SMETA... Lupas...ali opet lupas.....i ponavljas se...mozes li nesto novo da smislis....toliko si ogranicen da to nije normalno....steram ti ga majke u onu rabotu..... Quote
solicitor Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 kak' mogu da ga nabavim...os prodas ili nesto sl... Kliknes na baner u mom potpisu pa vidi zanim ali te jos nesto ... svaki dalji dogovor moze na pp. Inace, Obituary jos nisam ni stavio u katalog ... Quote
RoOtz Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) Gledacu ih uzivo jedva cekam. Bice : ZEZANJE!!!!!!! Edited June 7, 2005 by RoOtz Quote
ΣΟΚΙ Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Lupas...ali opet lupas.....i ponavljas se...mozes li nesto novo da smislis....toliko si ogranicen da to nije normalno....steram ti ga majke u onu rabotu..... mislim da je dosta...ipak smo mi pametniji od ostalih ljudi...visa rasa...samo da znate da ljudi masovno dolaze u kumodraz...aha Quote
kuruz Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Skinuo sam Frozen in Time.Dobar je,ali nije to to.Fali brzine... Quote
Misantrophil Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 ma slwly we rot je zato najbolji album a cause of death nije los sve ostalo je po meni ispod kvaliteta Quote
Mr.Torture Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 (edited) Edited July 22, 2005 by Mr.Torture Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Novi album rastura!!!! Mesavina Cause-a i +Slowly-a + The End Complete! Znaci braca Tardy su ponovo razvalila!!!!! Svaka cast... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Album je keva! Jedino su ga usporili sa 3.,4.,5.-om pesmom sve ostalo je teska cepacina, to je jebeni OBITUARY!!!! Quote
Possessed Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Skinuo sam Frozen in Time.Dobar je,ali nije to to.Fali brzine... Pa ti si budala! Album je KEVAAA!!! Ko ne razume Obituary bolje da cuti!!! Quote
Possessed Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Novi album rastura!!!! Mesavina Cause-a i +Slowly-a + The End Complete! Znaci braca Tardy su ponovo razvalila!!!!! Svaka cast... Tako je ovaj album ne treba da ima loshe kritike jel se OLD SCHOOL DEATH METAL vratio!!! 3,4 i 5 su teshke sabijachine toga takodje treba da ima! Quote
Perfector Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Dobar album, ko sto Frubi rece osim nesto sporijih Insane,Blindsided i Back Inside, koje su dosta dobre,album je teska cepacina! Bilo bi lepo videti ih kod nas.. Quote
Recommended Posts