StarbreakeR Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Bice vise od 2000 kako kazu...ma dajem koliko treba... Nego ja bih ipak dao 20 dana do rasprodaje karata...a nesto mi govori da cu ja nekako da ostanem bez karte...zivim bogu iza nogu...tako da dok se iscimam da dodjem u Bg sve ce rasprodati... ...ali dobro tu nam ostaje Tankard... Quote
Narsil Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Gollum i ja smo u prvom redu, shutiramo se medjusobno ko ce zauzeti bolje mesto, tj. vishe ka sredini! lol! da nisi nekog zaboravila??? Quote
neiskvarena Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Bice vise od 2000 kako kazu...ma dajem koliko treba... Nego ja bih ipak dao 20 dana do rasprodaje karata...a nesto mi govori da cu ja nekako da ostanem bez karte...zivim bogu iza nogu...tako da dok se iscimam da dodjem u Bg sve ce rasprodati... ...ali dobro tu nam ostaje Tankard... a gde zivis?ja jesam u bg ali zasto imam osecaj da necu uspeti od mnogih obozavalaca iz svih krajeva da kupim kartu:)))))) Quote
Narsil Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 a gde zivis?ja jesam u bg ali zasto imam osecaj da necu uspeti od mnogih obozavalaca iz svih krajeva da kupim kartu:)))))) kupicete svi kartu opustite se .... Quote
neiskvarena Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 u da znas koji sam baksuz ne bi tako mislio mislim kad god ja odem nesto da kupim to nece raditi ili ce se naesto desiti:))))mislim radnim danom i to u pristojno vreme prodavnica je zatvorena !!!a inace nije....to samo sto sam ja zazelela da kupim nesto!!!! Quote
Elldamar Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 @Starbreaker - Ne brini,to shto zivish van BG-a necje ti biti problem...karte cje biti distribuirane na dosta mesta po Srbiji + cje verovatno biti mogucjnosti naruchivanja poshtom! Deo karata bicje odvojen i za fanove iz Bugarske,Madjarske,Slovenije i Makedonije,s obzirom na to da Guardiani sviraju samo u Srbiji i Sloveniji,a ne i u ostalim okolnim zemljama...Shto opet ne znachi da necjesh biti medju srecjnicima koji cje dobiti kartu Quote
Peti.Maj Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Jel ti stvarno mislis da ce karata biti na 5 dana pre koncerta?! To ce ti nestati dragi moj sredinom septembra... :] Jel ti stvarno mislis da ja stvarno mislim da tako nece biti? Shvati to kao kredit a rodjendan kao kamatu. Quote
Natasha! Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ja ću biti u drugom redu i ponosno pjevati Into the storm kad budu svirali..... Quote
Telcontar Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Nece moci plave armije mraka nista protiv nasih Maceva +3... ...This has now gone too far... Hej ja imam Long Sword +3/+6 vs Lawful Evil creatures A i Chain Mail +2 Ma ne brinite se oko karata polako bice za sve ( ma vazno je da ima za mene ) A ja cu biti u PRVOM redu i pevati... pa sve Quote
StarbreakeR Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 @Starbreaker - Ne brini,to shto zivish van BG-a necje ti biti problem...karte cje biti distribuirane na dosta mesta po Srbiji + cje verovatno biti mogucjnosti naruchivanja poshtom! Pa dobro ako je postom mozda cu i moci ali ovde u Pirotu nemate kome da date da ih rasprodaje... Deo karata bicje odvojen i za fanove iz Bugarske,Madjarske,Slovenije i Makedonije,s obzirom na to da Guardiani sviraju samo u Srbiji i Sloveniji,a ne i u ostalim okolnim zemljama...Shto opet ne znachi da necjesh biti medju srecjnicima koji cje dobiti kartu Pa dobro to je fino od vas ali bugari sigurno ne bi ostavili nama karte...ipak podrzavam taj gest... Quote
StarbreakeR Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 I ja se nadam da ces doci do karte...ti i Gollum...a onda i ja svakako Quote
Narsil Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 I ja se nadam da ces doci do karte...ti i Gollum...a onda i ja svakako pazi obavezno idemo svi zajedno na koncert--pocecemo pijanku pre koncerta , a posle cemo da je zavrsimo! Quote
Narsil Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Looking forward to it brother... o yeah! Quote
Queen of Destruction Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Oj deco bre smirite se! Nemojte da se zentate za karte, pa kupicemo vam mi! Gollum kupuje Lake-u, ja mogu da uzmem tebi Starbraker i onda lepo svi zajedno u prvi red! A pijanka posle! Niste ludi valjda da se odvalite ko majke pa da se ne secate certa?! Uglavnom, Gollum i ja cemo svakako ici zajedno da uzmemo karte i to prvi dan chim se otvore prodajna mesta, tako da ko je zainteresovan da mu mi uzmemo karte neka mi javi na PM da se izdogovaramo! Aj ljubim vas! Stay heavy!!!! Quote
Narsil Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 a vi se kao svi znate? ne znamo se , pa sta???? znacemo se!!!! @QoD pa to je ta , o tome pricamo svo vreme !!! ja sam se dogovorio sa gollumom , on meni kartu a ja njemu !!!! Quote
neiskvarena Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 pa eto ja bi da mi uzmete karte....al kad nameravate to i kako?kako da ne panicim i da se smirim?????pa to su guardiani Quote
Narsil Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 pa eto ja bi da mi uzmete karte....al kad nameravate to i kako?kako da ne panicim i da se smirim?????pa to su guardiani vidis , pre nego sto se puste karte u prodaju, mi cemo svi znati i onda ti odes do poste , posaljes QoD pare (koliko god treba za kartu) preko postneta , ona to primi i kupi ti kartu , i ti imas kartu , a kako ce da ti je da to se dogovorite! kapis??? Quote
Valinion Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 ma sta histerisete??! bice dovoljno karata za sve. karte su se i za megadeth mogle kupiti 15min prije koncerta. ja ne podnosim megadeth, ali sam 100% siguran da u srbiji ima dosta vise fanova megadetha od guardiana. Quote
Elldamar Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Ma shta se bre tripujete...ja cju svima vama da nabavim karte bez problema,pare dajete pred koncert,ali zato mi finansirate pijanku celo veche Quote
ALEXIE_AIC Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Posle svih ovih postova, kako covek da ne panici? Ne, realno, mislim da je 1000 karata jako malo. Jeste da je to SKC, ali opet(mislim zbog prostora)... Jos pogotovo sto ce karte biti namenjene i fanovima iz okolnih zemalja... Quote
StarbreakeR Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Ma opushteno...snaci cemo se vec... Quote
StarbreakeR Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Oj deco bre smirite se! Nemojte da se zentate za karte, pa kupicemo vam mi! Gollum kupuje Lake-u, ja mogu da uzmem tebi Starbraker i onda lepo svi zajedno u prvi red! A pijanka posle! Niste ludi valjda da se odvalite ko majke pa da se ne secate certa?! Uglavnom, Gollum i ja cemo svakako ici zajedno da uzmemo karte i to prvi dan chim se otvore prodajna mesta, tako da ko je zainteresovan da mu mi uzmemo karte neka mi javi na PM da se izdogovaramo! Aj ljubim vas! Stay heavy!!!! Pa sta da kazem...hvala...to je taj pravi duh Metala...dogovoricemo se vec... Quote
Recommended Posts