Platina Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 (edited) To i mene zanima.... EDIT: I dalje me zanima... Edited April 6, 2006 by Ewigkeit Quote
Narsil Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Eeeeeee..... Kada bih ti rekla morala bi da te ubijem! Shalim se! Ti isto nema shta da brinesh, rekla sam da cu ti uzeti kartu i hocu! Naravno pod uslovom da mi poshaljesh kesh par dana pre nego shto pochne prodaja da mogu odma da odem da kupim. ti palis sa gollumom???? da znam da li sa i ja obezbedio kartu?? inace gde je gollum? ispiti? Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Eeeeeee..... Kada bih ti rekla morala bi da te ubijem! Shalim se! Ti isto nema shta da brinesh, rekla sam da cu ti uzeti kartu i hocu! Naravno pod uslovom da mi poshaljesh kesh par dana pre nego shto pochne prodaja da mogu odma da odem da kupim. Ma svakako...ne brini nista... Quote
GolluM Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ti palis sa gollumom???? da znam da li sa i ja obezbedio kartu?? inace gde je gollum? ispiti? Ma tu sam Nego nesto manje svracam na yum, u poslednje vreme imam manje vremena Koji crni ispiti, pu pu, ja to nemam '88 godiste Quote
Narsil Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ma tu sam Nego nesto manje svracam na yum, u poslednje vreme imam manje vremena Koji crni ispiti, pu pu, ja to nemam '88 godiste na onim slikam na valley izgledas mnogo starije! jbg! Quote
GolluM Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 To su slike sa Everdreamersa, ne posecujem ti ja Valley @Starbreaker, I ja Znaci 88 je definitivno German Power Metal generacija Quote
Queen of Destruction Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Jel da da izgleda ko deda? @Lake: ni ti ne brini! Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 To su slike sa Everdreamersa, ne posecujem ti ja Valley @Starbreaker, I ja Znaci 88 je definitivno German Power Metal generacija Hell Fucking Yeah... Quote
Narsil Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Jel da da izgleda ko deda? @Lake: ni ti ne brini! izgleda kao moj deda sava! QoD carice! Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 To ce da bude nezaboravno ludilo kad vam kazem... Quote
Queen of Destruction Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Bolje da Gollum ne vidi ove prozivke, upucace me u snu! Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ma ne sekiraj se ti...promasice Dekica...slabo vidi Quote
Elldamar Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Zar sam ja ovde najstarija? Nisi,ne brini Quote
GolluM Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Bolje da Gollum ne vidi ove prozivke, upucace me u snu! Nalupacu te zbog ovoga! Ma ne sekiraj se ti...promasice Dekica...slabo vidi icon_smile.gif Da jebote, veoma slabo! Za pricu cete morati da sacekate trenutke inspiracije Quote
StarbreakeR Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Hehehehe...ti ces onda da budes sluga Zezam se Quote
Queen of Destruction Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Nalupacu te zbog ovoga! Fuck... E da, jel zna neko kad ce novi album i koliko ce pesama biti i tako neshto...? Quote
Recommended Posts