Cosmic Antagonist Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ne sumnjam da ce biti takvih likova, samo da jos i nasa policija odgovarajuce odreaguje Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Nece moci plave armije mraka nista protiv nasih Maceva +3... ...This has now gone too far... Quote
Narsil Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Nece moci plave armije mraka nista protiv nasih Maceva +3... ...This has now gone too far... Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 pa bas ste svi divni vi ljudi ili sta god bajkovito vasi power mozgovi smisle nego kad je tacno taj koncert posto ne bih da vas razocaram svi koji su obecali da ce doci a ja ih obozavam ko sto guardiane obozavam onda budite sigurni da nece doci jedino ako se meni nesto ne desi pa ne odem....a to jedino ako me vi obavestite o pogresnom datumu ...ali onda Quote
Narsil Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 pa bas ste svi divni vi ljudi ili sta god bajkovito vasi power mozgovi smisle nego kad je tacno taj koncert posto ne bih da vas razocaram svi koji su obecali da ce doci a ja ih obozavam ko sto guardiane obozavam onda budite sigurni da nece doci jedino ako se meni nesto ne desi pa ne odem....a to jedino ako me vi obavestite o pogresnom datumu ...ali onda jer znas ti sama sta si ovde napisala??? Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 ni ja ne mogu da rastumacim "neiskvarenu" Quote
SacrilegiouS Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Kakva konfuzija. Koliko samo mogu da nedostaju . i , Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 ahahahahahhahahahahah!!!!!!!!! ma samo vi meni recite kad dolazi moj obozavani i ljubljeni bend blind guardiani:)))) Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 strava bas pred moj rodjendan samo da se jos ostvari...hvala.....natasa base Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 pa el dolaze u oktobru ili novembru ???? Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 i u domu omladine ili skc-u???jebote sto ste vi ljudi konfuzni.... Quote
Peti.Maj Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 5 dana posle mog rodjendana. A to znaci pare nisu problem....;] Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 razjasnili smo da je u oktobru onda ali gde? Quote
StarbreakeR Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Pa SKC valjda...ma bicemo mi pravormemeno obavesteni... Quote
Elldamar Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 16.oktobar 2006. Velika sala SKC Cena karte : TBA Ogranichen broj karata na 1000 ! Informacije o prodaji i rezervaciji karata uskoro na sajtu Legacy -a Quote
GolluM Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 5 dana posle mog rodjendana. A to znaci pare nisu problem....;] Jel ti stvarno mislis da ce karata biti na 5 dana pre koncerta?! To ce ti nestati dragi moj sredinom septembra... Quote
Queen of Destruction Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Hahahahahahahahaha!!! Natasha careeee!!! 23. novembar!!! hahahaha!!!! Gollum i ja smo u prvom redu, shutiramo se medjusobno ko ce zauzeti bolje mesto, tj. vishe ka sredini! lol! Inache... Gollum je danas izjavio: " Hansi, zelim tvoje dete"! Bozeeeeeee!!!! Quote
Elldamar Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Jel ti stvarno mislis da ce karata biti na 5 dana pre koncerta?! To ce ti nestati dragi moj sredinom septembra... Krajem septembra? Pazi ovako...od dana kada se karte budu pustile u prodaju ( mogucje za mesec ili dva ) dajem najvishe 15 dana do rasprodaje....zivi bili pa videli... Quote
Queen of Destruction Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Potpuno se slazem sa L-om. Zato meni stoji shtek josh od nove godine! lol Quote
GolluM Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 @Ell, Iz tvoje tastature u boziji modem.... @QoD, Ae ne lupetaj, za ovaj koncert se saznalo tek u februaru! Jos samo 6 meseci i 13 dana do koncerta! Quote
Queen of Destruction Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Da dusho..... ali ja nisam burzuj ko neki pa da mogu da pljunem kintu kad ocu.... Ja dobijem kesh za Novu i onda shtekam za bilo shta dobro da se deshava.... Te tako.... tehnichki.... imam pare josh od nove! C c c.... svadje u porodici... nasilje.... strashno!!! Quote
neiskvarena Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 pa lepo je sve to ali jos jedno pitanje i vise necu da dosadjujem(bar ne sa pitanjima ) koliko je karta?? ja imam oko 2000 i el to ok???ako nije picin park mi negine jos nedelju dana salim se:))) al da cu morati da skupljam moracu.... Quote
Recommended Posts