tornadomaster Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Kon nas nikad ništa normalno. Uvijek neka ludnica i sranje! Daj ljudi šta vam je svima?!! Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Heh...ko jos pretnje internetom uzima za ozbiljno...a sta bi ti i uradio...poslao toliko PP-a da ti napuni inbox Quote
Narsil Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 jeboteeeeee sad znam zasto sam prestao da postujem na temama o bendovima , na ovoj sam ostajao dovoljno dugooooo.......budite zahvalni sto uopste imate prilike da gledate BG u BG-u , a vi se jos zalite , ako vam se ne svidja cena karte sedite kuci i jebite se !!!!! Quote
°°Džoca°° Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ti da se pokrijesh i da cjutish! Ti nekom da prichash o nepoverljivosti /me se pokriva i cuti /me ne veruje nikome Pih bre, kakav si, pa rekla sam ti shta je bilo... Ajde, ako treba uci cu 2x na koncert No, Blind Guardian zakon! /me slusha Battalions Of Fear Quote
Conqueror of dreams Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Bend bez greske ....prejaki su... Quote
chatjunkie Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Everybody, be cool! Sve ce da bude u redu Quote
crusader84 Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 E, a jel ste čuli vi nešto o tome da su shatro Gardijani ovih dana trebali da snimaju spot kod nas? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 http://www.legacy-promotion.net/portal/e10...ewtopic.php?622 Quote
bLackbox Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 http://www.legacy-promotion.net/portal/e10...ewtopic.php?622 znaci ns je otpao?????? ha! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Naravno da ne. Karte za ns ce biti poslate sutra, a od petka ce moci da se nabave... ZA Nis takodje... Quote
Brynhildr Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 KUPILA SAM KARTU!!! JEEEEEEEE -mada je jos uvek nemam u rukama,al doobro,kod proverene su osobe Quote
WoI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Danas ortak doneo kartu u skolu da se hvali ja reko si lud izgubis da places ko picka posle Quote
The Wicker Man Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 KUPILA SAM KARTU!!! JEEEEEEEE -mada je jos uvek nemam u rukama,al doobro,kod proverene su osobe Jel znas koji si redni broj da znam da li ima nade da je kupim u Ponedeljak! Quote
StarbreakeR Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Heh...evo ga lik sa ql avatarom... Jedva cekam taj koncert! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Poslato je za Novi Sad i za Nis. Novi Sad - Mungos Nis - Cd Sound Music Shop Prodato je preko 500karata ! Iz prve ruke . U Felix ce sutra biti odnet predposlednji kontigent karata i to je to . Quote
StarbreakeR Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Frubi moze li da se cujemo sutra da se dogovorimo za karte... Quote
Grobodan Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 sutra idem i ja da kupim,nema vise zajebancije! Quote
Narsil Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 jedva cekam da je drzim u ruci...... frubi znam da smaram ali nemoj zaboraviti! Quote
Platina Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ja je svaki dan držim po malo i nežno je milujem... (ovo je zvučalo malo perverzno) Quote
Elldamar Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) Set Lista iz Holandije : Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall Requiem Time what is time Valhalla Lord of the Rings Fly Bright Eyes Lost in the Twilight Hall Skalds and Shadows And the Story Ends Imaginations Mordred's Song Time stands still at the iron hill the Bard's song (in the forest) Mirror mirror Set Lista iz Belgije : War of Wrath Into the storm Banish from sanctuary Nightfall Time stands still Mordred's song Lord of the rings Valhalla Born in a mourning hall The script for my requiem Bright Eyes Fly Skalds and shadows Imaginations from the other side Lost in the twilight halls encore And the story ends The bard's song Mirror Mirror Edited June 1, 2006 by Elldamar Quote
militant Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Ako ce nesto slicno i ovde kod nas, odlicno. Quote
StarbreakeR Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Slazem se...samo verovatno ce kod nas svirati vise novih... Quote
Guest Cyber Mage Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Ja sam kupio u sredu i vec je prodato 401 karta Quote
Recommended Posts