Brynhildr Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 @midian- pregledaj cob temu,zadnjih nekoliko strana i ukapiraces Quote
+MIDIAN+ Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 @midian- pregledaj cob temu,zadnjih nekoliko strana i ukapiraces pa nije to nista strasno... samo male nesuglasice Quote
tornadomaster Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Juče mi je stigla majica Gardiana - Imaginations From... ! Naravno nosiću je na koncertu!! Koštala me je brate...? Quote
tornadomaster Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Preslušao sam Fly i nekako mi je ... uf ... čudno. Definitivno je drugačije od ostalih albuma ali ... sad se tek vidi koliko Tomen nedostaje. Previše je komercijalno. Nadam se da me album neće toliko razočarati. THERE IS ONLY ONE SONG... Quote
Narsil Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 a ja necu da idem na koncert jer nemam pare....niko nece dux simhony x-a i ja sam propao!!!!!! necu imati love necu ici na koncert!!! ps.Sacrilegious necu da ti rezem domace albume , za strane je ok!!! Quote
Guest Daemonium Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 a ja necu da idem na koncert jer nemam pare....niko nece dux simhony x-a i ja sam propao!!!!!! necu imati love necu ici na koncert!!! ps.Sacrilegious necu da ti rezem domace albume , za strane je ok!!! Ma,sta se tripujes covece,jel mislis da ce da se rasproda 1000 karata za 2 sata?Ja nemam kintu i opste se ne brinem...Kad nadjem nadjem Quote
Narsil Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ma,sta se tripujes covece,jel mislis da ce da se rasproda 1000 karata za 2 sata?Ja nemam kintu i opste se ne brinem...Kad nadjem nadjem ja cu da prestanem da se brinem kada budem imao kartu u rukama!!! sugavi dux simhony x! Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Jebem li ga druze...Prostitucija Nadam se da ces da sakupis kintu... Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 ne znam dal je neko post-ovao ovaj 'vju.. http://www.metalasylum.net/interviews/int0609.html np: Blind Guardian - Prowler Quote
Narsil Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Jebem li ga druze...Prostitucija Nadam se da ces da sakupis kintu... nesto se dogovaram sa nekim likom trenutno...nadam se nadam!!! ako ne onda cu ipak da prodam mobilni! Quote
DragonHeart Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 niko nece dux simhony x-a i ja sam propao!!!!!! necu imati love necu ici na koncert!!! Ako imas duks nekog black benda, prodaces ga veoma brzo, jer to prolazi kod klinaca kao alva Quote
Narsil Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ako imas duks nekog black benda, prodaces ga veoma brzo, jer to prolazi kod klinaca kao alva imam dva cradle of filtha i jedan dimmu borgir--a ta tri ne bih prodao pa da dolazi maiden!!!! dragi su mi i stalno sam u njima: damnation , vempire i puritanical!!!!!! ozbiljno , nadam se koncertu vrlo jako....pare cu da iznadjem nekako! Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ja bih prodao...dux uvek mozes da kupis, a da li ce Guardiani opet da dodju... Quote
Narsil Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ja bih prodao...dux uvek mozes da kupis, a da li ce Guardiani opet da dodju... imam jedan maiden dux na prodaju , taj mi ne znaci nista , ova tri su pokloni pa zato ne mogu da ih prodam!!!! Quote
Queen of Destruction Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 E kid, mojne se tripujesh! Nacice se kesha. Kupicu ti ja kartu, pa cesh mi proslediti kesh kad skupish, ali bolje pochni odma. Kao shto rekoh, ja sma pametno i na vreme napravila 3 shteka, za svaki sluchaj. Vidish, isplatilo se! Quote
Narsil Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 E kid, mojne se tripujesh! Nacice se kesha. Kupicu ti ja kartu, pa cesh mi proslediti kesh kad skupish, ali bolje pochni odma. Kao shto rekoh, ja sma pametno i na vreme napravila 3 shteka, za svaki sluchaj. Vidish, isplatilo se! ako to stvarno mislis kao sto pises--------- !!! poceo sam da skupljam breeeee , mislio sam da cu da prodam dux ali jbg!!!!! Quote
SacrilegiouS Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ja se uzdam u kladionicu. Rasporedicu 500 kinti na 10 tiketa, pa ono, sta dodje, dobro doslo je. Quote
Narsil Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ja se uzdam u kladionicu. Rasporedicu 500 kinti na 10 tiketa, pa ono, sta dodje, dobro doslo je. uradi kao goran , odigras cetiri para na svakom tiketu i uplatis po 50 , on je sakupio 4000....imas za dve karte!!! Quote
SacrilegiouS Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Smor je sto je sad svuda pri kraju prvenstvno, pa moram da igram na losije klubove koji se bore za opstanak Quote
Narsil Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Smor je sto je sad svuda pri kraju prvenstvno, pa moram da igram na losije klubove koji se bore za opstanak idi na sve i svasta tema derbi utakmice postovacu ti cetiri utakmice da odigras koje moraju dadodju dobijas sigurno( sto posto)!!!!! Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Epa pozurite sa kladjenjem nema jos puno vremena... Quote
Narsil Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Epa pozurite sa kladjenjem nema jos puno vremena... u pravu si!!!! nikad u zivotu nisam pozajmio pare od nekog , ako sad budem morao Quote
Brynhildr Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ja se uzdam da ako ne sakupim 2000 do 15. da ce mi cale doplatiti. ma hoce.. jadan covek,rekao je osiromasice zbog mojih koncerata Quote
Recommended Posts