Narsil Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Fuck... E da, jel zna neko kad ce novi album i koliko ce pesama biti i tako neshto...? pa valjda ce uskoro da izadje! Quote
GolluM Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Izlazi u septembru. Evo novog (odlicnog) intervjua sa Andre-om: http://www.metaleagle.com/interviews.php?action=show&id=107 Quote
StarbreakeR Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Thomenov odlazak...najveca greska... Quote
Grobodan Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Jebiga,zato sad postoje 2 dobra benda...A ja Cavage Circus NIKAKO da nabavim! Quote
Angelystor Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Jebote ljudi..pa i nije neki raritet pa da ne moze da se nadje..ima ga svuda na netu..svi mi koji rezemo mjuzu ga imamo...a albumchina je bre Nego..gledah vecheras BG live video iz 92e...kako su samo thrasherski prashili tada Dok je BG radio speed/power i power albume izlazili su mnogo cheshce...a sada kako stvari stoje sledeci album(posle ovogodishnjeg) cemo uz malo srece dochekati tek 2010e...uz malo srece.. Quote
Angelystor Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Deep Purple cheshce bre izdaje albume od BGa Quote
voodoo_ Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Bogme što se mene tiče nek BG svira ovo do sada i nek više ne izdaje ništa A čujem da je Savage Circle sjajan... Quote
GolluM Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) Thomenov odlazak...najveca greska... Da Mislim, ja kontam da Fred cepa do jaja bubnjeve... ali bez Thomena nije to to On je bio tu od pocetka I bas bi bilo kul da su Gardijani ostali zajedno, kao jedan od RARITETNIH bendova koji nije menjao postavu nikad A kmeeee Kad se samo setim koliko sam se bedacio kad sam cuo da je otishao.... Jebiga,zato sad postoje 2 dobra benda...A ja Cavage Circus NIKAKO da nabavim! wallbash.gif Pa i nije bas... imamo jedan savrseni i legendarni bend koji je ostao bez originalnog bubnjara, i imamo jos jedan dobar power bend koji se slusa dok je stvar sveza a posle se zaboravi... Nego..gledah vecheras BG live video iz 92e...kako su samo thrasherski prashili tada STA JE TO?! JA TO ZELETI, JA TO MORATI IMATI! Kad dolazis u BG prvom prilikom? Dok je BG radio speed/power i power albume izlazili su mnogo cheshce...a sada kako stvari stoje sledeci album(posle ovogodishnjeg) cemo uz malo srece dochekati tek 2010e...uz malo srece.. George Vogiatzis: "Fly" is your first studio release four years after "A Night At The Opera". Why did it take you so long to release something new? André Olbrich: Because, after we release a new album we have something like a world tour and that takes, in BLIND GUARDIAN, about one and a half years, till the festivals and everything is done, and we don´t do any song-writing during the tour, because we want to separate this completely, to concentrate on our work and to do both things perfect. If you try to write songs in the tour bus, for example, there´s something always disturbing you and you´re not a 100% there with your heart and with your mind and so maybe only medium songs would come out, so we don´t do this. And the other thing is that we do very good productions. That means we go at least six months in the studio just for recording and for producing. So, we already lose two years and normally we need around one and a half year, maybe two years, for the song-writing that we only have awesome songs on the album and no fillers. zar nije savage circus???? Zove se, zajebo se covek. Edited April 9, 2006 by GolluM Quote
voodoo_ Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Da da, circus... Čitao sam recenzije na metal-archives.com i sav sam se napržio Quote
StarbreakeR Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ma Fred ne moze da prismrdi Thomenu Quote
GolluM Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Moze moze, veruj mi. Naravno da nije bolji od Thomena (od boga ne mozes biti bolji ) ali veoma je dobar. Cuces i sam na koncertu Quote
Narsil Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Moze moze, veruj mi. Naravno da nije bolji od Thomena (od boga ne mozes biti bolji ) ali veoma je dobar. Cuces i sam na koncertu naravno! Quote
Grobodan Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Jebote ljudi..pa i nije neki raritet pa da ne moze da se nadje..ima ga svuda na netu..svi mi koji rezemo mjuzu ga imamo...a albumchina je bre Jebem li ga,kod mojih izvora ne moze da se nadje...Mozes li to da mi srezes pa mi donesesh na Kinga? Quote
Grobodan Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Izgleda da ce baraba na Savage Circusy da zaradi za kartu za Kinga. Quote
StarbreakeR Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ma ja cu to da mu ukradem...nece ni znati sta ga je snaslo... Quote
Angelystor Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 grave&star@ Pa moge...sto ne bi moglo Quote
Black desire Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Ta hvala ti drug Vanish... What, what, what??!! Quote
StarbreakeR Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Sta bre spamujes crni crnozeljo...ako imas nesto da kazes kazi...mada vec znam sta bi rekao Quote
GolluM Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Bambi za Starbreakerov novi avatar i potpis! Quote
StarbreakeR Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ma djavola...nasao se neki tip a ja imao isti avatar kao on...tako da promenih Sad cu da stavim onu sa Forgotten tales najverovatnije...pa cemo da budemo slicni Quote
Recommended Posts