Pharmaceut Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Neprevazidjen bend,nadam se da niko nece posecivati ovu temu da bi ih pljuvao(ako uopste ima takvih). Sta mislite o albumu A Night at the Opera? ja bih odmah da kazem da je album jako los,i nadam se da ce uskoro izaci album na kome ce da se iskupe,ako uopste trebaju posto ne znam kakvo je globalno misljenje o ovom albumu. Quote
Queen of Destruction Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Pa meni licno nije losh album, mislim moze da se slusha. Naravno nije dorastao ostalim remek delima, al ne treba ga toliko pljuvati, ipak su ga uradili nashi miljenici, mozda su prolazili kroz neki sjeban period pa je Night at the Opera produkt svega toga, al sam sigurna da ce uskoro da izadje nesto novo i sjajno!!!! Quote
Mr.Torture Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Zadnji album samo pokazuje koliko su muzicki kvalitetan i zreo bend. Quote
mia Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Pa, dobro nije njihov maximum, ali nije los. Koji njihov album je po vama najbolji i koja pesma,ali ono,stvarno najdraza pesma,ne nabrajanje polovine njihovog repertoara... Quote
Elbereth Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Mislim da im je taj album muzicki najpotpuniji, mada mi definitivno nije najomiljeniji(Hail to the greatest album of all times-''Nightfall in Middle Earth'' ). Night at the Opera ima, koliko sam uspela da provalim jer se nisam bas odvalila od slusanja,najslozenije melodije do sada, mada mi se cini da su malo stavili na stranu svoj nadaleko poznati BG shmek! U svakom slucaju, s radoscu cekam njihov sledeci album, i nadam se da se nece prodati kao neki bendovi! Pa, ipak, to su Guardiani, dakle to je NEMOGUCE!!!! Quote
Mr_Deadic Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Album nije los, ali opet ne moze da se mjeri sa prethodnicima. Meni je najbolji njihov album Somewhere far beyond(pogodite zbog koje pjesme ). Quote
Mr_Deadic Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Zbog The Bard's Song - In The Forest. Trial By Fire je bonus traka. Quote
Fiery Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Pa meni licno nije losh album, mislim moze da se slusha. Naravno nije dorastao ostalim remek delima, al ne treba ga toliko pljuvati, ipak su ga uradili nashi miljenici, mozda su prolazili kroz neki sjeban period pa je Night at the Opera produkt svega toga, al sam sigurna da ce uskoro da izadje nesto novo i sjajno!!!! Ovde mogu samo da se nasmejem. Dakle, ANatO bi, da nije NiME-a, bio najbolji album koji je BG do sada snimio. Stvarno sumnjam da ce taj album u skorije vreme, ako ikada uopste biti dostigut od strane i jednog drugog power benda. Kome se ANatO ne dopada, neka se vrati ManowaR-u, ako mene pitate (a ne pitate me) Quote
vudun Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Zadnji album sadrzi jednu od najboljih pesama koje su ikada napisali - "Punishment Divine" Oh, Yeah! Quote
Elbereth Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Apel za sve ljude koji se interesuju za nadaleko poznatu nemacku power metal grupu, dakle Blind Guardian! Ako neko cuje da oni slucajno imaju koncert u nekoj od blizih zemalja, da obavezno javi!!!!! Ja sam nesto nacula da postoji mogucnost da budu na Szigetu.......... Ako znate neke potvrdjene informacije.... Quote
Queen of Destruction Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Ovde mogu samo da se nasmejem. Dakle, ANatO bi, da nije NiME-a, bio najbolji album koji je BG do sada snimio. Stvarno sumnjam da ce taj album u skorije vreme, ako ikada uopste biti dostigut od strane i jednog drugog power benda. Pa mozes ti da se smejes koliko hoces, ali svako ima pravo na svoje mishljenje i da, niko te ne pita da komentarishes tudje postove. Quote
Mr_Deadic Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Ne seri ?! Hahahaha. Tek sam kasnije vidjeo Onda sam tek shvatio, ali mi bilo muka editovat Quote
Dreadful_Glare Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Album je odlican po meni.Jos jedan korak napred u smislu muzicke zrelosti. Najjaca pesma - ubedljivo And Then There Was Silence i Under The Ice. Quote
scissors Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 uh... koji je ovo topic o blindu? 6. ili 7? bio bi red da jedan ostane otvoren, a ne brdo njih Quote
mia Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 NFIML,IFtOS,TFtTW...Bright eyes,When sorrow sang,Majesty,Under the ice...Jos citava gomila...A sama sam rekla da ne treba nabrajati....Jebiga,volim ih... Quote
Mr_Deadic Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Svaka je dobra, ali je za mene ipak Precius Jerusalem najbolja. Quote
Crusader Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Ovde mogu samo da se nasmejem. Dakle, ANatO bi, da nije NiME-a, bio najbolji album koji je BG do sada snimio. Stvarno sumnjam da ce taj album u skorije vreme, ako ikada uopste biti dostigut od strane i jednog drugog power benda. Kome se ANatO ne dopada, neka se vrati ManowaR-u, ako mene pitate (a ne pitate me) Potpuno se slazem!!! Quote
Grobodan Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Dobar je to album...ali je po meni dosta precenjen. Quote
StormScion Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 ma TfTW i SfB su najaci albumi generalno gledano ali zato tekstovi iz NitME razbijaju grrrrrrr mrnjau Quote
Kai Hansen Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Dobar je to album...ali je po meni dosta precenjen. Ako cemo posetno, taj album je mnogo vise potcenjivan nego precenjivan...Mnogima je smetala "kompleksnost" ..fuck them Quote
HelvedsUlv Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 meni je daleko najdrazi album Nightfall, a pjesma Curse of Feanor, i ne samo zato jer volim Silmarilion odlicne su mi i one obrade Barbara Ann, Mr. Sandman. Blind Guardian kicks ass Quote
militant Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Pa poslednji sam preslusao 2/3 puta...i nista mi nije jasno, stvarno mi melodije izgledaju besmislene...thou da sam malo vise slusao kontao bih ali ovako vrlo mi je bio neslusljiv... btw. "Nightfall In The Middle-Earth" je stvarno neprevazidjeno delo...jedne od mojih omiljenih pesama uopste su na tom albumu... HAIL TOLKIEN FREEKS!!! Quote
master_of_disharmony Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 A niko da spomene Tokyo Tales... Quote
Recommended Posts