ALEXIE_AIC Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 BLIND GUARDIAN U BEOGRADU!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Angelystor Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 podrzao bih ja odlaskom na pomenute koncerte al ne slusham gi ni Charon ni Sinister SAda neshto gledam..Tankard je dve nedelj posle Guardiana, znachi lepo ce Kai da ushteka kintu josh na leto..nema nishta da mi promakne more! Quote
Angelystor Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 To je tako lijepo...A ja vjerovatno necu moci da dodjem... U bre, pa koncert je tek za osam meseci, zashto odma gubiti nadu? Quote
GolluM Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ja ne mogu da verujem. Ovo je najbolja vest koju sam cuo ikad u zivotu. Nikad ovako nisam bio srecan. Ne znam kako da reagujem.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO GOOD TO BE TRUE!!!! @Defunctus, Naravno. Ja bih isao cak i da nisu dolazili Gardijani iako ne slusam ni jedne ni druge. Quote
AlexiMyGod Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 U bre, pa koncert je tek za osam meseci, zashto odma gubiti nadu? Mozda odem u inostranstvo na shkolovanje... Quote
voodoo_ Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Oho, svaka čast organizacijo! Koliko para orjentaciono očekujete da bude karta? Da štekam pare... Quote
Platina Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ja sam rekla ako ne budem imala para za koncert prodajem i dušu i telo... Ali očekujem da ću imati Quote
:Dea Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Me happy! Obozavam guardiane i jedva cekam! Quote
Brynhildr Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 YYYYEEEEEEEEEEEYYYYYY!!!!!! ko ce docekati!!!!!!!!! @alexi-a sto ne bi mogla da dodjes? Spavas kod mene,ili negde drugde... mislim za gardijane... Quote
voodoo_ Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Pa ja recimo sad imam pare, al ko zna šta će biti tad, nego reko da znam koliko da uštekam Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 To Gollum: ti znas koliko si obecao za kartu. Znaci 200evra spremi :)hahah. Salim se... Znace se za par dana koliko kosta karta. Mislim oko 20-ak evra, ne moze manje. Quote
vlad Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Kad me srčka ne strefi!!! Jebote, srušiću pola Banjaluke od sreće! Već sam rezervisao kartu kod kolege koji organizuje prevoz, čisto da se zna (Vladane, tebi je upućeno)! I to još 12 dana prije rođendana-pravi poklon! E jebote, Guardiani! Još ne mogu da povjerujem! Dugo sam čekao, kao i svi vi pošteni ljudi ovdje! @Frubi-treba ti odmah prebaciti peškir i kilu šećera za muštuluk! Quote
rustik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 E super!! Konacno Guardiani, odnosno konacno neki veliki power bend kod nas!! Iskreno se nadam da ce biti koncerta, a sto se mene tice tamo sam 100%!!! Legacy samo napred!!! Quote
GolluM Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 (edited) @Frubi, Nije problem, al onda ocu kartu sa rednim brojem #1 potpisanu od strane benda, bekstejdz, i majicu Edited February 8, 2006 by GolluM Quote
vlad Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 I 5 groopija da pojebeš! Baš si skroman! Hoću i ja isto!!!! Quote
GolluM Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Ma sta ce mi groupie ribe, toga bar ne fali, njih tebi ostavljam, ja cu za to vreme da komuniciram sa bogovima Quote
Elldamar Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Njih mozesh i meni da ostavish ... da ubijem dosadu dok sviraju Guardiani Quote
GolluM Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 (edited) Uh, pa ne znam kako cete da se snadjete vas dvojica, podelite nekako Mada uvek mozes da igras kaladont ili iks oks sa nekim dok ovi smaraci sviraju, ako te groupie iskulira Edited February 8, 2006 by GolluM Quote
vlad Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Upravo tako! Kakav će to koncert da bude?! Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 svaka cast ljudima koji ih dovlace, ja jos uvek ne mogu da verujem! tamo sam pa makar poslednju paru dala! a divote.... previse dobro zvuci da bi bilo istinito. aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Kada ce karte da budu pushtene u prodaju???I da li postoji telefon za naruchivanje ili rezervaciju...(gimmie Info!!!!) Quote
Tatyannahhh Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 aaaaaaaaaa oni su tek u oktobruuuuuu....ja mislila nesto skoro pa se smorila jer nemam kinte Quote
Nightwing Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 podrzao bih ja odlaskom na pomenute koncerte al ne slusham gi ni Charon ni Sinister na Charon idem..za ove druge [iskreno ] nikad nisam ni cuo Quote
azal Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 svaka chast frubi. samo tako nastavi. mada ja necu ici jer sam ih vec gledao i prilicno su dosadni uzivo Quote
Kent Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 zavuce ga gadno ovaj deda sada samo napred, ja cu tada uveliko biti u germaniji (gde cu moci da ih gledam svaki dan ), ali kapiram da ce biti spektakularno ovde Quote
Recommended Posts