Jump to content

Recommended Posts

Posted

podrzao bih ja odlaskom na pomenute koncerte al ne slusham gi ni Charon ni Sinister icon_mrgreen.gif

SAda neshto gledam..Tankard je dve nedelj posle Guardiana, znachi lepo ce Kai da ushteka kintu josh na leto..nema nishta da mi promakne more!

Posted

Ja ne mogu da verujem. Ovo je najbolja vest koju sam cuo ikad u zivotu. Nikad ovako nisam bio srecan. Ne znam kako da reagujem.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO GOOD TO BE TRUE!!!!

@Defunctus, Naravno. Ja bih isao cak i da nisu dolazili Gardijani iako ne slusam ni jedne ni druge.

Posted

Kad me srčka ne strefi!!! Jebote, srušiću pola Banjaluke od sreće! Već sam rezervisao kartu kod kolege koji organizuje prevoz, čisto da se zna (Vladane, tebi je upućeno)! I to još 12 dana prije rođendana-pravi poklon!

E jebote, Guardiani! Još ne mogu da povjerujem! Dugo sam čekao, kao i svi vi pošteni ljudi ovdje!

@Frubi-treba ti odmah prebaciti peškir i kilu šećera za muštuluk!

icon_smile.gif

Posted

E super!! Konacno Guardiani, odnosno konacno neki veliki power bend kod nas!! Iskreno se nadam da ce biti koncerta, a sto se mene tice tamo sam 100%!!! Legacy samo napred!!!

Posted (edited)

@Frubi, Nije problem, al onda ocu kartu sa rednim brojem #1 potpisanu od strane benda, bekstejdz, i majicu icon_biggrin.gif

Edited by GolluM
Posted (edited)

Uh, pa ne znam kako cete da se snadjete vas dvojica, podelite nekako icon_biggrin.gif Mada uvek mozes da igras kaladont ili iks oks sa nekim dok ovi smaraci sviraju, ako te groupie iskulira laugh.gif

Edited by GolluM
Posted

svaka cast ljudima koji ih dovlace, ja jos uvek ne mogu da verujem!

tamo sam pa makar poslednju paru dala!

a divote....

previse dobro zvuci da bi bilo istinito.

aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Posted

zavuce ga gadno ovaj deda sada no.gif

samo napred, ja cu tada uveliko biti u germaniji (gde cu moci da ih gledam svaki dan icon_smile.gif ), ali kapiram da ce biti spektakularno ovde icon_da.gif